AcasăCORONAVIRUSCARANTINĂ obligatorie pentru foarte mulţi români. Vezi dacă eşti pe listă!

CARANTINĂ obligatorie pentru foarte mulţi români. Vezi dacă eşti pe listă!

romania-carantinaCARANTINĂ obligatorie pentru foarte mulţi români.Vezi dacă eşti pe listă!

Situaţia pandemică foarte gravă din ţara noastră a determinat restricţii foarte dure din partea autorităţilor. Inclusiv pentru vaccinaţi. Grupul de Comunicare Strategică informează populația despre faptul că persoanele depistate pozitiv la Covid-19 rămân în izolare pentru 14 zile indiferent dacă sunt vaccinate sau nu și indiferent de simptomatologie.

După cele 14 zile de izolare, specialiştii recomandă să luați legătura cu medicul de familie.

Cum poţi să ieşi din carantină?

În cazul în care ați epuizat perioada de 14 zile, dispusă prin decizia DSP, puteți părăsi locuința. Contactați medicul de familie, care v-a monitorizat în toată această perioadă pentru a vă confirma vindecarea către DSP și pentru a primi sfaturi în ceea ce privește conduita dumneavoastră ulterioară.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 31 octombrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 7.424 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2.

De asemenea, au fost raportate 427 decese dintre care 33 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00″, se arată într-o informare provizorie a Grupului de Comunicare Strategică.

Rafila vrea carantină pentru o lună

Alexandru Rafila, principalul comunicator al PSD pe domeniul sanitar, a declarat că e nevoie de o carantină națională de o lună, decisă de comun acord cu patronatele și sindicatele, care să scadă rapid numărul de morți Covid.

Întrebat de ziariști dacă propune o carantină la nivel național, Rafila a spus: ”Da, dar una care să țină cont de realități.

Trebuie să fie o reducere a activităților sprijinită de populație, care se face împreună cu participarea celor afectați, explicată și acceptată de comun acord. Noi propunem o lună de solidaritate. Nu trebuie să speriem lumea”.

author avatar
Andrei Ștefan
1.477 afisari

4 COMENTARII

  1. De mu ie nu vrea tortion arul rus raf la sec urist bol sevic cu mascarada inventata ca sa praduiasa comisioane?

  2. Rafila nu mai bine bagati medicamente in farmacii si nu mai speriati lumea cu televizorul?

  3. Bai Rafiloiule sekurist tampit, sa vezi tu ce te vom speria noi pe tine, si nu numai pe tine, ci pe toti hotii astia criminali de lux din aristokratia bujetara de lux !! O sa ajungi in streang, bai trompeta nazista, cu capul in jos, bai jigodie imputita !! Toti stiu deja ca voi omorati toti oamenii naivi si creduli care ajung in spitalele voastre Soylent Green, nimeni nu mai poarta maskarada voastra stupida !! Jos Maskarada Nazista !! Jos Nazismul Globalist-Mega-Corporatist !! Moarte tuturor colaboratorilor regimului nazist din Bukale !! Pregatiti-va, venim !!

  4. Cat de imbecil poti sa fi bai Rafila ????? ce tampeni poti sa scoti pe gura ??? cum adica carantina generala???? ce sa faci cu ea cum bai tampitule ??? iti trebuie testare cu teste date de guvern ca sa vezi cati imunizati ai dobitocule , si daca ai mai mult de 65% imunizati natural este evident canu ai nevoie de carantina dobitocule …ai nevoie de medicamente

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger