AcasăCORONAVIRUSBill Gates știe când se va termina pandemia: „Cred că faza acută...

Bill Gates știe când se va termina pandemia: „Cred că faza acută se va încheia…”

bill gatesBill Gates știe când se va termina pandemia: „Cred că faza acută se va încheia...”

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, a spus că speră că „faza acută” a pandemiei de COVID-19 se va încheia în 2022, în ciuda apariției variantei Omicron, potrivit Business Insider.

„Ar putea fi prostesc să mai facem încă o predicție, dar cred că faza acută a pandemiei se va încheia în 2022”, a scris Gates pe blogul său GatesNotes. Miliardarul a spus că sfârșitul pandemiei nu este atât de aproape pe cât spera, din cauza apariției variantei Delta și a ratei scăzute de vaccinare.

Și, deși „nu există nicio îndoială că varianta Omicron este îngrijorătoare”, Bill Gates spune că rapiditatea cu care sunt detectate noile variante, combinată cu evoluțiile vaccinurilor și a medicamentelor antivirale l-au determinat să aibă speranța că COVID-19 va deveni o boală endemică în 2022.

„Lumea este mai pregătită să abordeze variantele potențial periculoase decât în ​​orice alt moment al pandemiei. Suntem într-o poziție mult mai bună de a adapta vaccinurile dacă este necesar”, a adăugat el. Comentariile sale vin pe măsură ce varianta Omicron a coronavirusului se răspândește în întreaga lume.

Bill Gates a spus că multe mai multe informații despre varianta Omicron – cum ar fi eficiența anticorpilor dobândiți prin vaccinare sau infectare – vor fi disponibile în curând, deoarece cercetătorii lucrează intens pentru a studia noua tulpină.

Miliardarul e optimist: „Vor fi disponibile noi medicamente”

Miliardarul a mai spus că vaccinurile și medicamentele antivirale ar putea ajuta la reducerea mortalității COVID-19 în viitor. „Vor mai apărea în continuare focare ocazionale, dar vor fi disponibile noi medicamente care ar putea avea grijă de majoritatea cazurilor, iar spitalele se vor putea ocupa de restul”, a scris el.

„Peste câțiva ani, speranța mea este că singurul moment în care va trebui să vă gândiți cu adevărat la virus este atunci când vă faceți vaccinul comun împotriva COVID și a gripei, în fiecare toamnă”, a spus el.

author avatar
Andreea Vlad
1.549 afisari

14 COMENTARII

  1. Multi s-au crezut nemuritori si puternici…ca idiotul de Bill Gates….caderea va fi mai spectaculoasa decat ridicarea…de ls injectii vine

  2. Domnul Bill Gates care spunea live intr-un Ted Talk ca suntem prea multi si ca prin vaccinuri si alte medicamente vom reusi sa reducem acest nr cu 15%.

  3. Am o idee teribila. Daca iei un virus covid si il imbunatatesti il modifici genetic si il faci inofensiv, apoi ii dai drumul simultan in toate tarlie astfel incat aceasta forma sa devina Alfa nu terminam pandemia? Pt ca aceasta virus odata dominant o sa convinga celelalte tulpini ca sunt depasite si se va autodistruge Sars… atunci in 1 an am terminat boala cu totul. Vom avea toti doar o mica durere de cap si se la vi.

  4. Asa evolueaza ei. Atuncia tote cele tulpini ce vor vrea sa depaseasca aceasta varianta vor deveni doar mai contagioase dar genetic niciodata periculoase sau asasine…

  5. in 23 se termina circul asta si apoi altul . este plan stabilit cu mult timp inainte . de cu gripa aviara au inceput dar n-a mers . cercel a spus de anul trecut ca tine pina in 23 . probabil i-au spus cei de fizer care-l sponsorizeaza .

  6. Pandemia se va termina cand bolnavul asta si toti cei care ii fac jocul vor primi tratament si internare intr-un spital psihiatric.

  7. Sa stiti ca si gripa spaniola a durat tot 4 ani. Apoi a disparut cum a venit. Numa ca alaturi de tifos si holera au facut jumate de victime din front.

  8. Nu cred să existe în sistemul nostru solar un specialist în sănătate mai mare decât Kill Gates. Specialist înnăscut. Talentul și banii îl recomandă. El trebuie să trasesze liniile directoare în sănătatea planetară pentru că, știe domne, știe de sănătate. Iar facultățile de medicină ar trebui să-l întrebe înainte de a face programa pentru studenți. A ghicit el în mațul gros al virusului când se termină plandemia. Eu nici măcar nu pot privi o poză cu acest individ fără să-mi crească tensiunea și să mi se facă greață.

  9. Stie, mai, stie. Daca nici el nu stie, atunci cine? Nu e el autorul? Daca rezultatul este multumitor, bine, daca nu, trece la altceva.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger