AcasăCORONAVIRUSBombă! Medicii japonezi alertează populația. Vaccinul Covid distruge sistemul imunitar

Bombă! Medicii japonezi alertează populația. Vaccinul Covid distruge sistemul imunitar

Apar adevăruri cumplite despre vaccinul anti-Covid

Un articol apărut în Jurnalul de Virologie, care citează și studii din reputata publicație The Lancet, aruncă în aer vaccinurile anti-Covid. Vaccinul distruge sistemul imunitar și provoacă boli grave, susțin medicii japonezi, care cer renunțarea la dozele booster. Totodată, aceștia aduc în atenție apariția sindromului ADE, așa-numita dependență de vaccin, pe care o semnalase și prof. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale.

Proteinele spike induse de vaccinul anti-Covid circulă în organism timp de peste patru luni și distrug totul în cale, se arată într-un articol publicat în Jurnalul de Virologie, sub semnătura medicului  Kenji Yamamoto, de la Departamentul de chirurgie vasculară al Spitalului Memorial Okamura, Shizuoka, din Japonia. Scăderea imunității, constatată la persoanele vaccinate, este cauzată de mai mulți factori. Unul dintre acestea este N1-methylpseudouridine, care a fost folosit în acest ARN mesager ca substitut pentru uracilul din ARN-ul original al virusului (în codul genetic). Această proteină spike modificată poate induce activarea celulelor T reglatoare și se ajunge la scăderea răspunsului imun.

”Astfel, proteinele spike nu dispar imediat din fluxul sanguin, ci sunt prezente în exozomi și circulă prin corp mai mult de patru luni. În plus, studiile in vivo au arătat că nanoparticulele lipidice (LNPs) se acumulează în ficat, splină, glandele suprarenale și în ovare. De asemenea, ARN-ul mesager încapsulat în nanoparticulele lipidice favorizează un răspuns inflamator foarte intens. Endoteliul vascular este și el afectat de proteina spike care circulă și aceasta poate conduce la afectarea sistemului imun, dar și a glandei suprarenale”, se arată în articolul din Jurnalul de Virologie.

Dependenți de vaccin

Un alt factor al prăbușirii imunității este așa-numitul ADE (antibody-dependent enhancement). ADE este un sindrom care poate apărea în urma vaccinării și este o scădere a capacității organismului de a răspunde imunitar la o boală. ”Este ca și cum vaccinul l-ar face dependent de el, este o lenevire a organismului în producerea anticorpilor. Anticorpii se leagă de structura pe care trebuie să o blocheze, dar infecția totuși se produce. Acești anticorpi pot acționa chiar ca un cal troian și, în anumite situații, agentul patogen intră în celule și răspunsul imun este exacerbat. ADE înseamnă că anticorpii nu mai sunt eficace și chiar uneori ajută virusul să intre în celulă și, ca urmare, persoana vaccinată poate face o formă de boală mai gravă decât persoana nevaccinată”, ne spune dr. Oana Mihaela Secară, director medical al Spitalului Municipal Onești.

Infecții scăpate de sub control

Din decembrie 2021, Departamentul de chirurgie vasculară al Okamura Memorial Hospital, Shizuoka, Japonia, a întâlnit cazuri de infecții greu de controlat, susține dr. Kenji Yamamoto. ”Au existat mai multe cazuri de infecții suspectate a fi datorate unei inflamații după intervenția chirurgicală pe cord deschis, care nu puteau fi controlate chiar și după săptămâni întregi de utilizare de scheme complexe de antibiotice. Pacienții au arătat semne că ar fi imunocopromiși și au fost înregistrate și decese. Totodată, după începerea campaniei de vaccinare, s-au înregistrat multe cazuri de  trombocitopenie trombotică autoimună indusă de vaccin, unele mortale. Aceste situații au apărut în valuri și încă nu au putut fi rezolvate, în pofida măsurilor implementate la pacienții internați pentru intervenții chirurgicale”, susține dr. Kenji Yamamoto. Acesta arată că există și un risc posibil de distrucție la nivel de organe, cauzată de vaccin, care să rămână neevidențiată prin semne clinice, mai ales când vorbim despre sistemul circulator, și care se pot manifesta oricând.

author avatar
National