AcasăCORONAVIRUSCampanie cu un mesaj clar: Elevii trebuie să rămână #înbănci! Apelul deputatului...

Campanie cu un mesaj clar: Elevii trebuie să rămână #înbănci! Apelul deputatului Natalia Intotero

Campanie cu un mesaj clar: Elevii trebuie să rămână #înbănci! (sursa foto: facebook/Natalia Intotero)

Atenția elevilor, a părinților, dar și a cadrelor didactice se concentrează, în aceste zile, pe situația generată de noul coronavirus. Atât școlarii, cât și familiile lor, dar și profesorii stau cu ochii pe deciziile autorităților. Și așteaptă să vadă ce se hotărăște în privința desfășurării cursurilor. Și dacă se va ajunge ca din octombrie să nu se mai desfășoare cursuri în sălile de clasă, așa cum se întâmplă la momentul de față în majoritatea unităților de învățământ.

În tot acest context, deputatul PSD, Natalia Intotero, președintele Comisiei pentru învățământ din Camera Deputaților a lansat un mesaj public. E vorba despre o campanie denumită sugestiv ”#înbănci”.

”Voci din spațiul public amenință că sălile de clasă vor fi din nou închise în octombrie. Pretextul? Valul 4 al pandemiei și regulile nerespectate din școli. Motivul adevărat? Lipsa soluțiilor durabile și incapacitatea celor care conduc astăzi sistemul de învățământ.

Cum s-a ajuns aici contează mai puțin. Ce este important acum este ca elevii să parcurgă un an școlar normal! Eu nu sunt de acord cu închiderea școlilor și sunt convinsă că și mulți dintre voi aveți aceeași părere.

𝗣𝗿𝗶𝗻 𝗖𝗮𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗮 #înbănci, 𝗶̂𝗻𝗰𝗲𝗿𝗰𝗮̆𝗺 𝘀𝗮̆ 𝗮𝘁𝗿𝗮𝗴𝗲𝗺 𝗮𝘁𝗲𝗻𝘁̦𝗶𝗮 𝗮𝘀𝘂𝗽𝗿𝗮 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁̦𝗲𝗶 𝗽𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘂𝗻 𝗽𝗮𝗿𝗰𝘂𝗿𝘀 𝗲𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝘀𝗮̆𝗻𝗮̆𝘁𝗼𝘀 𝗶̂𝗹 𝗮𝗿𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶. Facem un apel către cei care au lacătul în mână și se pregătesc să încuie din nou instituțiile de învățământ. Lăsați „liber” la educație! Țineți școlile deschise.”, sună mesajul transmis de către social-democrata Natalia Intotero și postat, miercuri, pe pagina oficială de Facebook a PSD-ului.

author avatar
Andrei Coman