AcasăCORONAVIRUSBombă! Medicii japonezi alertează populația. Vaccinul Covid distruge sistemul imunitar

Bombă! Medicii japonezi alertează populația. Vaccinul Covid distruge sistemul imunitar

Apar adevăruri cumplite despre vaccinul anti-Covid

Un articol apărut în Jurnalul de Virologie, care citează și studii din reputata publicație The Lancet, aruncă în aer vaccinurile anti-Covid. Vaccinul distruge sistemul imunitar și provoacă boli grave, susțin medicii japonezi, care cer renunțarea la dozele booster. Totodată, aceștia aduc în atenție apariția sindromului ADE, așa-numita dependență de vaccin, pe care o semnalase și prof. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale.

Proteinele spike induse de vaccinul anti-Covid circulă în organism timp de peste patru luni și distrug totul în cale, se arată într-un articol publicat în Jurnalul de Virologie, sub semnătura medicului  Kenji Yamamoto, de la Departamentul de chirurgie vasculară al Spitalului Memorial Okamura, Shizuoka, din Japonia. Scăderea imunității, constatată la persoanele vaccinate, este cauzată de mai mulți factori. Unul dintre acestea este N1-methylpseudouridine, care a fost folosit în acest ARN mesager ca substitut pentru uracilul din ARN-ul original al virusului (în codul genetic). Această proteină spike modificată poate induce activarea celulelor T reglatoare și se ajunge la scăderea răspunsului imun.

”Astfel, proteinele spike nu dispar imediat din fluxul sanguin, ci sunt prezente în exozomi și circulă prin corp mai mult de patru luni. În plus, studiile in vivo au arătat că nanoparticulele lipidice (LNPs) se acumulează în ficat, splină, glandele suprarenale și în ovare. De asemenea, ARN-ul mesager încapsulat în nanoparticulele lipidice favorizează un răspuns inflamator foarte intens. Endoteliul vascular este și el afectat de proteina spike care circulă și aceasta poate conduce la afectarea sistemului imun, dar și a glandei suprarenale”, se arată în articolul din Jurnalul de Virologie.

Dependenți de vaccin

Un alt factor al prăbușirii imunității este așa-numitul ADE (antibody-dependent enhancement). ADE este un sindrom care poate apărea în urma vaccinării și este o scădere a capacității organismului de a răspunde imunitar la o boală. ”Este ca și cum vaccinul l-ar face dependent de el, este o lenevire a organismului în producerea anticorpilor. Anticorpii se leagă de structura pe care trebuie să o blocheze, dar infecția totuși se produce. Acești anticorpi pot acționa chiar ca un cal troian și, în anumite situații, agentul patogen intră în celule și răspunsul imun este exacerbat. ADE înseamnă că anticorpii nu mai sunt eficace și chiar uneori ajută virusul să intre în celulă și, ca urmare, persoana vaccinată poate face o formă de boală mai gravă decât persoana nevaccinată”, ne spune dr. Oana Mihaela Secară, director medical al Spitalului Municipal Onești.

Infecții scăpate de sub control

Din decembrie 2021, Departamentul de chirurgie vasculară al Okamura Memorial Hospital, Shizuoka, Japonia, a întâlnit cazuri de infecții greu de controlat, susține dr. Kenji Yamamoto. ”Au existat mai multe cazuri de infecții suspectate a fi datorate unei inflamații după intervenția chirurgicală pe cord deschis, care nu puteau fi controlate chiar și după săptămâni întregi de utilizare de scheme complexe de antibiotice. Pacienții au arătat semne că ar fi imunocopromiși și au fost înregistrate și decese. Totodată, după începerea campaniei de vaccinare, s-au înregistrat multe cazuri de  trombocitopenie trombotică autoimună indusă de vaccin, unele mortale. Aceste situații au apărut în valuri și încă nu au putut fi rezolvate, în pofida măsurilor implementate la pacienții internați pentru intervenții chirurgicale”, susține dr. Kenji Yamamoto. Acesta arată că există și un risc posibil de distrucție la nivel de organe, cauzată de vaccin, care să rămână neevidențiată prin semne clinice, mai ales când vorbim despre sistemul circulator, și care se pot manifesta oricând.

author avatar
National
28.189 afisari

38 COMENTARII

  1. au spus-o mai multi inca de acum doi ani , dar banii murdari primiti de la guvern pentru propaganda globalista a invins . big pharma are nevoie de oameni bolnavi sa faca bani , satanistii , gates , scwab de morti , ca asa vor ei .japonezii pot fi acuzati de orice , numai de coruptie si luare de mita nu . eu n-am auzitla ei cum aud aici in europa .

    • Corect man. Si cu cata aroganta ne spuneau ca e sigur si eficient. Si cei care puneau intrebari nu cumva proteinele spike pot ramane in corp. Nu pot genera boli autoimune? Acestia au fost demonizati facuti inconstienti si ca pun in pericol vietile oamenilor. Conspirationiati. toate teoriile au fost confirmate.

  2. depinde:
    -depinde de ce loturi au primit,
    flaconu are serialu pa el……..
    (in prima faza va urma 1 val al celor penzionati pe caz de boala,
    SE STIE!)

  3. si cum ramane cu cei care au mancat k kt la greu , de ex butoiul cu k kt chireac care spunea in fiecare seara , cum domle occidentalii sint prosti si israelienii de se vaccineaza si noi destepti ca nu vrem ? o sa spuna ca n-am stiut si gata ? sa-si primeasca toti ce merita sa le iasa prin toate gaurile banii primiti pentru propaganda !

      • exact de „aceia” – daca treceai de clasa I pe bune ai fi putut macar scrii corect…..aceeasi (nu aceiasi boule) prostie te impiedica sa intelegi stiinta….da-i cu Doamne Ajuta poate iti trece….poate va trece la toti, si de democratie, si de libertate si de toate lucrurile decente…..Doamne Ajuta pe buda din fundul curtii, fara scoala, fara stiinta, fara economie reala, industrie, cercetare…..hai, Doamne Ajuta, huaaaa LGBT, sexomarxistii, Sorosistii, globalismul, progresul….huooooo…..noua ne place prosti si murdari la poponet…….

        • Nu are legătură Doamne ajută cu incultura! Nici faptul ca-ți bați joc de cei care cred în Dumnezeu! Prin asta dovedești ca încerci sa pari altceva decât ești. Ți-aș spune mai multe pe înțelesul tău, dar nu vreau să fiu considerat nesimțit. In privința vaccinului ce te mira? Sunt idioți care si acum merg cu masca pe stradă.

  4. Se suspecteaza inca fara dovezi ca afecteaza si sistemul de reproductie si la femei si la barbati, sterilizare generala. Cele mai multe efecte secundare fiind in sistemul nervos cum ar fi depresii, echilibrul, tremuratul, memoria scazuta. Cica riscurile astea se stiau inainte sa inceapa vaccinarea in masa

  5. Rujatul, tătarul și arahatul trebuie arestați imediat și băgați în închisoare pentru crimele comise în plandemie.

  6. Singura mea intrebare:de ce inainte de vaccin erai obligat sa semnezi ca esti de acord cu vaccinul pe propie raspundere ?????????

    • Simplu ! Din start producatorii au spus ca este un vaccin experimental in faza de omologare pana in 2023 ! Motiv pentru care producatorul nu poate fi tras la raspundere pentru a acorda daune si vaccinatul isi asuma sub semnatura toate riscurile !

  7. Ce poti sa comentezi, sau s-o dai cu dedicatie catre cornutele lesinate, credule, obediente si panicate ca nu mai au acces in diverse locuri, ce altceva poti sa le mai spui, poate doar un scurt si la obiect: BHEEE, MHEEEE!!!

  8. Întrebata acum distinsa Mahler și mulți alți medici, care îți dădeau ca sigur și eficient acest ser experimental, ziariști ca Mirel, Chiriac, acești indivizi ar trebuii dați în instanta pt înșelăciune cu bună știință

  9. Plăcerea de, a molfaii și, a casca gura în diverse centre comerciale, era mai mare decât niște întrebări elementare atunci când te supui unui act medical

  10. Mie mi-a placut maxim Gheorghita care a spus că ai lui copii asteapta sa fie vaccinati copii mai bolnavi. Daca ala nu isi vaccineaza copiii, tu de ce ai face asta?

  11. cer cu insistenta ca blastamatu securistu de ghiorghita rujatu sa isi injecteze copii si mama!!!
    cer cu insistenta ca blastamatu de khazar vopsit fiiu de tortionar rafila sa isi injecteze copii si familia!!!!

    STAT ESUAT MAFIOT CRIMINAL SECURIST = GENOCID

  12. DSCOPERIREA VACCINULUI (ÎN GENERAL…) A FOST O MARE REALIZARE A OMENIRII ȘI A DUS LA ERADICAEA MULROR FLAGELURI DIN ISTORIA MEDICALĂ. DAR SE PARE CĂ ÎN ULTIMA PERIOADĂ, SUB ACOPERIREA BINELUI, S-A TRECUT LA O FABRICARE ÎN MASĂ A UNOR VACCINURI CARE NU PREA NAI AU O LEĂTURĂ STRÂNSĂ CU BOALA ÎNSĂȚI, CU VIRUSUL NOU APĂRUT. Totul a ajuns o mega afacere a marilor trusturi farmaceutice și a celor din oculta putere mondială. Ce se urmărește ? E de înțeles dar greu de dovedit…însă pe zi ce trece apar personalități din lumea medicală care încep să spună cu curaj adevărul. Mai trebuie ca cei care conduc interesele popoarelor să facă ceva pentru cei care i-au ales , iar adevărata justiție să-și spună cuvântul. ot odată …adevărata industrie a vaccinurilor să fie lăsată să-și facă cinstit treaba….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger