AcasăCORONAVIRUSCând se deschide primul centru drive-thru în Capitală. Gheorghiță: Vor fi patru...

Când se deschide primul centru drive-thru în Capitală. Gheorghiță: Vor fi patru fluxuri disponibile – VIDEO

Drive-thru în Capitală. Gheorghiță: Vor fi patru fluxuri disponibile, vaccinul va fi de la compania Pfizer - VIDEO

Din dorința declarată de a accelera campania de vaccinare împotriva COVID-19 la nivel național, autoritățile caută să pună la dispoziție românilor care vor să se imunizeze antiCovid soluții pentru a ajunge să se vaccineze cât mai curând.

Astfel, din câte a anunțat, marți, șeful Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), din 29 aprilie urmează să fie deschis și în Capitală un centru de vaccinare tip drive-thru, adică doritorii vor putea fi vaccinați fără să mai coboare din autoturismul cu care ajung în atenția unui cadru medical responsabil cu procedura de imunizare.

”În municipiul Bucureşti, joi, 29 aprilie va fi deschis primul centru de tip drive-thru, în Piaţa Constituţiei. Vor fi patru fluxuri disponibile, vaccinul va fi de la compania Pfizer, prezentarea este directă, fără programare în platformă. Din punct de vedere organizatoric, în cursul zilei de mâine (miercuri – n.n.) toată activitatea va fi deja pregătită”, a explicat Valeriu Gheorghiţă, marţi după-amiază, într-o conferinţă de presă.

Referindu-se la centrele tip drive-thru deschise deja în țară, medicul Gheorghiță a declarat că în Cluj, unde a fost deschis cel de-al doilea astfel de centru de la nivel național, s-au vaccinate în prima zi, respectiv pe 26 aprilie, 354 de persoane, în timp ce la Deva, unde a fost inaugurat un centru drive-thru încă din 24 aprilie, s-au vaccinat, până astăzi, 1.673 de oameni.

Maraton al vaccinării în Capitală

Totodată, șeful CNCAV a făcut referire la organizarea unui ”maraton” al vaccinării, în Capitală, în luna mai, cu vaccin de la compania Pfizer.

”Am văzut cu toţii evenimentul organizat în Timişoara, acel maraton al vaccinării, care din punctul nostru de vedere a fost un succes, tocmai de aceea ne dorim replicarea acestui tip de eveniment de vaccinare. Primul eveniment va avea loc în Bucureşti, în perioada 7-9 mai.
Vorbim de organizarea a 50 de fluxuri de vaccinare, vaccin de la compania Pfizer, în două locaţii diferite, Sala Palatului – unde vor fi organizate 40 de fluxuri, şi Biblioteca Naţională – unde vor fi organizate 10 fluxuri”, a precizat Valeriu Gheorghiţă, într-o conferinţă de presă.

Cu tot cu mențiunea că maratonul de vaccinare din Capitală este organizat de organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila” din Bucureşti cu sprijinul şi autorităţilor locale şi al CNCAV-ului.

96 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai Gheorghita, bai disperatule, sa ne prinzi tu pe toti rebelii de c-o-i-t-a 🙂 bai pensatule, deja esti un robotel tot mai stricat la cap !! 🙂 Lasa ca te pensionezi si tu la 42 de ani, in plina tinerete revolutionara, dupa ce ai dat si tu lupte seculare cu acest virus invizibil, care de fapt este o arma biologica chinezeasca, dar despre asta nu ai voie sa vorbesti, nu-i asa, bai nazdravanule mincinos ce esti ? 🙂 Lasa ca iti revii si tu, la anul si La Multi Ani in Iad sa ai, bai ordinarule !! 🙂 Deja si ultimii naivi si-au dat seama ca nu au de ce sa incerce aventura numita spitalele coloniei, unde sigur ar avea parte de senzatii tari la maxim 🙂 asa ca mai bine mor acasa, bai ordinarule, decat sa ii chinuiti voi, si sa ii sedati, criminalilor !! 🙂 Iar cum spitalele nu isi au deja rostul lor, ele vor fi arse prin toata Europa, apoi va incepe balciul si la voi in colonie, asa ca ai grija sa ramai sanatos, bai hahalera ce esti, ca nu stii ce aduce viitorul progresist !! 🙂 Asa ca, omule, sa inceapa Jocurile Vaccinarii Idiotilor Utili !! 🙂 Scapa cine poate, bai, iar selectia naturala se ascute pe zi ce trece, asa ca deschideti ochii si urechile, daca nu vreti sa va rezolve astia !! 🙂 Ha ha ha 🙂 Nu te teme, turma mica, Dumnezeu este cel mai puternic, nu discipolii Diavolului de pe Pamant !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger