AcasăCORONAVIRUSBill Gates, ultimul avertisment despre noul coronavirus. „Situația se va înrăutăți”

Bill Gates, ultimul avertisment despre noul coronavirus. „Situația se va înrăutăți”

Miliardarul american, Bill Gates atrage atenția că în perioada sezonului rece, noul coronavirus se va răspândi mult mai repede decât până acum.

Este bine cunoscut faptul că Bill Gates, împreună întreaga sa familie este împlicat în multe proiecte pentru lupta împotriva răspândirii noului coronavirus pe care le finanțează cu sume foarte mari.

Fondatorul companiei Microsoft, și soția lui Melinda se alătură specialiștilor îngrijorați de ceea ce se va întâmpla în lunile de iarnă de la sfârșitul acestui an și începutul celui viitor.

Bill Gates avertizează: „Aveți grijă!”

În acest context, omul de afaceri avertizează că, odată cu venirea anotimpului rece situația se va înrăutăți, numărul de îmbolnăviri cu acest virus va fi în creștere.

„Temperaturile scad, afară devine tot mai frig, organismul se sensibilizează. Iată de ce, numărul infectărilor va crește, pentru că oamenii vor sta mai mult în casă, la căldură. Iar acest lucru amplifică pericolul transmiterii virusului”, a explicat miliardarul american

Bill Gates prin Fundația Bill & Melinda Gates a investit sute de milioane de dolari în dezvoltarea unor tratamente împotriva noului virus.

Bill Gates știe când va fi eradicat noul coronavirus

Bill Gates a declarat că viața poate reveni la normal numai atunci când a doua generație de vaccinuri anti-Covid-19 va fi disponibilă pe scară largă și virusul va fi eradicat la nivel mondial.

„Singurul mod în care vom reveni complet la normal este să avem, poate nu prima generație de vaccinuri, ci în cele din urmă un vaccin care este super-eficient și pe care îl vor utiliza cei mai mulți oameni ca să eliminăm boala la nivel global”, a declarat Gates

Conform părerii lui Bill Gates americanii ar putea fi nevoiți să trăiască după regulile de distanțare socială, toată viața.

Adică purtarea măștii, spălatul pe mâini, dezinfectarea mâinilor când este nevoie, distanțarea, renunțarea la acțiuni ce presupun o participare masivă de oameni. Măsuri care, cel puțin până la apariția unui vaccin, ar trebui să devină norme de viață.

Potrivit miliardarului american, revenirea la viața de dinainte de pandemie se va face treptat, cu multă prudență, dar asta s-ar putea întâmpla în a doua jumătate a anului viitor.

author avatar
Eli Dan Davidescu
1.002 afisari

5 COMENTARII

  1. Porta vocea guvernului mondial iese si ne mai atenționează iar, ca trebuie sa ne regim de el sa ne cipeze si sa ne lepădam de credința noastra. Asta este precum trompeta de la Cotroceni, iese inainte si da ordine la tv ce trebuie sa facă magistrații, poliția, etc

  2. Bineinteles ca se va inrautati situatia ,tocmai ai cumparat pixuri pentru dotarea mincinosilor ,ai incarcat cardurile alogenilor care conduc statele lumii si ai trimis banii pentru cumpararea jigodiilor mondiale care isi spun „presa”.Asteptam cifrele.

  3. Reptilian scârbos. Cât crezi că-ți mai merge cu bășinile tale. Mars în iad unde îți este locul cu cei pe care-i slujești.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger