AcasăCORONAVIRUSCalamitate, cu 90% ”imunizați”. Și atunci, ce face vaccinarea?

Calamitate, cu 90% ”imunizați”. Și atunci, ce face vaccinarea?

Europa s-a trezit

Așa cum Portugalia a fost dată ca exemplu pozitiv de țară disciplinată, în care populația a fost convinsă ușor să se vaccineze în masă, aceeași Portugalie se transformă acum în ”cine face ca noi, ca noi să pățească”. Cu aproape 90% vaccinați, țara iberică se confruntă acum cu o creștere nu numai a cazurilor Covid, dar și a spitalizărilor, ajungând să introducă noi restricții și să anuleze sărbătorile și Anul Nou.

Nu mai este niciun secret pentru nimeni în acest moment că țările codașe la vaccinare și oile negre ale Europei, Bulgaria, România și Republica Moldova, au cele mai puține cazuri Covid. În schimb, mult prea lăudata Portugalie este lovită crunt de un alt val pandemic, care îi trimite pe vaccinați direct în spitale. Autoritățile din această țară au mers până acolo încât au decretat stare de calamitate de la începutul acestei luni până pe 20 martie 2022, introducând restricții severe pentru toată populația.

Certificatul verde a devenit obligatoriu la intrarea în restaurante, săli de sport și cazinouri, iar la activitățile de divertisment, cum ar fi concertele și spectacolele, și pe stadioane chiar și vaccinații vor fi obligați să prezinte un test negativ. Evenimentele programate pentru noaptea de Anul Nou au început să fie, rând pe rând, anulate, sărbătorile de iarnă prinzându-i pe portughezi prizonieri în propriiile case. Iar asta este doar începutul. Și atunci, pe bună dreptate, apare întrebarea: și vaccinarea ce face? Este mai mult decât evident că nu face ce ar trebui să facă. Nu pune capăt pandemiei și nu pune capăt restricțiilor. Nu produce decât haos, dictatură și prăbușiri economice. Cu toate acestea, guvernele nu vor sub nicio formă să-și schimbe scopul, acela de a vaccina toată specia umană, sub pretextul absurd că vor controla și stăpâni un virus care se transmite pe cale aeriană. Dar nu acesta este adevăratul scop, nu-i așa?

Gheorghiță vrea vaccinare obligatorie

„Discuția este foarte serioasă şi nu văd de ce să nu înceapă aceste discuţii”, a grăit Valeriu Gheorghiță, făcând referire la vaccinarea obligatorie. Acesta a mai spus că toate variantele virale au fost în țări cu rată mică de vaccinare și densitate mare a populației și că pandemia ar decima populațiile țărilor. Păi haideți să ne uităm la cifre! India, cu o populație de 1,38 miliarde de oameni a avut 473.537 morți Covid, în timp ce SUA, cu o populație de 329,5 milioane a înregistrat un număr dublu de decese. Marea Britanie, care a decis din luna iulie a acestui an să ridice toate restricțiile, a avut același număr de decese, raportat la numărul populației, cu cel al Italiei, care a trecut recent la un alt nivel, impunând certificatul verde nu numai la locul de muncă, ci și în mijloacele de transport în comun. Africa de Sud, aflată acum în centrul atenției din cauza Omicron, a raportat un total de 90.000 de decese, față de 134.195 ale Italiei, în condițiile în care cele două țării au, fiecare, puțin peste 59 milioane de cetățeni. Autoritățile tot încearcă să ne convingă că albul este negru și că verdele este roșu, atâta timp cât cifrele arată clar că țările cele mai nevaccinate din lume au și cele mai puține cazuri și morți Covid.

Teroare în Europa

Derapajele austriecilor și, mai nou, ale germanilor, care impun vaccinarea obligatorie, au reușit să dea foc Europei. Deși politicienii români insinuează că ar trebui să urmăm exemplul acestor țări, aceeași politicieni uită să menționeze că în țările civilizate din UE a început războiul civil. Milioane de oameni au ieșit în stradă în Italia, Belgia, Franța, Elveția, Danemarca, Olanda, Austria și nu numai, iar violențele de la manifestări arată că oamenii au început să se trezească și să lupte pentru drepturile lor. Șocul cel mai mare a fost însă dat de represiunea agresivă a forțelor de ordine, la care s-a adăugat, în unele state, apariția soldaților pe străzi. Semn că lucrurile vor trece la un alt nivel, pe care puțini l-au anticipat.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
8.168 afisari

10 COMENTARII

  1. Oscar Kilo
    Romeo Echo Tango Alpha Romeo Delta

  2. Pai si au pus intrebarea ca, dupa vaccinarea cu un mesaj genetic( ARNm) , organismele care isi produc replica Spike pot sa greseasca” matrita? Sub anumite conditii( febra, ph celular, anumiti hormoni, sau componente celulare ) sa si produca o proteina Spike diferita( o noua varianta de virus)?
    Este posibil sau nu? Sa ne raspunda specialistii!

  3. Este mai clar ca niciodata ca înțepăturile nu sunt pentru boala, înțepăturile au alt rol. Dar va iesi si adevăratul rol al înțepării. Azi mai clar ca niciodata țările cu cea mai mare rata de vaccinare, au numărul cel mai mare de bolnavi. Pentru a nu se rascula popoarele respective, vor impune înțeparea obligatorie in țările cu cei mai putini înțepați. Este vorba aia din bătrâni, sa moara capra vecinului prima

  4. Acolo e dezastru si le trebuie arafat specialistul cu manual!! E clar ca vaxinarea e focar de virus si de imprastiere si sa si bage undeva obligativitatea lor de criminali!!!

  5. In sfarsit, recunoaste si un ziarist ca in Occidentul ateu si decadent incepe o noua faza, cea a razboaielor civile, ffindca cealalta varianta e sa stea ca cobaii, si sa fie exterminati de elitele globaliste !! Bai, voi a-ti observat cum toti marii bogatani se trag pe kurkubeu si evita sa mai apara in marile aglomeratii urbane din Occident si SUA, oare de ce ? Adica e clar ca ei stiu ca acolo acum se imprastie in aer noua arma biologica la care au dat drumul si in marea democratie din Afrika, deja e ultimul nivel, e care pe care la modul foarte serios vorbind !! Nu iesiti afara decat de pe la amiaza, ca astia in fiecare noapte imprastie diferite arme biologica in aer, mai ales in toate marile orase al lumii, iar cei care nu au un sistem imunitar rezistent si nu au incredere totala in Dumnezeu, adica nu traiesc in El si prin El, aceia toti si-o vor lua in mana, ca sa fim total in-korecti politic !! Deja a inceput batalia finala dintre Bine si Rau pe Pamant, cei care s-au vaxxinat in cap deja sunt cobai, desigur pot sa vina si ei la lupta, dar procesele genetice si comportamentale odata incepute in corpurile lor datorita vaxxinurilor otrava sunt de ne-oprit, numai bunul Dumnezeu le mai poate opri, dar insusi Justin Parvu v-a atentionat ca aceste lucruri care se intampla de 2 ani se vor intampla aevea, totul va fi ca in Cartea Apocalipsei, inca nu a-ti vazut nimic, Iadul numai din 2022 incepe, va fi ceva epic, un macel de ne-descris !! Pregatiti-va, venim !! Mesajul e pentru toti adoratorii diavolului, cu totii veti ajunge in Iad, diavolul vostru nu va v-a scapa, el numai va foloseste, ca niste cobai de idioti utili ce sunteti !! Sieg Heil, Sieg Heil, Nazi Triple Vaxxin Macht Frei 🙂

  6. In concluzie, inseamna ca am aflat raspunsul la intrebarea: ce contine vaxinul- vaxinul contine boala.

  7. Sint curios daca și la alegeri la fel de imuni și nu avem nevoie de certificat verde și de vaccin

  8. Daca ne uitam la Gheorghita vedem umbra lui Cercel (mentorul si indrumator de doctorat) de care am auzit.. numai afaceri cu studii clinice ani la rand…
    Rafila sa- l credem ? Reprezentant OMS pt Romania ? Traseist de la PNL la PSD ca doar asta era planul : sa vina MARELE SPECIALIST cand incepe lumea sa se prinda cum stau lucrurile!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger