AcasăCORONAVIRUSBig Pharma nu se lasă: Europa este din nou amenințată! De unde...

Big Pharma nu se lasă: Europa este din nou amenințată! De unde începe noul val pandemic

Big Pharma nu se lasă: Europa este din nou amenințată! De unde începe noul val pandemic (sursa foto: ebihoreanul.ro)

„Pandemia nu s-a încheiat” – avertizează managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală, Beatrice Mahler.

Chiar dacă în România cazurile de COVID-19 sunt în scădere, Europa de vest se pregătește pentru intrarea într-un nou val pandemic – sună avertismentul medicului.

„În ultima săptămână lucrurile au stagnat, nu suntem într-o zonă care să ne îngrijoreze dar în continuare vin pacienți care se internează, în continuare avem situații în care formele sunt severe și sperăm totuși ca valul acesta să ajungă într-un timp care să ne ajungă o zonă de confort. Deocamdată lucrurile nu sunt în acel moment”, a declarat Mahler, duminică seară la postul B1TV.

Mahler: Europa de vest se pregătește pentru intrarea într-un nou val pandemic

Șefa de la „Marius Nasta” transmite că nu e cazul să se renunțe la vaccinare. „Europa de vest se pregătește pentru intrarea într-un nou val pandemic, pandemia nu s-a încheiat, vom avea cazuri destul de multe și în acest an. La noi cazurile sunt în scădere și va urma o perioadă liniștită dar acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să monitorizăm ce se întâmplă și că trebuie să renunțăm la vaccin.

Variantă mutantă nu circulă în România. Sunt cazuri de pacienți cu Varianta Omicron 2. Numărul de cazuri nu este la un nivel alarmant”, a declarat Beatrice Mahler.

Cele mai recente cifre de la MS: 2.241 cazuri noi

Din buletinul informativ de la ora 13, venit de la Ministerul Sănătății (MS) în 20 martie, la ora 13, rezulta că „în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 2.241 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID –19), cu 927 mai puține decât în ziua anterioară. 253 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare”.

Conform aceleiași surse, „în unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 2.957 cu 54 mai mult decât în ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 464 de persoane, cu 1 mai mult decât în ziua anterioară. Dintre cei 464 de pacienți internați la ATI, 417 sunt nevaccinați.”

author avatar
Andrei Coman
1.288 afisari

17 COMENTARII

  1. nu se lasa ca lumea-i proasta si nu reactioneaza . noul val nu stiu care sint virozele si racelile care sint si au fost din totdeauna si acum se numesc covid , care este o banala raceala asa cum a spus johanis inainte de a apuca sa-i vina indicatiile de la globalisti . smecherii care au dat tunuri de miliarde le vine greu sa renunte la aceasta vaca de muls bani , numita sanatatea .

  2. Cum să se lase? Au scos de urgență o zeamă inutilă, chiar dăunătoare, nu au fost verificați de nimeni, NICI MĂCAR NU POT FI SANCȚIONAȚI, au avut profituri de zeci de miliarde, o vând pentru taote „variantele”, „tulpinile” și „valurile”. CUM SĂ PIARDĂ AȘA TUN URIAȘ!?

  3. @ Se „mizează” pe relansarea zootehniei , pe grădinile zoologice, adăposturi de alte animale, ?

  4. Va dați seama, când vad acești apostolica covidul ui, cu se îmbogățește acu industria armelor și cea a petrolului, își musca pumnii cum ar mai vinde și ei ceva maglavait experimental și cârpe de pus pe față, stocurile le, au rămas pline

  5. KAMALA SI VIZITA EI BANALA PE CHESTII DE SOLIDARITATE SI TRA,LA LA !,IN CARE JOHANIS A SARIT CU OFERTA DE MAJORARE A BUGETULUI DE APARARE CU INCA UN MILIARD DE EURO , N-A SFARSIT JOHANIS FRAZA CA A SI SOSIT OFERTA DE ALTE FIARE VECHI !,CE LICITATII CE GARGARA ,A INGHITIT-O JOHANIS CA PE UN SUPOZITOR !.
    CA SA -I POTOLEASCA AVNTUL I_A TRIMIS CA BONUS ACELUIAS JOHANIS SI GHIOCELULUI MACIUCA SI UN BONUS DE VRO 58 MILIOANE DE DOZE DE VACCINURI IN CURS DE EXPIRARE ,SA TOT OBTINA KAMALA UN BONUS CEVA MAI GROS DE LA BIGPHARMA !, NORMAL CA ODATA CU VACCINURILE SE INTORC SI TULPINILE X,Y,Z CU VALURILE N+ ! !!,ASA CA LA PROSTI ,CA LA CEI CAZUTI IN CAP.
    LEGATI LA IESLE , DATI LA STRUNGA ,TRIMISI LA PASCUT CA VINE PRIMAVARA ,VOM FI MAI PUTINI IN TOAMNA SI MAI CRETIN DECAT ACUM.
    CA ASA-I STRATEGIC SA-TI TII PARTENERUL CU BOTUL PE LABE .

    • Eu nu inteleg. A cumparat Citu 120 milioane doze si s-au folosit cam jumatate. Johannes stie asta dar…… mai cumpara 50 de milioane doze. Asta nu-i prostie este TRADARE.

  6. Si totusi , cind vor fi intrebate aceste „somitati” , care este logica epidemiologica a a paritiei valurilor in plin sezon cald ?

  7. Asta , care e de aceeasi nationalitate cu zelenski, sa se duca dracului acolo unde isi are originea !!!
    Hia siktir, fa !
    Nici sa minti nu mai esti in stare !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger