AcasăCORONAVIRUSBREAKING NEWS! Rata de incidență în Capitală, în creștere. La ce valoare...

BREAKING NEWS! Rata de incidență în Capitală, în creștere. La ce valoare a ajuns, conform DSP

BREAKING NEWS! Rata de incidență în Capitală, în creștere. La ce valoare a ajuns, conform DSP (foto: Facebook)

Nu sunt puțini locuitorii Capitalei care stau cu ochii pe situația provocată de noul coronavirus și pe anunțurile venite de la autorități cu privire la rata de infectare de la nivelul orașului.

În prima zi a acestei săptămâni s-au aflat informații noi cu privire la valoarea ratei de incidență cumulată calculată la 14 zile. Care a crescut din nou. Conform datelor postate luni, 18 octombrie, pe site-ul Direcției de Sănătate Publică (DSP) București, această rată a ajuns la 16.42, în creștere față de valoarea anunțată duminică, 17 octombrie, 16.27, respectiv sâmbătă, 16 octombrie – 16.1, când s-a depășit, așadar, pragul de 16 la mia de locuitori.

Conform aceleiași surse, rata de incidență în București, în urmă cu o lună de zile, respectiv pe 18 septembrie, era de 2.33.

Cifrele de la GCS

În așteptarea celor mai recente date oficiale, de la Grupul de Comunicare Strategică (GCS), privind situația cazurilor de COVID – 19 de la nivel național, că amintim că în raportarea de duminică, 17 octombrie, s-a anunțat că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 11.546 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19).

„Până astăzi, 17 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.457.260 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 5.685 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.238.832 de pacienți au fost declarați vindecați”, s-a precizat în informarea venită duminică de la GCS.

105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger