AcasăCORONAVIRUSChinezii au găsit vaccinul împotriva noului coronavirus. Rezultatele sunt încurajatoare!

Chinezii au găsit vaccinul împotriva noului coronavirus. Rezultatele sunt încurajatoare!

vaccin

Chinezii susțin că au deja două vaccinuri anti-Covid, care au fost testate cu succes pe mii de oameni. Tratamentul ar putea fi sigur şi eficient, au anunţat duminică reprezentanţii unei companii din China, care a lucrat la dezvoltarea unui tratament pentru combaterea infecției Covid-19.

Potrivit datelor oferite presei din China de reprezentanții din Beijing ai China National Biotec Group, vaccinul experimental a generat o concentraţie ridicată de anticorpi în cazul tuturor participanţilor vaccinaţi în cadrul acestui studiu clinic de fază 1-2, la care au luat parte 1.120 de persoane.

CNBG, afiliat companiei de stat China National Pharmaceutical Group (Sinopharm), a anunţat la începutul lunii iunie că un alt vaccin-candidat al său, produs de divizia sa din Wuhan, a declanşat la rândul lui apariţia unui procent ridicat şi sigur de anticorpi în organismele participanţilor la un studiu clinic, potrivit unor rezultate preliminare.

CNBG a anunţat că va demara Faza 3 pentru unul dintre vaccinurile sale potenţiale în Emiratele Arabe Unit.

Au făcut un vaccin anti-Covid-19 și pentru militari

Comisia Militară Centrală a Chinei a aprobat folosirea vaccinului Ad5-nCoV, dezvoltat ​de CanSino Biologics,de către forțele armate pe o perioadă de un an. Nu există însă precizări dacă inocularea va fi obligatorie sau opțională, potrivit Hotnews.ro, citând Reuters.

Aprobarea pentru uz militar a venit după ce la începutul lunii autoritățile chineze au hotărât să ofere alte două potențiale vaccinuri angajaților companiilor de stat care vor călători în străinătate.

author avatar
Andreea Vlad
187 afisari

1 COMENTARIU

  1. In fiecare zi de 8 luni incoace apare un vaccin. Primul vaccin a fost vaccinul romanesc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger