AcasăCORONAVIRUSBOMBĂ: Vaccinarea obligatorie va fi promovată, miercuri!

BOMBĂ: Vaccinarea obligatorie va fi promovată, miercuri!

vaccinare obligatorie

Ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, a anunţat că proiectul de act normativ privind vaccinarea obligatorie va fi promovat ca inițiativă parlamentară, miercuri.

În Ministerul Sănătății s-a pregătit proiectul legislativ care prevede vaccinarea obligatorie a anumitor categorii profesionale. Având în vedere faptul că între timp Guvernul a devenit interimar, vom promova proiectul ca inițiativă legislativă.

Mâine, mai mulți membri ai Guvernului și parlamentari vor semna această inițiativă legislativă și o vom înainta în procedură de urgență”, a precizat ministrul.

Ce sancţiuni vor exista?

Ce facem cu cei care refuză vaccinarea? Ce decizie luăm? Sancționare salarială, desfacerea contractului de muncă, este penal? E ușor să vii cu vaccinarea obligatorie, dar vreau să știu ce facem după aceea, ce vom face.

Sunt multe decizii în România cu amenzi, care de cele mai multe ori sunt ignorate. Aceasta este o discuție pe care trebuie să o avem în coaliția de guvernare, cu UDMR și să luăm o decizie.

UDMR este pentru vaccinare obligatorie, dar nici ei nu au răspuns ce facem cu cei care refuză. Dacă trebuie să dăm afară 30% dintre medici pentru că nu vor să se vaccineze?”, declara premierul demis, Florin Cîţu, la finalul lunii septembrie.

author avatar
Andrei Ștefan
1.126 afisari

6 COMENTARII

  1. Bineinteles, cele mai mizerabile articole de pe national sunt scrise si preluare de jegul asta de andrei stefan.

    • Te inseli, mai e un scrib de serviciu, tiza lui Andreea Vlad. Au de ridicat de la casierie cei 30 de arginti si ca urmare sunt foarte infocati. Daca va faceti probleme ca nu pot dormi, ca ii mustra constiinta, nu aveti de ce (nu au asa ceva).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger