AcasăCORONAVIRUSAvocatul Gheorghe Piperea: Dacă nu învingem pandemia purtând mască în mașină sau...

Avocatul Gheorghe Piperea: Dacă nu învingem pandemia purtând mască în mașină sau în casă, ajungem la criogenare?

Avocatul Gheorghe Piperea: Dacă nu învingem pandemia purtând mască în mașină sau în casă, ajungem la criogenare?Avocatul Gheorghe Piperea: Dacă nu învingem pandemia purtând mască în mașină sau în casă, ajungem la criogenare?

Avocatul Gheorghe Piperea comentează purtarea măștii de protecție în casă și în mașină după ce autoritățile vehiculează implementarea acestei măsuri în contextul pandemiei de coronavirus. Acesta se întreabă retoric ce măsura ar mai putea anunța autoritățile dacă pandemia nu este învinsă – „la ce să ne așteptăm peste 2-3 zile? La criogenare?”.

Gheorghe Piperea explică într-o purtare pe Facebook ce efecte negative ar putea avea purtarea măștii de protecție de către șoferi, dar și purtarea acesteia în casă.

„După aberația purtării obligatorii a măștii în aer liber, în locurile publice așa-zis aglomerate*, ielița tehnocrată a p(l)andemiei româneșți a început să vorbească și de purtarea obligatorie a măștii în mășină personală sau în casa proprie”, scrie avocatul pe Facebook.

Purtarea măștii la volan, un adevărat pericol public

„A purta masca pe figura în mașină proprie, mai ales când ești la volan, este un minunat prilej de a te transforma într-un adevărat pericol public pentru siguranța circulației pe drumurile publice. Poți face hypoxie, poți strănuta (involuntar, poți acționa haotic volanul din aceste motive), poți fi distras de toate mâncărimile din lume cauzate de fierberea la care ti-este supusă pielea în condiții indice de confort termic scăzut (temperatură + umezeală ridicate) și, deci, poți provoca accidente și face rău nevinovaților care se întâmplă să împartă șoseaua cu tine în acele momente.

În plus, mașina proprie este plină de toate micro și nano-organismele posibile, care s-au obișnuit cu mediul din mășină și, culmea, s-au obișnuit cu nano-vietățile care te însoțesc pe tine peste tot (300 de trilioane în tine, 300 de trilioane în metrul cub din jurul tău), intrând într-un echilibru homeostatic care îți asigură un fel de imunitate naturală la tot felul de boli.

Dacă porți masca în mașină proprie vreo 6 luni, anulezi toată această homeostazie, ceea ce te va îmbolnăvi ulterior de toate răcelile, gripele și bolesnitele din lume și îți va da alergii. Cine nu crede, să își amintească faptul că, după o pauză de mașină de 3-4 luni, reluarea șofatului aduce o grămadă de răceli, alergii, pleoape uscate, gât uscat etc. Sunt chestii empirice, pe care le puteți observa toți – nu e cazul să mă acuzați că mă dau priceput la imunologie.

A purta masca și acasă este, iarăși, o prostie cât … casa

…tot din motive de stricare a homeostaziei generate de comunitatea vietăților casei și ale membrilor familiei. În plus, dacă este necesară purtarea măștii în propria casă, ce s-a întâmplat cu distanțarea socială și cu izolarea? Nu mai sunt eficiente? Dacă divinitatea asta infinitezimela (la care au ajuns să se roage tehnocrații să nu dispară nicioadată, pentru a se eterniza ei la putere și pentru a ne aplatiza pe toți, până ne vor fi aduns la stadiul de oaie negânditoare) nu e învinsă nici de purtarea măștii în casă, la ce să ne așteptăm peste 2-3 zile? La criogenare?

PS Adevărul e că unii ar merită criogenați pentru vreo 200 de ani. Să vadă, ulterior, din istorie și studii antropologice, cât de idioți pot fi unii oameni puși să conducă o națiune în timpuri de criză regizată. Cât de slabi actori pot fi.

PPS Că să mă exprim în clișeele triumvirilor: nu vreau să sperii lumea, dar nu credeți că ar trebui ca cineva să își pună probleme serioase asupra efectelor psihologice ale acestor intruziuni în viața intimă a omului? Câte psihoze, câte sociopatii, câte boli psihice (adevărate, nu regizate), câte sinucideri or să apară?

Ați văzut filmulețul de pe iutiub cu individul gol pușcă aruncându-se de la balcon direct pe o mășină? Cu jandarmii care, în loc să îl ajute să ajungă în ambulanță (omul supraviețuise), au încercat minute întregi să îl încătușeze pentru a putea fi tratat de covid? Omul refuzase internarea obligatorie în spital … Așa ceva se va repetă, fără îndoială. Va lua cineva măsuri de prevenție a acestor nenorociri?

*pentru cei interesați de legalitate (câți or mai fi, că musiu Orban ne-a îndemnat pe toți să nu mai respectăm deciziile CCR și legile care nu îi convin tovarasiei sale): în Legea nr.55/2020 este inserată posibilitatea că, prin acte administrative cu caracter normativ, să se impună purtarea măștii în spații închise; recent, în baza directivelor științifice ale comandantului acțiunii, care cumulează funcția de șef al nu știu cărui comitet științifico-fantastic (fără a avea vreo diplomă măcar în materie de imunologie sau virusologie), al grupului de comunicare strategică (în fapt, propagandă demnă de securitatea anilor ’50 ai secolului trecut), plus alte n-shpe mii de poziții de șef, musiu Orban a recomandat purtarea măștii în aer liber; opțiunea de a transforma recomandarea în obligație a căzut în sarcina prefecților; peste tot, ca ciupercile după ploaie, au apărut ordine de prefecți care impun purtarea măștii în aer liber; dar prin acte ale guvernului și, cu atât mai puțîn, prin ordine ale prefecților, nu se poate contrazice sau completa legea; este un principiu fundamental în Constituție, care se numește ierarhia actelor normative, care face ilegal/inexistent un act administrativ emis cu încălcarea legii sau pentru completarea legii; este o deturnare de putere și o încălcare a separației puterilor în stat; but, WHO cares?”, punctează Gheorghe Piperea pe Facebook.

 

author avatar
Alexandru Tîrcavu
2.817 afisari

6 COMENTARII

  1. E plina Romania de oameni deștepți.nu purtați mască. Că și așa ne vedea lumea cu ochi răi nu o sa ne mai primească nicăieri. O sa din priviți ca paria Europei. NEU PORT MASCA SA MA PROTEJEZ. NU PENTRU CA MI SE CERE. Toată lumea se plânge de restricții. Dar nu va intra în cap că refuzând să purtăm masca, le dam motive sa prelungească totul?

    • iar tu esti cel mai destept ! ce sa prelungeasca!….porti masca faci cum zic CRIMINALI , sa te imbolnavesti si sa le bagi bani in buzunar ! asta vreti toti din Romania ….iesiti dracului afara la demonstratii fara masca …mai uitativa in jurul vostru ca sunteti dusiiiiiiiiiiii cu capul ! …sa zic ca va meritati soarta voi astia din Romania ! ….

      • NU SUNT CETATEAN ROMAN ,eu ma protejez , port masca si singur in casa , postez si eu ce-mi dicteaza Sputnik , am convenit sa primesc 3 copeici de postare !

  2. AV. PIPEREA CA ŞI ALŢI MULŢI AVOCAŢI SUNT PERSOANE CU MAI MULTE FEŢE; ÎN FAŢA PUBLICULUI, TURMEI SE PREFAC CĂ SE LUPTĂ CU SISTEMUL, DAR ÎN REALITATE, ÎN SPATELE PUBLICULUI, TURMEI, SE COMPORTĂ CA NIŞTE LUPI CARE SACRIFICĂ NU NUMAI BANII CLIENŢILOR, CI ŞI PERMIT CA SISTEMUL SĂ-I SACRIFICE PE CLIENŢII COMERCIALI CARE AU ÎNCĂLCAT DREPTUL INTERNAŢIONAL ÎN COMERŢUL GLOBAL. “Este în interesul nostru ca războaiele să nu urmărească, dacă se poate, câştiguri teritoriale. Războiul fiind astfel mutat pe terenul economic, naţiunile vor simţi puterea stăpânirii noastre şi situaţia va pune pe cei doi vrăjmaşi la dispoziţia agenţilor noştri INTERNAŢIONALi, care au mii de ochi pe care nici o graniţă nu-i poate opri. Atunci drepturile noastre INTERNAŢIONALE vor covârşi drepturile naţionale, în adevăratul înţeles al cuvântului, şi ele vor guverna popoarele la fel cum reglementează dreptul civil al Statelor legăturile dintre supuşii lor.
    Astăzi suntem atotputernici ca putere INTERNAŢIONALĂ, căci dacă suntem atacaţi într-un Stat, suntem apăraţi de celelalte. Laşitatea nesfârşită a popoarelor creştine care se târăsc înaintea puterii, care sunt nemiloase faţă de mici slăbiciuni şi greşeli, dar complet iertătoare faţă de nelegiuirile cele mari, care nu vor să recunoască contradicţia dintre ideea libertăţii, care sunt răbdătoare până la jertfă în faţa puterii brutale a unui despot îndrăzneţ – iată ce ne înlesneşte din plin neatârnarea noastră. Aceste popoare creştine suferă şi rabdă de la prim-miniştrii lor nedreptăţi evidente pentru care ar fi tăiat capul la douăzeci de regi.
    Cum se poate explica pentru noi un asemenea fenomen ce pune în evidenţă o asemenea inconsecvenţă a maselor populare în faţa unor stări de lucruri care par a fi de aceeaşi natură? Fenomenul acesta se explică prin faptul că aceşti dictatori – primii miniştri – fac ca să se spună la urechea poporului, prin agenţii lor, că, dacă ei pricinuiesc neajunsuri mari Statelor, toate acestea le fac numai pentru scopul final de a asigura ulterior fericirea popoarelor, înfrăţirea lor INTERNAŢIONALĂ, solidaritatea, drepturile egale pentru toţi. Bineînţeles, niciodată nu li se spune că această înfrăţire nu trebuie să se facă decât sub ghidarea şi stăpânirea noastră.
    Noi vom obosi atât de mult pe creştini cu această libertate, încât îi vom sili să ne ofere o stăpânire INTERNAŢIONALĂ a cărei natură va fi aşa de eficientă încât va putea îngloba în mod abil, fără o luptă făţişă, toate Statele lumii pentru a forma Guvernul nostru Suprem care va conduce întreaga planetă.
    Poporul a început deja să strige că trebuie să se rezolve problema socială cu ajutorul înţelegerii INTERNAŢIONALE. Împărţirea poporului în partide i-a pus pe toţi la dispoziţia noastră deoarece, pentru a susţine o luptă pentru putere, trebuiesc bani, iar banii sunt toţi sub controlul nostru.

    Printre membrii acestor loji vor trebui neapărat să fie cuprinşi aproape toţi agenţii poliţiei naţionale şi INTERNAŢIONALE, deoarece serviciile lor sunt de neînlocuit pentru noi, având în vedere că poliţia poate nu numai să ia măsuri rapide împotriva nesupuşilor şi recalcintranţilor, dar să şi acopere ori să muşamalizeze complet toate acţiunile noastre rele sau să găsească pretexte avantajoase pentru noi atunci când apar nemulţumiri şi când am putea fi descoperiţi. Aceia care intră cel mai uşor în societăţile secrete sunt de obicei nişte ambiţioşi sau aventurieri şi sunt în general oameni uşurateci, cu care nu ne va fi greu să ne înţelegem pentru înfăptuirea planurilor noastre.
    Aşa numita finanţare INTERNAŢIONALĂ este menită a conduce în realitate, prin DICTAT şi şantaje insidioase de tot felul politica Statelor NUMAI după interesele LOR.

    De aceea arată francmasonii că trebuie mărit cât mai mult prestigiul şi însemnătatea aşa numitei finanţări INTERNAŢIONALE de care toate Statele, spun ei, trebuie neapărat să atârne cât mai mult.” https://deconspirareafrancmasoneriei.wordpress.com/conspiratii-si-manipulare/protocoalele-inteleptilor-sionului/

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger