AcasăCORONAVIRUSCercetătorii au descoperit legătura dintre vaccinul Covid și morțile subite

Cercetătorii au descoperit legătura dintre vaccinul Covid și morțile subite

Un ultim studiu al unor cercetători germani a arătat că vaccinurile ARN mesager împotriva Covid provoacă mai degrabă cardiomiopatii, decât miocardite și pericardite. Cardiomiopatia poate determina ritmuri cardiace anormale, provocând stop cardiac și deces subit. Concluziile alarmante ale studiului au fost că aceste vaccinuri provoacă cardiotoxicitate, după ce s-au depistat proteine spike în celulele inimii.

Vaccinurile cu ARNm Covid formează proteină spike în celulele inimii și provoacă diferite anomalii, au demonstrat cercetătorii germani. Aceștia au observat că în 48 de ore de la vaccinare, proteina spike s-a format în celulele cardiace umane și de șobolan, potrivit unui studiu publicat în British Journal of Pharmacology și citat de theepochtimes.com.

”În timp ce ambele vaccinuri Pfizer și Moderna au cauzat anomalii celulare, cele două au indus anomalii diferite. Răspunsurile diferite pe care celulele le-au avut la cele două vaccinuri ARNm sugerează o reacție de toxicitate ARNm în aceste celule, potrivit dr. Peter McCullough, un medic internist, cardiolog și epidemiolog de frunte, care a publicat peste 1.000 de rapoarte de cercetare și este autorul principal al unuia dintre primele scheme de tratament utilizate pe scară largă pentru pacienții cu SARS-CoV-2. El a adăugat că 48 de ore a fost o perioadă scurtă de timp pentru a observa acest lucru”, notează theepochtimes.com.

Potrivit studiului publicat de cercetătorii germani în British Journal of Pharmacology, pentru a proteja împotriva infecției cu SARS-CoV-2, primele vaccinuri pe bază de ARNm, Spikevax (mRNA-1273, Moderna) și Comirnaty (BNT162b2, Pfizer/Biontech), au fost aprobate în 2020. Structura și asamblarea imunogenului, în ambele cazuri, glicoproteina cu vârf SARS-CoV-2 (S), sunt determinate de o secvență de ARN mesager care este tradusă de ribozomi endogeni. Efectele secundare cardiace, care în cea mai mare parte pot fi clasificate după simptomele lor clinice ca mio- și/sau pericardită, pot fi cauzate atât de ARNm-1273, cât și de BNT162b2.

Rezultate șocante

Studiul cercetătorilor germani a investigat efectul ARNm-1273 și BNT162b2 asupra funcției, structurii și viabilității cardiomiocitelor izolate de șobolan adulți pe o perioadă de 72 de ore. În primele 24 de ore după aplicare, atât mRNA-1273, cât și BNT162b2 nu au provocat nici tulburări funcționale, nici anomalii morfologice. După 48 de ore, expresia proteinei spike codificate a fost detectată în cardiomiocitele ventriculare pentru ambele ARNm. În acest moment, mRNA-1273 a indus contracții aritmice, precum și complet neregulate, asociate cu tranzitorii de calciu neregulate, precum și localizate, care oferă indicații ale disfuncției semnificative a receptorului cardiac de rianodină (RyR2). În schimb, BNT162b2 a crescut contracția cardiomiocitelor prin creșterea semnificativă a activității proteinei kinazei A (PKA) la nivel celular. ”Aici am demonstrat, pentru prima dată, că în cardiomiocite izolate, atât ARNm-1273, cât și BNT162b2 induc disfuncții specifice care se corelează fiziopatologic cu cardiomiopatia. Atât afectarea RyR2, cât și activarea susținută a PKA pot crește semnificativ riscul de evenimente cardiace acute”, au arătat cercetătorii germani.

Moarte cardiacă subită

Cercetătorii au concluzionat că, la nivel celular, efectele vaccinurilor Covid-19 păreau să se alinieze mai mult cu cardiomiopatia decât cu miocardita. Cardiomiopatia este o afecțiune în care mușchii inimii devin anormali atât structural, cât și funcțional, în absența altor boli de inimă. ”Anomaliile cardiace prezentate în celule, probabil cauzate de perturbarea RyR2 și niveluri crescute de proteine ​​PKA, sunt factori de risc pentru moartea cardiacă subită, tahiaritmiile ventriculare și disfuncția contractilă. Datele preclinice actuale privind siguranța cardiacă indică necesitatea unei reevaluări a raportului risc-beneficiu al vaccinurilor SARS-Cov-2 pe bază de ARN, având în vedere cardiotoxicitatea lor”, au precizat autorii studiului, potrivit theepochtimes.com.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
4.714 afisari

15 COMENTARII

  • Nu are treaba. Coruptia loderilor politici a facut toata mizeria.
   Sonsunt toti in asta.
   Imclusiv influencerii astia obsedati de haine, ca finainteaza si incurajeaza consunul de produse ief5ine facute cu sclavie, mutarea banilor din Europa im stim unde spre profitul stim cui, nu al nostru.
   Toti cei care fura si participa la furt. Toti cei care nu au coloana vertebrala si fac compromisuri cu constiinta lor.
   Tori cei care au participat la campanie fie ca au luat bani sau nu.
   Cat despre falsii evrei care se dau evrei acestia prim faptele lor disteug in primul rand evreii.
   Atat pe cei cu cetatenie isra, cat si pe cei sriuti evrei credinta si pe cei care au adn adevarat evreiesc cei pierduti.
   Multi in Romania. Romanii multi au sange evreiesc majoritar sau partial foarte foarte multi romani de aceea politica de a ne distruge chit ca suntem crestini. Ei au ce au cu cei de semintie. Si mare parte din Romania este si acum se stie de la bazele adn
   Insa plandemia s-a facut cu aportul si rautatea oamenilor de bine care se dadeau cetateni model si imdemnau la vax fortat, aceia au fost tartorii ca fara participarea lor nu ar fi iesit nimic.
   Si au fost prinsininnasta pentru ca nu au alta valoare mai i.portanta decat banul, sa se remarce personal, egoul, bunastarea lor ego iar.
   De aceea, ca au uitat sa fie cresinciosi cu adevarat indiferent ce credinta ar avea.
   Toti cei care sunt adevarati credinciosi nu habotnici sunt oameni extraordinari indiferent de credinta – adica daca o urmeaza cu adevarat, invatatura nu obrastalmacesc si folosesc gresit pentru ura

 1. Rezultate șocante, dar aia care au fabricat in masa vaccinuri ARNm, au luat premiul Nobel. Va dati seama in ce hal a ajuns acordareapremiilui Nobel?

  • Daca platesc bine astia de la Mobil Exxon primesc ei urmatorul premiu pe medicina pt ca ungerea la motor ajuta ambulanta sa-i duca pe cei cu moarte subita mai repede la spital.
   Cine are impresia ca premiile astea se dau pe bune ar trebui sa priveasca povestea insulinei si se lamureste.

 2. Cand spun astia: spre binele Umanitatii. Asta in viziunea lor inseamna 700 mil oameni max.
  Asadar nu mint ca ei gandesc ca pentru a salva Umanitatea tb sa fim mai putini.
  Cand ii auzim pe tampitii care au aplaudat ca focile vaxul ca este bine pt Umanitate, stim ca incurajau eliminarea proproe spre binele comun.
  Comun al alora 700 mil care raman.
  Cu natura multa animale salbatice flora fauna.
  S-au readus a viata specii pierdute. S-a conservat demult in arca – ceva prin Finlanda si Norvegia seminte din toate plantele si adn si fetusi ai tuturpr animalelor.
  Inclusiv fetusi umani – asta nu este confirmat oficial inca dar discutii multe au fost. Publice.
  Asadar o sa fie alte nenorpciri si razboaie si plandemii nu conteaza cat se distruge pt ca natura isi revine foarte repede.
  Inclusiv de la explozii nucleare. Cat a durat la Cerrnobil sa fie acum o oaza de flora si fauna si animale? O decada? Sau max doua?
  Cei care nu au pierot la Nagasaki si Horoshima au trait bieti foarte lungi.
  Nu e asa naspa precum spun. Decat daca esti acolo la bomba sau imediat in norul toxic dupa se duce.
  Asa ca bagati vaxuri frayilor sa salvati umanitatea ca astia ne vor binele.comun :))))

 3. Dar ce facem ca statul fascist vrea cu orice preț sa găsească modalitatea de vaccinare obligatorie cu aceste seruri experimentale

 4. Bravo! Si nu mai raspunde nimeni pentru genocid? Doar banii incasati pe serurile experimentale conteaza? Mai zice ca pe sobolani au testat produsele? Dupa ce au injectat milioane de oameni??

 5. Exista mai multe cauze, nu doar aceasta. Mult mai multe.
  Din acest studiu ce trebuie sa retineti este faptul ca cine a avut dureri musculare persistente in brat dupa injectie… a intrat in zona de risc maxim.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri