AcasăCORONAVIRUSBREAKING NEWS: Sorin Cîmpeanu, anunț de ultimă oră despre situația școlilor!

BREAKING NEWS: Sorin Cîmpeanu, anunț de ultimă oră despre situația școlilor!

Situația cazurilor de COVID-19 depistate la nivel național, dar și anunțul venit, miercuri, cum că în Capitală rata de incidență a depășit 6 la mia de locuitori îi face pe elevi, dar și pe părinți și pe cadrele didactice să stea cu urechile ciulite la anunțurile oficialilor, pentru a afla în ce măsură se vor mai desfășura în format clasic, față în față, cursurile în unitățile școlare.

În tot acest context, s-a aflat ce anunț a făcut ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Redăm în cele ce urmează, integral, precizările oficialului guvernamental:

”Referitor la scenariile de funcționare a școlilor, astăzi, 29 septembrie 2021, Grupul de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României a decis în unanimitate (exclusiv membri cu drept de vot, având competențe medicale/epidemiologice):

1. Decuplarea scenariilor de funcționare a școlilor de rata de infectare din localitate și adoptarea deciziilor de suspendare a prezenței fizice în funcție de cazurile confirmate la nivel de clasă/școală, în paralel cu intensificarea măsurilor de control din partea autorităților competente, în vederea respectării stricte a regulilor de protecție sanitară în școli.

2. Adoptarea de măsuri suplimentare având ca obiectiv amplificarea testării în școli, prin formularea unei solicitări către Agenția Națională a Medicamentului cu privire la aprobarea utilizării testelor non-invazive pe bază de salivă, cu rol de screening.

După această primă etapă urmează adoptarea unei Hotărâri CNSU, apoi validarea prin Hotărâre de Guvern și abilitarea miniștrilor educației și sănătății să opereze modificări în ordinul comun, în concordanță cu hotărârile adoptate.

Tot acest proces se va finaliza până vineri, 1 octombrie, în vederea stabilirii formulei de funcționare a școlilor, începând cu ziua de luni, 4 octombrie 2021.

Sorin Mihai CÎMPEANU,

Ministrul Educației”

author avatar
Andrei Coman
497 afisari

5 COMENTARII

  1. „Grupul de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României”. Pe bune?

  2. JOS LABELE DE PE COPIII NOȘTRI!
    Criminali nazişti ce sunteți!
    Nu aveți drepturi asupra organismului, corpului fizic al nimănui! Nu suntem proprietatea voastră! JOS LABELE DE PE COPIII NOȘTRI SI DE PE NOI!

  3. Si măi idiotilor, n-a mai auzit nimeni de guturai si de gripă, de alergie si altele. In fiecare an făceau copiii la şcoală, făceau roșu în gât, temperatură, curgea nasul si altele.
    Voi idiotilor, aveți doar COVRIG în meniu? Sau cum? V-ați sclerozat toți?

  4. Ma, da grupu asta fantoma de ce n-a intrebat si pe altii cum procedeaza cu scolile si au „gandit” doar dupa aproape doi ani ??? Toata ziua ne toaca la cap cu ce a ziz UE, pai, in Franta unde frecventeaza scoala nepotii mei, nu s-a inchis scoala niciodata. Copiii poarta masca, care se schimba obligatoriu la ora 11, pauzele sant in asa fel programate ca elevii sa nu se intalneasca toti in acelasi interval de timp, in rest scoala cat incape. La noi cred ca special s-a „gandit” scoala online, deoarece analfabetii functionali, rezultati in urma scolii „reformate” de toti „doctii” sistemului, erau prea destepti, erau o amenintare pentru „savantii”(guvernanti) ai neamului.

  5. Bai komunistule de Campeanu, bai trompeta nazista, zii bai ca parintii nu sunt de acord cam 90 % sa se faca teste nazi la copii lor, asta sa le zici, nu povestile tale de adorimit copii mici, bai ghertzoiule !! Noi nu suntem proprietatea voastra, nici a regimului nazist nou-anormal de la Bukale instalat de elitele globaliste din martie 2020 !! Toti stim ca ce se face acum e un imens exercitiu militar, plus ca este in actiune si Agenda 2030, as aca lasa gargara ta de propagandist de rahat, bai Campeanu ratatule !! Sa vezi tu ce pwule in gura o sa iti iei de la omanasii tai, totul e un imens butoi plin cu pulbere, numai o scanteie mai trebuie ca totul sa sara in aer, bai retardatilor, nimeni nu mai crede nimic din ce mintiti si aberati voi zilnic la tembelizor si la presa voastra nazi mainstream, aservita regimului nazist !! Zii bai la oameni cum e cu racelile, cu gripa, cu pneumoniile, cu alergiile respiratorii de toamna – iarna, bai pupunkuristule habotnik de partid nazist liberal, unde sa-si puna oamenii ne-vaxinati in cap cu serurile voastre otrava fermecata Steaua Galbena ? 🙂 Fiecare a fost, este si va fi pe cont propriu pe aceste meleaguri, asa a fost mereu, si asa va fi mereu, aici sunt romani, nu natii de alogeni care pot si usor dresati ca niste cobai sau hamsteri mici si pufosi, bai nazistule de Campeanu !! Vine curand marea distractie nationala, ce a fost in decembrie `89 o sa fie in comparatie ca si o plimbare prin parc, asa ca tine tare nadragii pe tine, sa nu ii pierzi, care nu-i gata va fi luat cu lopata, la propriu !! Ha ha ha 🙂 Campeanule, pregateste-te de intalnirea ta cu stalpul tau preferat din Bukale, bai prostanakule sociopat, o sa ajungi cu pielea pusa pe bat, bai criminalule ordinar de nazist imputit, o sa vezi tu in curand cum arata Iadul Cobailor Vaxinati in Cap !! Nazi Vaxin Macht Frei 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger