AcasăCORONAVIRUSCabinet de vaccinare împotriva COVID la Aeroportul ”Henri Coandă”. Unde exact e...

Cabinet de vaccinare împotriva COVID la Aeroportul ”Henri Coandă”. Unde exact e amenajat și ce vaccin va fi folosit

Cabinet de vaccinare împotriva COVID la Aeroportul Henri Coandă. Unde exact e amenajat și ce vaccin va fi folosit (sursa foto: facebook/Cătălin Drulă)

Pe măsură ce continuă, în România, campania de vaccinare împotriva COVID-19,  s-a aflat că, mai nou, persoanele care ajung la Aeroportul ”Henri Coandă” (Otopeni) și doresc să se vaccineze pot să facă acest lucru chiar la cabinetul de la aeroport.

”De astăzi, pasagerii care tranzitează Aeroportul Internațional Henri Coandă București se pot vaccina într-un cabinet special amenajat în zona publică a aerogării – între terminalele „sosiri” și „plecări””, din câte a anunțat, miercuri, 2 iunie, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

La acest cabinet va fi disponibil vaccinul produs de compania Johnson&Johnson, despre care se știe deja că se administrează în doză unică. ”Iar persoanele care aleg să se vaccineze primesc pe loc dovada imunizării”, a mai punctat ministrul Drulă, via Facebook.

Totodată, din direcția Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB) s-a precizat, într-un comunicat, faptul că acest cabinet de vaccinare ”va fi non-stop la dispoziția celor care doresc să se imunizeze împotriva Covid-19” și că în cadrul acestuia ”se pot imuniza persoanele adulte cu cetățenie română, precum și cetățenii străini cu rezidență în România”.

S-au amenajat deja dotările pentru acest spațiu destinat vaccinării împotriva COVID-19. ”Cabinetul de vaccinare este amplasat în zona publică a aeroportului, între aerogara de plecări și cea de sosiri, și dispune de toate dotările și facilitățile necesare aferente fiecărui punct din circuitul special creat în acest scop: zona de recepție, triaj medical, zona de administrare a vaccinului, zona de supraveghere post-vaccinare”, se mai precizează în comunicatul făcut public.

Peșteșan: Vaccinarea permite deja fiecăruia dintre noi să călătorească din nou în siguranță

În acest context, directorul general al CNAB a adus în discuție efectele pandemiei COVID asupra sectorului transportului aerian. „Deschiderea acestui cabinet de vaccinare în aeroport reprezintă o facilitate pe care o punem la dispoziția tuturor celor care doresc să se imunizeze împotriva acestui virus. Ne alăturăm, astfel, campaniei naționale de vaccinare și susținem toate demersurile menite să stopeze această pandemie ale cărei efecte în transportul aerian au fost dramatice.

Vaccinarea permite deja fiecăruia dintre noi să călătorească din nou în siguranță. Salariați ai CNAB vor lucra non-stop pentru îndeplinirea acestui obiectiv.” – a declarat Cosmin Cătălin Peșteșan, directorul general al Companiei Naționale Aeroporturi București, citat pe pagina de Facebook Bucharest Airports.

246 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai, numai propaganda de 2 lei la ratatii astia criminali, se cheama inoculare cu serul experimental minune, si nu imunizare, numai din cuvinte vor sa te faca astia, daca nu esti atent pe unde umblii, mai ales in aeroport, acolo se pare toti sunt smenari la Bukale !! 🙂 Dar, totusi, atentie maxima, ca dupa inoculare, sa nu te prinda ametelile in avion, ca te arunca astia afara din el din zbor, o sa zica ca reprezinti un pericol pentru ceilalti cobai din avion !! 🙂 Welcome to the Brave New World, little fukkers 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger