AcasăCORONAVIRUSCe este „flurona”. Primul caz a fost descoperit în Israel, la doi...

Ce este „flurona”. Primul caz a fost descoperit în Israel, la doi ani de la debutul pandemiei

fluronaCe este „flurona”. Primul caz a fost descoperit în Israel, la doi ani de la debutul pandemiei

A fost descoperită o nouă afecțiune medicală, în contextul pandemiei de coronavirus. „Flurona”, care presupune infectarea simultană cu COVID-19 şi virusul gripal, a apărut pentru prima oară în Israel. Pacientul este o femeie nevaccinată, care a născut recent.

„Flurona” a fost identificată la o femeie care a născut în această săptămână la Centrul Medical Rabin din Petah Tikva. Conform medicilor israelieni, femeia, care nu este vaccinată împotriva niciunui agent patogen, se simte bine și a fost externată.

„Tânăra mamă fost diagnosticată cu gripă și coronavirus imediat ce a sosit pe secție. Ambele teste au fost repetate și au fost tot pozitive. Ambele boli sunt virale și provoacă dificultăți de respirație, deoarece ambele atacă tractul respirator superior”, a declarat Arnon Vizhnitser, specialist în obstetrică și ginecologie și director al Departamentului de Ginecologie al spitalului, potrivit Times of Israel.

Deşi acesta a fost primul caz documentat al unei persoane infectate simultan cu ambele virusuri, experţii în sănătate cred că există şi altele care nu au fost diagnosticate.

În Israel a început campania de vaccinare cu a patra doză

„Vedem din ce în ce mai multe femei însărcinate cu gripă. Este cu siguranță o mare provocare să te ocupi de o femeie care vine cu febră la naștere. Acest lucru se întâmplă mai ales atunci când nu știi dacă este vorba de coronavirus sau de gripă, așa că te referi la ele la fel. Cea mai mare parte a bolii este respiratorie.”, au declarat oficiali din Ministerul Sănătății din Israel.

Ministerul israelian al Sănătăţii studiază acest caz pentru a vedea dacă ar putea provoca boli mai grave.

Israelul a început vineri, 31 decembrie, să administreze a patra injecție de vaccin persoanelor cu sistemul imunitar compromis, pentru a limita răspândirea variantei Omicron, a relatat The Times of Israel.

author avatar
Andreea Vlad
1.107 afisari

4 COMENTARII

  1. Este clar, evreii și restul vor fi obligati sa facă și a cincea doza de „vaccin” cu ARNm împotriva…. ați ghicit, flurona, după care vor urma și alte doze, pana la alterarea completa a ADN-ului dat de Creator. C-asa a spus Bideu la investire, trebuie sa ne obișnuim sa trăim într-o realitate modificata. Mai e nevoie și de alte dovezi?

  2. Barbu Gh. este foarte tare ce ai scris! 👍👍👍👍👍
    Ăstia merită bătuți! Toți!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger