AcasăCORONAVIRUSBătălia pentru Libertate. Pașapoartele de vaccinare, alungate din Europa!

Bătălia pentru Libertate. Pașapoartele de vaccinare, alungate din Europa!

Tot mai multe state europene au anunțat că vor reveni la normalitate, iar oamenii se vor bucura de viața avută înaintea pandemiei. Covid-19 va fi tratată ca orice altă boală endemică în Danemarca, Norvegia, Elveția și Cehia. Autoritățile de aici au început deja să ridice restricțiile legate de Covid, cum ar fi limitarea adunărilor publice și mai ales solicitarea unui permis de vaccinare pentru a intra în anumite locuri.

Este cea mai importantă bătălie pe care omenirea o dă în întreaga ei existență, remarcă sociologii. Azi nu se mai luptă pentru cucerirea de teritorii, ci pentru libertatea individului și apărarea drepturilor câștigate încă de la naștere.

Revenire la normalitate din martie

Țările nordice, dar și Elveția, iar mai spre est Cehia anunță sfârșitul mascaradei. Și lista continuă, din fericire! Italia, Finlanda, Lituania, Irlanda și chiar Franța pregătesc ridicarea multor restricții, la fel și România, dacă e să dăm crezare vorbelor ministrului Sănătății.

Și în Regatul Unit al Marii Britanii autoritățile au făcut un pas important spre întoarcerea la normalitate. Munca la domiciliu a fost „sistată”, masca nu mai este obligatorie, iar pentru a intra în magazine, restaurante sau teatre nu se mai cere pașaportul Covid.

Majoritatea acestor state urmărește revenirea la normalitate până la sfârșitul lunii martie.

Inutilitatea permiselor de vaccinare

Încă o dată se dovedește că „Bruxellesul” în ansamblul său nu are capacitatea și nici forța de a gestiona o situație precum a fost pandemia Covid-19. Revenirea la normalitate presupune redarea libertății oamenilor, iar asta este acum posibil doar fiindcă autoritățile naționale au realizat inutilitatea permiselor de vaccinare. Aceleași permise cu care UE a insistat, punând blocaje de călătorie și în toată economia.

Danemarca este prima țară din Uniunea Europeană care a realizat că restricțiile nu-și mai au rostul. Autoritățile daneze nu au impus niciodată obligativitatea vaccinării, nici nu i-au constrâns pe oameni prin decizii aberante, dar cu toate acestea 78% dintre cetățeni au ales să primească serul experimental. Explicația oficialilor guvernamentali a fost că nu impun nimic pentru a nu pierde încrederea oamenilor. Și având în vedere că acum renunță la toate restricțiile, se pare că această încredere este foarte bine plasată, nu-I așa?!

Pe 3 februarie, și Suedia a anunțat că încetează să mai solicite pașaportul Covid pentru călătorii și acces în magazine. După aproape două săptămâni de libertate și revenire la normalitate, cum se descurcă suedezii? Au murit toți? Nicidecum, viața își continuă cursul la fel ca înainte. A, și să nu uităm, suedezii nici n-au acceptat să-și plaseze populația în arest la domiciliu, așa cum s-a întâmplat anul trecut în aproape toată lumea!

La fel ca danezii, nici suedezii nu i-au constrâns pe cetățeni să se vaccineze prin impunerea a tot felul de măsuri. Mai mult de atât, autoritățile sanitare nu au recomandat vaccinarea copiilor pe motiv că serurile sunt experimentale și riscul este prea marenu merită riscul pentru copii.

Și în Marea Britanie lucrurile revin la normal, la fel și în Elveția, Cehia, Italia și, foarte aproape, România.

Dictatura Big Pharma, impusă la Viena

În timp ce unele state aleg să se întoarcă la normalitate, în altele parcă și mai strașnic se impune dictatura Big Pharma. Austria este una dintre aceste țări. Viena își forțează cetățenii să se alinieze „noului normal”, cum i s-a spus la Davos. Cea mai dură legislație din lume este aici – cetățenii pot fi amendați cu până la 4000 de dolari dacă nu acceptă vaccinarea obligatorie! Pentru a pune în aplicare legea, ofițerii de poliție patrulează pe străzi și opresc oamenii la întâmplare pentru a le verifica permisul de vaccinare. Persoanele care nu pot face dovada că sunt injectate cu serul experimental sunt amendate pe loc!

Și în Germania s-a încercat impunerea vaccinării obligatorii a populației, la fel ca-n Austria. Chiar ministrul Sănătății, Karl Lauterbach, școlit la Davos, a propus asta, însă în continuare Berlinul nu găsește un consens politic pentru adoptarea acestei legi care în mod cert va declanșa furia nemților.

Observăm, așadar, că în interiorul UE, multe țări, în special cele mici încredere și coeziune socială, sunt gata să renunțe la restricții. În același timp, Bruxellesul insistă să extindă utilizarea pașapoartelor Covid cu încă un an, iar motive pentru o astfel de măsură nu mai există.

Cum arată situația în ansamblul ei? La nivel mondial încă avem guverne tot mai opresive, dar și populații din ce în ce mai puțin dispuse să se conformeze. În istorie, acest tip de tensiune nu s-a terminat niciodată bine! Mulți vorbesc că omenirea e pe punctul de a cunoaște o nouă „Revoluție franceză”, scenariu cu adevărat terifiant pentru anul 2022. Dar lumea s-a săturat de restricții și pașapoarte Covid, nu mai vrea și în niciun caz nu mai acceptă îngrădirea libertății!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.672 afisari

11 COMENTARII

  1. Azi e miercuri ieri fu marti/Pleaca Tantza la Galati/Sa ma dea in judecata/Ca nu a supt-o pe toata/Cine-i zdreantza oameni buni/Care tot spune minciuni/E Ursula din Bruxelles/Cu botul ala mititel/Care nu s-a saturat/De mancat tort cu rahat/Si are multi complici colegi/Toti frati de faradelegi/Dar tortul s-a terminat/A ramas numai rahat/Si tot e bun de mancat/Mafia khazara merge inainte/Pune hotii si curvele presedinte/Satanistii au tupeu/Ei nu cred in Dumnezeu/Dar vine Armageddonul/Tsunami spulbera tronul/multinationale banci petrol/Confiscate de popor/Mafiotii toti adunati/Judecati si condamnati/Doamne ajuta AMIN

  2. Sunteti naivi daca credeti ca s-a terminat mascarada „COVID”, clar exista un plan „B”,incalzire globala, razboi, crize de tot felul … nu scapam asa usor….
    Acest plan de a inrobii si stapanii orice individ nu se opreste aici, deja o fac de mult (doctrina din invatamant si scoala lui Schwab), asta a fost doar un exercitiu pentru a culege date…
    Poate totusi exista niste juristi ADEVARATI, care vor devoala si vor putea fce fata presiunilor….. ca in rest fiiinta umana e de o degradare maxima…..

  3. Sunteti naivi daca credeti ca s-a terminat mascarada „COVID”, clar exista un plan „B”,incalzire globala, razboi, crize de tot felul … nu scapam asa usor….
    Acest plan de a inrobii si stapanii orice individ nu se opreste aici, deja o fac de mult (doctrina din invatamant si scoala lui Schwab), asta a fost doar un exercitiu pentru a culege date…
    Poate totusi exista niste juristi ADEVARATI, care vor devoala si vor putea face fata presiunilor….. ca in rest fiiinta umana e de o degradare maxima…..

  4. Sa mai bage si la haules din astia care se ocupa doar de abuzuri la nivel inalt nu doar hau , hau ca raul se taie de la radacina!!!

  5. In ce hal a ajuns și UE, care era odafa leagănul democrației și, a valorilor creștine, sa fie condusa de niște sataniști cu identitate sexuala confuza, pornita spre cele mai draconice apucături

  6. Buey, ce minciuni ordinare turnați despre Viena și Austria! Legea vaccinării obligatorii NU se aplică și nici nu e va aplica, fiidncă Curtea Constituțională a cerut Guvernului austriac să demonstreze științific utilitatea purtării măștii. și, tot științific, să justifice obligativitatea și utilitatea vaccinurilor! Ceea ce nu au putut și nu pot să facă! Și dau înapoi, pas cu pas, dar le e rușine să anuleze atât de rapid legea!..Cât despre oameni amendați pe stradă fiidncă nu sunt vaccinați, nici vorbă! Eu trăiesc în Viena de 11 ani și nu am citit în presa austriacă despre așa ceva și nici nu am auzit cazuri! Dimpotrivă, Poliția a declarat oficial că nu se implică în sancționarea cetățenilor pe chestii pe plandemie, fiindcă e o chestie politică!

  7. Bai, toti oamenii inca intregi la cap se pisa pe Nazi Pass-ul nazist, numai cobaii si fazanii multilateral vaxxinati in cap si in vene, ca drogatii, se vor inscrie gratis in Gulagul Digital, iar ratatii aia acolo o sa si ramana, forever, asa caluati cu paine, bai cobailor de cursa medie si lunga !! Va dati seama ce frica au deja astia in ei, ca nu stiu care din adunatura lor de idioti inutili o sa dea coltul primul, toti isi zic in gand ceva de genul: Bai satana,da sa moara vecinul meu, ala vaxxinat ca prostul, si nu eu, ca eu sunt mai virtuos, adica mai las ca el !! Hai cu virtue-signalling-ul, bai fazanilor de pampasi de cobai dublu vaxxinati in cap, se pare ca mai aveti nevoie de cateva doxe in cap, ca inca nu sunteti bine !! ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger