AcasăCORONAVIRUSBREAKING Șoc în politică! Robert Negoiță are Covid-19

BREAKING Șoc în politică! Robert Negoiță are Covid-19

Robert Negoiță

Robert Negoiță a anunțat pe pagina sa de Facebook că este infectat cu Covid-19. Primarul Sectorului 3 din Capitală susține că a fost testat pozitiv cu coronavirus și că are deja simptomele bolii.

El a scris pe Facebook că primele simptome ale infecției cu noul coronavirus au fost durerea de cap și o stare generală de slăbiciune.

„Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.

Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare.

Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând! Și să știți că, și dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, așa cum ne-am obișnuit și sunt permanent în contact și cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă”, scrie Negoiță pe Facebook.

Vă amintim că Robert Negoiță candidează pentru un nou mandat la alegerile din 27 septembrie.

author avatar
Andreea Vlad