AcasăCORONAVIRUSBig Pharma a decis şi pentru copiii lumii: acesta este vacinul care...

Big Pharma a decis şi pentru copiii lumii: acesta este vacinul care le va fi administrat celor cu vârste 12-15 ani!

pfizerBig Pharma a decis şi pentru copiii lumii: acesta este vacinul care le va fi administrat celor cu vârste 12-15!

Marile companii din industria farmaceutică au decis deja totul pentru copiii lumii. Tinerii cu vârste între 12 şi 15 ani urmează să fie şi ei vaccinaţi.

BioNTech şi partenerul său american Pfizer au depus, la Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA), o cerere de autorizare în Uniunea Europeană a vaccinării copiilor cu vârsta cuprinsă între 12 şi 15 ani cu vaccinului lor împotriva covid-19, deschizând astfel calea unei omologări în iunie.

În baza unui studiu clinic care arată o ”eficienţă de 100%” a vaccinului Pfizer-BioNTech la această categorie de vârstă, alianţa germano-americană anunţă într-un comunicat că au cerut o ”extindere” a autorizaţiei, în prezent valabilă numaipentru persoane în vârstă de peste 16 ani.

Acest proces durează, de obicei patru până la şase săptămâni.

Vineri, au fost raportate peste 1.600 de cazuri noi

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunțat, vineri, 30 aprilie, raportarea zilnică privind situația cazurilor de COVID de la nivel național. Astfel, s-a aflat că în ultimele 24 de ore au fost depistate, în urma testării, peste 1.600 de cazuri noi.

Mai exact, vineri, 30 aprilie, s-a anunțat că ”în urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.636 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv”.

author avatar
Andrei Ștefan
533 afisari

20 COMENTARII

  1. Foarte interesant cum oculta/inculta mondiala care numara vreo 100- 200 de oameni (mai mult, mai putin??) comanda/ingenuncheaza 8 miliarde de suflete. Cum este posibil asa ceva? Si nimeni nu se revolta; sa porneasca un tsunami sa-i fac praf, sa-i mature pe impostori. Este de neinteles.

    • Ia cugetă: tu ai fost la manifestații vreodată? Ai fost mereu la vot? Comentezi cu prietenii și familia politica?

  2. In fata lor ingenuncheaza doar ratatatii din presa care ii ling pe astia in cur 24 de ore pe zi pentru cativa dolari.Presa vanduta si prostituata este cel mai mare dusman al omenirii.Raul absolut si diavolesc.

  3. Suntem 8 (OPT) miliarde de hominizi. Acum 40 de ani eram 4 miliarde. China avea 600 de milioane, India 400 de milioane. IA CUGETAȚI. NU SUNTM EXAGERAT DE MULȚI!?
    ȘI DOAR CONSUMĂM ȘI DISTRUGEM!!!

    • Nu , planeta duce mult mai mult. Si nu doar consumam si distrugem ci si creem si progresam. Din 8 miliarde scoti mai repede 8 milioane de genii decat din 800 de milioane.

      • Păi nu am apucat s-o rezolv pe mă-ta, nevastă-ta și fie-ta!
        După care să îngraș pământul cu vite ca „Paul…

        • Neamul prost tot neam prost ramane chiar daca il cheama Barbu sau Gh. Daca stiam ca esti un imbecil de USR ist ti-as fi facut un desen sa-l tii alaturi de carnetul de partid.
          Dupa cate vad tot ce faci este sa te scobesti in cur si sa spui prostii ca un adevarat Rhesus scapat din cusca dupa o sedinta de tratament genic profilactic experimental anti covid.

          • Măi, macac nespălat, iar ai evadat de la Zoo? Mai faci umbră degeaba pământului mult? Haiii…mișcare!

          • Eu tin alaturi 4 carnete de partid , sunt cu aia de castiga , am bagat botu si la Obnovlenie , si la PLDT si cochetez si cu Republica si Republica Justa , sa nu-mi reproseze nimeni ca sunt un imbecil al unui singur partid . Asa imi fac trebsoara si dorm linistit cu steguletul curcubeu sub perna ………hihihihihihihihihi

      • Ca sa ajung in varfu gropii am stat cu capu la fund in hazna , e suficient sa ma scarpin si-n nas ca imputesc ecranul , n-am mai facut baie in Nistru de la conflictul din 92 ………..

  4. Planeta duce mai mult ,dar nu e nevoie de noi…ne-am bucurat mereu de tehnologie . Acum exista tehnologie suficienta sA nu mai fie nevoi de aratea „slugi”. Le devenim inutili …si in plus ,cand banul nu mai aduce destule satisfactii ,joaca de-a DUmnezeu pare sa fie noul hobby al celor ce conduc .TRist…foarte trist.

  5. @ Un articol care zice că unii au decis să facă un vaccin pentru o categorie de vârstă la care nu prea s-au raportat infectări, vaccin pentru care s-a anunțat o eficiență de 100%, așa cum anunță autorul articolului că au decis producătorii de vaccinuri, vaccin care, așa cum spun unii medici, ar avea eficiență pe o perioadă de până la un an de zile, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger