AcasăCORONAVIRUSCând va fi disponibil vaccinul anti-COVID pentru copiii sub 12 ani

Când va fi disponibil vaccinul anti-COVID pentru copiii sub 12 ani

pfizerCând va fi disponibil vaccinul anti-COVID pentru copiii sub 12 ani

Vaccinul pentru copiii mai mici de 12 ani va fi disponibil în luna noiembrie, a anunțat directorul Institutului Național de Boli Infecțioase din Statele Unite Anthony Fauci.

Dacă totul merge bine și dacă obținem aprobarea de reglementare și recomandarea Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA (CDC), este foarte posibil ca vaccinurile să fie disponibile pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani în prima săptămână sau a doua din noiembrie”, a declarat Fauci într-un interviu, potrivit Reuters.

SUA a anunțat săptămâna trecută că îi pregătesc pe copii de vaccinarea anti-Covid-19. În urma acestui anunț, Pfizer a spus că vaccinul său împotriva Covid-19 este sigur și eficient în proporție de aproape 91% în prevenirea infecțiilor simptomatice la copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani, potrivit unui studiu publicat vineri.

Compania americană Pfizer şi partenerul său german BioNTech au început să testeze vaccinul lor anti-COVID 19 pe copii cu vârste sub 12 ani în luna martie.

Serul Pfizer a dovedit o eficacitate de 91% în rândul copiilor cu vârste între 5 și 11 ani

La studiul Pfizer au participat 2.268 de copii care au fost injectaţi cu doze ale vaccinului. Au fost folosite doze mici de vaccin (o treime din cantitatea pentru tineri şi adulţi), iar rezultatul a fost că medicamentul a avut o eficacitate de 91%.

În cadrul testelor clinice, copii cu vârste între 5 și 11 ani au primit două doze de vaccin de 10 micrograme, adică o treime din cât se administrează celor peste 12 ani. Participanţii au dezvoltat anticorpi la fel de puternici ca în cazul tinerilor, se mai arată în studiul american.

author avatar
Andreea Vlad
102 afisari

1 COMENTARIU

  1. ” Compania americană Pfizer şi partenerul său german BioNTech au început SĂ TESTEZE vaccinul lor anti-COVID 19 pe copii cu vârste sub 12 ani în luna martie ” – se scapă andreea vlad, această vajnică sugătoare de pix. Lăsând la o parte faptul că satanistii care ne freaca cu pLandemia, precum si slugile lor, stiu foarte bine (se si vede) cât de ” binefacatoare ” e zeama numita, fraudulos, vaccin, e prima oara cand le dam dreptate ziaricilor sclaveți. Mai cititi o data: Compania americană Pfizer şi partenerul său german BioNTech au început SĂ TESTEZE vaccinul lor anti-COVID 19 pe copii cu vârste sub 12 ani în luna martie. Parcă numai pe copii testeaza ei… Credeti ca testeaza ca sa vada cat de bine face spârcâiala aia demonico-toxică? Aiurea, ei vor sa vada cat de bine si mai pe nebagare de seama nenoroceşte, distruge, UCIDE. Băgați-vă mințile-n cap, treziți-vă!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger