AcasăCORONAVIRUSCertificatul Covid, OBLIGATORIU la serviciu! Măsura extremă care ar diminua focarele

Certificatul Covid, OBLIGATORIU la serviciu! Măsura extremă care ar diminua focarele

certificat verdeCertificatul Covid, OBLIGATORIU la serviciu! Măsura extremă care ar diminua focarele

Certificatul verde ar putea să fie obligatoriu la serviciu, afirmă Raluca Turcan. Ministrul Interimar al Muncii spune că, astfel, focarele de Covid-19 ar putea să fie diminuate.

Oficialul a declarat marți seară la Digi 24 că este „o uriașă nevoie de valorizare a certificatului verde” și că acesta ar trebui să fie „pașaport de acces la muncă” în instituțiile publice.

„Întotdeauna am optat pentru măsuri propuse de specialiști. De aceea, mâine (n.r., miercuri, 20 octombrie) va avea loc o întâlnire la Palatul Cotroceni, convocată de domnul președinte, în care specialiștii vor pune măsurile pe care guvernul le va impune în perioada următoare.

Avem o uriașă nevoie de valorizare a certificatului verde. Cred că în instituțiile publice certificatul verde trebuie să fie pașaport de acces la muncă.”, a declarat Raluca Turcan.

Raluca Turcan, apel la angajatori

În același timp, Turcan face apel la toți angajatorii să folosească mai intens telemunca.

„Specialiştii vor propune măsurile pe care Guvernul le va impune în perioada următoare. Cert este că avem o uriaşă nevoie de valorizare a certificatului verde. Cred că în instituţiile publice certificatul verde trebuie să fie paşaport de acces la muncă, telemunca poate să fie o opţiune mult mai folosită unde poate să fie folosită. Reducerea deplasărilor şi a interacţiunilor cred că pot să fie măsuri binevenite în acest context”, a spus Raluca Turcan.

Certificatul verde COVID-19 a devenit obligatoriu începând cu 15 octombrie în Italia pentru toţi angajaţii, atât în sectorul public cât şi în cel privat, o măsură menită să încurajeze vaccinarea.

author avatar
Andreea Vlad
510 afisari

1 COMENTARIU

  1. Tu nazista imputita de Turcan, esti complet aeriana, habar nu ai ce veti porni voi de saptamana viitoare !! Presupunem ca ai si un bunkar destul de mare in care sa te si ascunzi, tu trompeta nazista sinistra, esti mai proasta decat erai anul trecut, tu imputita drakului de oligofrena handikapata lokomotor gradul 3 !! O sa ajungi pe un stalp din Bukale, mark our words, tu tarfa Babylonului !! Nazi Va$$in Macht Frei 🙂

Comments are closed.

Zenville