AcasăCORONAVIRUSAvem vaccinul, dar asta nu înseamnă sfârşitul grijilor! Dr. Cristian Oancea anunţă...

Avem vaccinul, dar asta nu înseamnă sfârşitul grijilor! Dr. Cristian Oancea anunţă valul 3, c-o tulpină mai agresivă!

Dr. Cristian OanceaAvem vaccinul, dar asta nu înseamnă sfârşitul grijilor! Dr. Cristian Oancea anunţă valul 3, c-o tulpină mai agresivă!

Startul campaniei de vaccinare la nivel naţional nu înseamnă şi sfârşitul grijilor, în România!

Dr. Cristian Oancea, directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, a anunţat că valul al treilea al pandemiei COVID-19 va veni și în România, noile tulpini urmând să se transmită mult mai agresiv în rândul populației.

Vaccinul este eficient şi contra noii tulpine

Partea fericită este că actualul vaccin anti-COVID va fi eficient și în cazul noilor tulpini, astfel că medicul Oancea îndeamnă populația să aibă încredere în serul dezvoltat de Pfizer/BioNTech.

Gândiți-vă că noile tulpini sunt deja în Australia, Europa și noi, ca țară, avem cel mai mare flux migrațional din Europa.

Deci, este foarte clar că valul trei va veni și peste noi, ne este foarte clar că vor fi tulpini noi, cu o mai mare agresivitate de transmitere intracomunitar, tocmai de aceasta mergem pe insistența pe vaccinare, pentru că este singura armă eficientă în a mai domoli acest val și, de ce nu, să-l și oprim„, a declarat medicul Cristian Oancea la postul Digi 24.

Dr. Cristian Oancea s-a vaccinat şi el contra COVID-19 şi susţine că n-a dezvolvat niciun efect advers! „Eu sunt o persoană, un astmatic, un alergic de mic, de la vârsta fragedă, de la 4-5 ani, și am alergii multiple și încrucișate și cu toate astea, m-am vaccinat și n-am dezvoltat niciun efect advers.

Am avut alți colegi cu alte comorbidități, care la fel, s-au vaccinat și n-au avut nici cea mai mică problemă„, a spus directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara.

La Timișoara au ajuns 500 de doze de vaccin anti-Covid. Primele cadre medicale vaccinate au fost medicii Teodora Moisil și Ciprian Gândac de la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Victor Babeş” Timişoara. Au urmat doctorul Virgil Musta și managerul spitalului, medicul Cristian Oancea.

Sper ca astăzi să fie prima zi în care începem sfârșitul SARs-Cov2. Am așteptat acest vaccin de mult timp. A fost un an foarte greu pentru noi. Să sperăm că acest proces de vaccinare să ne confere o imunitate prin care să reușim să învingem această boală”, a mai afirmat doctorul Cristian Oancea.

author avatar
Andrei Ștefan
303 afisari

7 COMENTARII

  1. si continua ba si tu in trend cu ala de la oms care spune ca vor fi si alte pandemii si etc ca omenirea o sa stea doar cu ganduri la virusi ca asa vor propagandistii ca tine care in loc de meserie te ai facut mesager in eter. pune certificatul la vedere de vaccinare sa te credem!!!!!!!!

  2. Si va anunta valul 56 idiotul ca se castiga bine din Covid.Nu vrea cretinul sa se termine vreodata ceva.Dar miile de bolnavi cronici care nu mai conteaza in fata aceste racel amarate?

  3. In acelasi ton cu banditul Streinu Cercel! Noile marote securiste cu „valul3” si a ‘n-spea mutatie a Covrigului ! Priveste la fatza omului si indata vei intelege ce zace in el .

  4. AKTUAL 24 , AZI , 29 DECEMBRIE 2020, ARTICOL DE VICTOR GHEJA : ” MAE ( MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE ) TREBUIE SA ACTIONEZE : ” ESTE PROFUND OSTIL CA SPUTNIK ROMANIA FACE PROPAGANDA ANTIVACCIN IN TARA NOASTRA ”. ” E indecent , nediplomatic , profund ostil ca Sputnik Romania face propaganda antivaccin in tara noastra , IN TIMP CE RUSIA ARE PROPRIUL PROGRAM DE IMUNIZARE SI PROPRIA STRATEGIE DE COMUNICARE PROVACCIN . Aici nu mai este vorba nici despre competitia geopolitica , nici despre aliantele militare , ci despre decenta si umanitate , pur si simplu . UN MESAJ DISCRET DE ATENTIONARE AR TREBUI TRIMIS DIPLOMATILOR RUSI ”. Priviti postarile zdrentei mancurte disperate de mai sus , scuipati in san si direct in felinarele broscoiului asta bashit curcit cu dihor !

  5. Tulpina Liberala e cea mai a dracu, o sa vedem in douazeci douzeci si 1, cat e e i de ….. „destepti ” in frunte cu prea mare prostimea sa, stie transul cine e

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger