AcasăCORONAVIRUSBREAKING NEWS Rata de incidență a crescut din nou în Capitală. La...

BREAKING NEWS Rata de incidență a crescut din nou în Capitală. La cât a ajuns!

BREAKING NEWS Rata de incidență a crescut din nou în Capitală. La cât a ajuns! (sursa foto: Facebook)

Sunt informații noi cu privire la situația generată de noul coronavirus (COVID-19). În dimineața zilei de marți s-a aflat că rata de infectare la nivelul Capitalei a continuat să crească, apropiindu-se de 15 la mia de locuitori.

Astfel că, din câte s-a anunțat marți, 12 octombrie, pe site-ul Direcției de Sănătate Publică (DSP) București, rata de incidență cumulată calculată la 14 zile a ajuns la 14.71.

În creștere față de cea comunicată în ziua precedentă, respectiv pe 11 octombrie, când se depășise pragul de 14 la mia de locuitori, valoarea fiind de 14.2.

Cele mai recente cifre venite de la GCS

Din câte reiese din cele mai recente vești venite de la Grupul de Comunicare Strategică (GCS), în raportarea din 11 octombrie, în ultimele 24 de ore fuseseră înregistrate 9.148 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19).

”Până astăzi, 11 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.365.788 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 3.945 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.177.704 pacienți au fost declarați vindecați”, s-a precizat în bilanțul oficial comunicat în prima zi a acestei săptămâni.

De asemenea, s-a anunțat și faptul că din totalul celor 16.981 de la persoane internate cu COVID-19 în unitățile sanitare de profil, 1.632 se aflau la Terapie Intensivă (ATI).

374 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu va mai saturati bă criminalilor de minciuni? Nu mai curg nimanui mucii fara sa aiba covid? Umflati cifre ca la balamuc in vreme ce consumati benzina pe banii poporului ca sa plimbati ambulantele goale dar cu sirenele puse? Niste asasini nenorociti, si executantii ordinelor satanistilor globalisti si ziaricii sclaveți care le imprastie si le aproba minciunile si actiunile ucigase. Baaaa, o sa va linseze el poporul, in strada, intr-o zi, nici o grija.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger