AcasăCORONAVIRUSBREAKING NEWS: Rata de incidență în Capitală a trecut de 15 la...

BREAKING NEWS: Rata de incidență în Capitală a trecut de 15 la mie

BREAKING NEWS: Rata de incidență în Capitală a trecut de 15 la mie (sursa foto: Facebook)

Sunt informații noi cu privire la situația generată de noul coronavirus (COVID-19) în Capitală. Unele deloc liniștitoare. 

Conform celor mai recente date furnizate, miercuri, de Direcția de Sănătate Publică (DSP) București, rata de incidență cumulată calculată la 14 zile a trecut de 15 la mia de locuitori.

Mai exact, valoarea anunțată în dimineața zilei de 13 octombrie pe site-ul instituției este de 15.1, în creștere față de cea comunicată marți, 12 octombrie, care fusese de 14.71.

Potrivit cifrelor postate pe site-ul DSP București, în urmă cu exact o lună, respectiv pe 13 septembrie, această rată de incidență era de 1.52.

Cele mai recente cifre de la GCS

Urmează ca, în doar câteva ore, Grupul de Comunicare Strategică să facă publică raportarea zilnică privind situația cazurilor de COVID-19. Din cele mai recente informații, cele prezentate marți, 12 octombrie, reieșea că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 16.743 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19). De asemenea, în bilanțul din 12 octombrie au fost raportate 442 de decese. Și s-a anunțat că din totalul celor 17.141 de persoane internate cu COVID-19, 1.667 se aflau la Terapie Intensivă – ATI.

”Până astăzi, 12 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.382.531 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 4.205 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.188.975 de pacienți au fost declarați vindecați”, s-a mai precizat în raportarea de marți transmisă de GCS.

86 afisari

1 COMENTARIU

  1. Domnule C.S, asta puteam citi si de pe site-urile guvernamentale. Copy paste si gata, ai facut un articol. Care e parerea dumitale ca ziarist despre situatie? Ce parere aveti despre profilaxia propusa de guvern ( pardon: lipsa masurilor profilactice). Unde e preventia, unde sunt medicamentele … ? Dar ce stiu eu? Sunt un analfabet functional!!! Apropos, dormiti bine pe perna noaptea? Nu va doare nimic, nu va macina nimic? Aveti constiinta? Daca da, nu va trage de maneca? Ce tot cantati in struna celor care induc frica, spaima? Ce aveti de castigat?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger