AcasăCORONAVIRUSCertificatul verde, foarte aproape de implementare? Vestea lui Marcel Ciolacu afectează toţi...

Certificatul verde, foarte aproape de implementare? Vestea lui Marcel Ciolacu afectează toţi românii!

marcel ciolacuCertificatul verde, foarte aproape de implementare? Vestea lui Marcel Ciolacu afectează toţi românii!

Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, că certificatul verde este „o necesitate și o prioritate” și a susținut că în Parlament se va ajunge la „o concluzie așteptată și predictibilă pentru români”.

Cred că certificatul verde în contextul european este o prioritate și pentru români. Am vorbit și cu domnul Rafila, și cu domnul Simonis, și am văzut și amendamentele depuse de doctorul Streinu-Cercel.

Cred că vom ajunge la o concluzie așteptată și predictibilă pentru români. Eu cred că e o necesitate”, a spus Ciolacu, la sediul PSD.

Senatorii PSD au respins certificatul verde

Reamintim că Senatorii PSD au votat împotriva obligativității certificatului verde la locul de muncă. Legea se află acum la Camera Deputaților, care este forul decizional.
Aşa cum ştim, principala problemă ridicată în cazul certificatului verde o reprezintă eventuala discriminarea.

În opinia lui Alexandru Rafila, cei care se vaccinează cu vaccinuri ARN mesager ar trebui să poată obține documentul la zece zile după prima doză, la fel ca în cazul imunizării cu vaccinul în doza unică.

Cîţu insistă pentru certificatul verde

Florin Cîțu a declarat, vineri, că introducerea obligativității certificatului verde pentru angajați este cea mai non-invazivă măsură, în contextul valului patru al pandemiei, pentru a nu se închide din nou economia, motiv pentru care, cât de curând, vor fi introduse în Parlament amendamente în acest sens.

Proiectul a fost respins de Senat cu 67 de voturi „pentru” și 60 de voturi „împotrivă”. Pentru adoptare, fiind vorba de o lege organică, erau necesare 69 de voturi. PSD și AUR au votat împotriva proiectului de lege, care acum va ajunge la Camera Deputaților.

 

author avatar
Andrei Ștefan
1.103 afisari

22 COMENTARII

  1. Va spun de multa vreme ca PSD-ul post Dragnea dar si inainte nu este decat o rotita a sistemului care ingroapa Romania .Cand vad cati naivi asteapta salvarea de la Ciolacu si asociatii nu pot decat sa ma intreb cu ce au gresit romanii de au devenit o natie de idioti?

  2. de asta au votat impotriva la senat pentru ca stiau ca se voteaza la camera . niste curve care una spun si alta fac . o alianta toxica impotriva romanilor , asa i-au pacalit 30 de ani pe romani .securitatea la cererea serviciilor straine , care la randul lor servesc interesele lor nationale au transformat psd prin aducerea securistilor din frunte ,intr- un partid la fel de antinational ca si pdl , si astfel nu mai este nici un pericol sa se umble la profiturile companiilor straine , indiferent cine castiga alegerile .

  3. poti tu sa crezi ce vrei, romanii nu sunt sclavii vostri, voi sunteti slugile poporului asa cum scrie in Constitutie, tradatorule! trebuie sa tii seama de ce vrea poporul, de obiceiurile firesti, nu ne pasa de programul vostru de implementarea ID2020 si IPuman. Poporul v-a retras legitimitatea. Sa va judece Dumnezeu, tradatori care faceti pantofii strainilor. Constitutia Romaniei a fost scrisa pentru garantarea drepturilor, fara exceptii de boala sau de frica si morcov si ID sau certificat sau temperatura globala!

    certificatul este document de imprastiere legala a virusului pe care inca nu a reusit nimeni sa-l izoleze de la niciun pacient…este un virus simulat digital. Deci virusul guturaiului modificat e apocaliptic si ducem razboi de infometare si distrugere a economiei…sa vedeti ce o sa fie cand o sa dea drumul la cel adevarat, mai ales cei vaccinati, ca tot bat apropoul Gates si Tedros si gasca satanistilor pedofili.
    daca esti suspect si nu ai nimic te carantineaza, daca ai vaccin si esti fabricant si distribuitor dovedit de virus ti se spune ca nu trebuie sa stai in casa chiar daca ai avut contact cu un infectat…vine vremea judecatii!

    Rafila nu are sange de roman, e un tradator, la fel ca Arafat. Certificatul este pentru acces la sistemul integrat social si economic (proiectul ID2020).

    https://t.me/s/vaivoua

  4. Pai tu ca politruc ai fost in stare sa asiguri confort romanilor ca in ue , ca noi am ajuns sa platim energia mai mult ca nemtii si ungurii vaduviti de resurse , ca nu ati dat un sfant la firmele particulare sa impui interdictii la munca si libera circulatie sa nu mai spunem ca transformi constitutia in hartie moale???!!!

  5. @ „Vacinați” care își închipuie că vor păcăli cu certificatul verde și vaccinul le va șterge „activitățile anterioare” , ? După atâtea „valuri” , ?

  6. & Vor să dea ăștia la adulți „certificate de născuți după vaccinare” , pentru „specia nouă” „vaccinații agresivi” ,?

  7. & Așa cum au obișnuit politicienii caută să și păcălească reguli, rezultatele fiind însă ”vizibile”, ?

  8. & Specia albilor „plătește” pentru colonizări, scăzând ca pondere, ? Vaccinarea probabil că și crește decalajul , ?

  9. Bai Ciorlakule, bai hotule marunt, ce pwule in gura o sa iti iei tu de la romanasii tai, o sa iti placa, bai trompeta nazista !! Dar si Rafiloiului ala sekurist o sa ii place, sa ne mance si ala pwula de kurva a elitelor globaliste, alegeti-va inca de acum niste stalpuri frumoase, sa nu ajungeti si voi in Ferentari, ca brazilienii aia o sa se pise pe voi, la prorpiu, aia nu stiu multe, bai Ciorlakule jigarit, baga cate Nazi Pass-uri vrei, ca tot vine razboiul, bai ametitule tampit !!

  10. Mare golanie face ciolacul asta cu romanii ,nu ne ajungeau
    aia de la pnl&usr-plus. ciolacule da-ti paru de pe fata jos ,sa-ti
    vedem si noi culoarea ,ca sa stim cum te abordam.In concluzie
    voi toti puneti RO pe butuci ,in timp ce planeta fierbe si bine ar
    fi sa aveti grija ce faceti ,ca daca la pus focu sub cazane vin cei
    buni,s-ar putea sa o haliti,chiar daca voi credeti ca va aveti bine
    cu mai toti din afara RO. Sunteti jalnici si incalificabili!

  11. CE SA FIE BUN DE CAPUL UNUI LOOSER CARE PANA LA 35 DE ANI NU A LUCRAT NICAIERI?? SISTEMUL SECURIST DE KKAT ARE NEVOIE DE OAMENI DE KKAT..CATU, CIOLACU, RAFILA, GEOANA, KOVESI, ORBAN, ARAFAT ..CANGRENATI LA CREIERI COMBINATORII…MUGUR ISARESCU, FLORIN GEORGESCU, EUGEN NICOLAESCU – PROTECTORUL SI PARTENERUL DE AFACERI A LUI RAED ARAFAT…VIA TEL AVIV…NU VA UITATI CA ARAFAT E PALESTINIAN…S-A VANDUT LA TEL AVIV DE MIC…APOI A FOST TRIMIS IN ROMANIA…

  12. AMERICANII AU RESPINS CERTIFICATUL VERDE !,FRANCEZII IL REFUZA ,TRIBUNALUL EUROPEAN A RESPINS CERTIFICATUL !,NOI CA SUNTEM MAI TAMPITI BLOCAM ORCE CA NU AVEM CERTIFICAT !.
    IERI LA INTRARE LA DEDEMAN UN INDIVID MI-A CERUT CERTIFICATUL VERDE !,I-AM DAT O COPIE S-A UITAT LA EA CA LA O POARTA NOUA ,TOT ASA CUM SE UITA MILITIENII FACUTI LA GRAMADA ,N-A PRICEPUT ABSOLUT NIMIC !.
    BAI IDIOTILOR DACA TOT CERETI CERTIFICAT SI NU FACATURI !!,DE ALEA CARE SE VAND !,INTELEG SA AVETI O SCULA GEN CITITOR DE CODURI DE BARE CARE SA PERMITA IDENTIFICAREA ,IN REST TOTUL E O APA DE PLOAIE ,O PROSTEALA CA TOT CEEA CE TRAIM IN ULTIMA VREME.
    DACA-I CIRC !,SE VEDE DE LA O POSTA .

  13. Iar tu, un alt ……., participi la circ din moment ce ai certificat ca ești vaccinat/vindecat/testat…. prostia nu are religie, nationalitate, gen, culoare…. acest nou instrument de control și incapacitare a sistemelor este dovada clara cat se susceptibili suntem la a fi dezinformați și manipuRlați(catalizator fiind tocmai prostia omului.. ).
    A ajuns și analfabetul ciordacu sa se aleagă în comite și comiții. Una bucata revoluție are nevoie….. lumea!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger