AcasăCORONAVIRUSAutoritățile europene cer măsuri pentru forțarea populației să se vaccineze anti-Covid

Autoritățile europene cer măsuri pentru forțarea populației să se vaccineze anti-Covid

ECDC cere țărilor UE să constrângă cetățenii pentru a se vaccina

Deși de un an Covid nu mai reprezintă o problemă de sănătate publică, Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC) cere statelor UE să ia măsuri pentru obligarea populației să se vaccineze. Instituția consideră că țările Uniunii Europene trebuie să utilizeze constrângerea în strategiile de acceptare a vaccinării împotriva Covid în 2023, precum și în anii următori.

ECDC, agenția Uniunii Europene, cere statelor să prezinte noile strategii de vaccinare împotriva Covid-19 pentru anul 2023. Agenția susține că un program de vaccinare de succes împotriva Covid-19 poate fi construit doar pe o înțelegere și un răspuns adecvat la convingerile, preocupările și așteptările indivizilor și comunităților cu privire la vaccin și boală. Mai mult, Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor cere statelor UE să aplice constrângerile și responsabilitatea colectivă pentru a concepe strategii care să faciliteze acceptarea și adoptarea vaccinării împotriva Covid-19.

”Politicile de vaccinare includ recomandări pentru vaccinurile ARNm bivalente adaptate la Omicron, vaccinarea sugarilor, copiilor, adolescenților și adulților, strategii de vaccinare și comunicare, precum și politici pentru campaniile de vaccinare pentru 2023 și pe termen mai lung”, se arată într-un raport al ECDC. Până în acest moment, doar Suedia a publicat strategia de vaccinare pentru 2023, care cuprinde vaccinarea cu două doze suplimentare pe an (una în primăvară și una înainte de sezonul toamnă/iarnă) pentru persoanele cu vârsta de 80 de ani și peste, și pentru rezidenții căminelor de bătrâni, cu un interval între doze de cel puțin șase luni. Pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 65 și 79 de ani și pentru persoanele mai tinere cu factori de risc, autoritățile naționale suedeze recomandă o doză pe an (înainte de sezonul toamnă/iarnă 2023). Suedia urmează să decidă și recomandările pentru persoanele cu vârsta sub 65 de ani, care nu fac parte din grupul de risc.

Aproape un miliard de doze în Europa

Potrivit datelor prezentate de ECDC, până la jumătatea lunii trecute, peste 976 de milioane de doze de vaccin au fost administrate în UE/SEE. Astfel, aproximativ 331 de milioane de persoane din UE/SEE au primit două doze, 248 de milioane au primit trei doze, 63,9 milioane au primit patru doze și 5,9 milioane au primit deja a cincea doză de vaccin anti-Covid.

”Progresul diferă de la o țară la alta, trei țări raportând încă mai puțin de 25% pentru a treia doză (Bulgaria, Croația și România) și nouă țări (Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Polonia, Slovacia și Slovenia), mai puțin de 50%. După autorizarea vaccinării primare la sugari și copii mici cu vârsta cuprinsă între șase luni și cinci ani în UE/SEE, 13 țări au recomandat vaccinarea primară a celor cu vârste între șase luni și cinci ani cu factori de risc și șapte țări au recomandat vaccinare primară pentru toți sugarii și copiii din această grupă de vârstă.

”Țările pun în aplicare mai multe măsuri și strategii pentru a crește vaccinarea în rândul populației, în special în rândul grupurilor de populație cu absorbție scăzută. Mai multe țări UE/SEE discută în prezent viitoarele lor strategii de vaccinare împotriva Covid-19 și necesitatea unor doze de rapel suplimentare ca pregătire pentru următoarele campanii, principalele grupuri prioritare pentru vaccinare incluzând cele mai expuse riscului de îmbolnăvire gravă, cum ar fi persoanele în vârstă și cei cu factori de risc. Planificarea viitoarelor strategii și campanii de vaccinare pentru 2023 se bazează pe situația epidemiologică a fiecărei țări, eficacitatea vaccinurilor administrate anterior, disponibilitatea potențială a vaccinurilor noi, actualizate și mai eficiente, și identificarea grupurilor de risc”, se precizează în raportul ECDC.

Principala țintă, persoanele nevaccinate

Campaniile de vaccinare cu vaccinuri adaptate aprobate recent ar trebui să acorde prioritate stimulării persoanelor care sunt expuse riscului de a evolua către o boală severă, susține ECDC. De asemenea, campaniile trebuie să se adreseze persoanelor eligibile nevaccinate sau persoanelor care nu au primit nicio doză de rapel. ”Țările au realizat progrese enorme în creșterea utilizării celui de-al doilea rapel la grupele de vârstă mai înaintată, cu toate acestea, situația epidemiologică actuală necesită continuarea acestui efort. În timp ce utilizarea vaccinării tinde să crească în rândul grupelor de vârstă mai înaintate, rămân diferențe considerabile între țări în ceea ce privește utilizarea rapelului, precum și dozele de vaccinare recomandate anterioare”, se mai arată în raportul ECDC.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
4.733 afisari

65 COMENTARII

  1. Mangele nu a murit, s-a reîncarnat in diverse „organisme” EU, de la șefa Comisiei până la cel mai mic trepăduș. Dacă spui Mangele, nu spui numai experimente medicale pe oameni, ci si afirmi dictatura necesara implementării acestora, supușenie necondiționată, îndoctrinare a la Goebbels. Măcar daca ar avea un scop nobil aceste dictate. Nu, ele sunt menite să justifice miliardele de doze comandate, și mai ales miliardele de euro vârâți in buzunarele Big Farma, mai ales a celei americane.

    • Autoritatile europene prin angajatii lor dovedesc cat de aiurea sunt.
      Covid mort si ingropat pe 24 febr 2022 iar ei o tin cu inteparea.
      Dava-n p ula mea !

      • ECDC are ca membri persoane ce au interese financiare in fabricarea si distributia medicamentelor asa cum se intampla la Autoritatea Nationala a Medicamentului din R.?
        Sunt membri care au firme pe numele copiilor, nepotilor, cumnatior ,etc?

    • Problema Cabalei sataniste este ca (inca) nu se moare la viteza si numarul estimate in „calculele” lor.. De acum inainte interpretati DOAR in aceasta cheie tot ce se va intampla..

  2. La nivel internațional există locuri de muncă unde se cere obligatoriu certificat de vaccinare cu Pfizer iar cei care nu detin asta , nu sunt angajati, dar totul se face verbal, nu dau hârtie cu această decizie ca să nu îi poți acționa în instanță.

  3. Cine poate verifica daca vaccinul este pentru Covid sau pentru …altceva?
    Se vede cu lupa mARN-ul?
    Se vede cu microscopul obisnuit?
    Nu?!
    Poate incepe razboiul biologic adevarat, ala cu virus de turbare facut ne nazisti !
    Transmis ca o raceala Covid, va face pe cei infectati se sfasie intre ei.
    Stim ca a inceput un razboi clasic, are rost un razboi biologic?
    Daca va fi biologic se da cu arma nucleara dupa cateva zile!
    Sobolanii vaccinati cu serul special, vor mai trai destul in buncarele lor, dar nu vor scapa de radiatiile mortale.
    Toata fiintele cu sange cald vor muri, dar cateva fiinte mici, extrem de rezistente la radiatii si frigul iernii nucleare, vor continua sa evolueze inca 4 milisrde de ani .
    Chiar asa daca va fi, este putin probabil sa mai apara fiinte cu inteligenta superioara…

  4. Trebuie sa va vaccinati cetateni! Ca sa ne indeplinim misiunea de a ajunge la un numar de maxim 2 miliarde de fraieri din 8.

  5. & Ăștia vor să vă vaccineze ca să-și ia salariile și profiturile, că fără vaccinări s-ar putea „dezumfla” și alte programe anterioare de vaccinări, probabil și cu unele „efecte adverse”, și la producători și la vaccinați, ?

  6. & Chestiunea mai este și că vaccinarea , în forma actuală, nu prea mai este o procedură cu multe avantaje pentru viitori, și prin efectele adverse semnalate ,îndeosebi la rasa albă, mai vaccinată, ?

  7. @ Au ăștia vreun studiu despre transmiterea ereditară a imunității dobândite și efectele vaccinării în cazurile cu imunitate transmisă ereditar, ?

  8. Bai, vi s-a spus ca o sa va bage talharii aia ordinari din sparlament in razboi, uite ca a-ti avut noroc de data asta, nimeni nu v-a intrebat daca si vreti sa mergeti ca si carne de tun in ukro-na-zia, dar bingo, se pare ca a-ti primit biletul castigator, si aia e, incepe ma-celul din 15 martie, chiar cand au ungurii ceva mare zi nationala, pe la ei, prin Budapesta !! Ha ha ha 🙂 Bai, deja s-au pus nemtii si ungurii din Transilvania pe facut raliul Oradea – Budapesta inca de azi, adica luni, uite ca tot ce a zis marele Parinte Justin Parvu se va adeveri !! Asa ca, dragi romanasi, va asteapta sua disparitia ca si popor, fiindca veti ramane numai cam 8 milioane in colonia esuata, sau vine Marele Cutremur de 8.5, sa vedem ce noroc o sa aveti de data asta 🙂 Si vedeti si voi ce faceti, cand se termina tot Balciul Desertaciunilor, sa il mancati si pe Maciukanezul Maidanez, aka Maciuca, aka Jeneralul de Karton Ghipsat de 120 de kile 🙂 Sieg Heil, Sieg Heil, Nazi Stolti ist eine kleine nazi polizei !!

  9. Nu s-a încheiat subiectul ăsta?! Se văd efectele secundare din satelit și voi tot insistați?! Ăsta-i genocid planetar!

  10. NU RECUNOSC VRO AUTORITATE CARE SA MA OBLIGE IMPOTRIVA VOINTEI MELE SA MA REVACCINEZ ANTI COVID !.
    M-AM VACCINAT ! SI AM CONSTATAT SINGUR CA AM GRESIT !, APROPIATI :DIN FAMILIE SI COLEGI AU PLATIT CU VIATA ACEA VACCINARE CARE NU I-A APARAT NICUM ,SUPLIMENTAR
    VACCINUL A REACTIVAT AFECTIUNI CRONICE .

  11. Sper cu toata forta ca Federatia Rusa , sub conducerea excelentei sale, d-l Presedinte Vladimir Vladimirovici Putin, sa rada de pe fata Terrei UE SI SA DEZCATUSEZE POPOARELE DE DEMENTI CARE STAU IN EA SI SUFERA FIINDCA AU FOST SPALATI PE NEURONI !
    Domnule Presedinte, va doresc succes in lupta dreapta pe care o duceti si ma rog la Dumnezeu pentru dvs. si Marea Rusie .
    Sa va dea Dumnezeu puterea sa distrugeti UE si nazistii care o conduc !!!
    Moarte nazistilor !

    • Moarte comunistilor! nazistii sunt doar niste comunisti nationalisti (National sozialistische), fascistii sunt reactia imunitara naturala la comunism. Acestea fiind zise, Rusia se imaprte in 2 : Moscova cu exceptia pensionarilor si siloviki inclusiv bratva si restul Rusiei. Putin e doar un retard comunist de stil vechi in lupta pentru putere cu comunistii de tip nou neomarxisti lgbtisti blmisti de regula evrei americani si asociatii lor corporatisti. Acelasi lucru se intampla si in China unde Xi Jin Poo(h) alias Poo bear a castigat prima runda cu corporatistii lui. Partida se joaca.

  12. Slava Ucraina! Cine dr aku crede balivernele astea scrise aici???

  13. Pe 21 decembrie 2021, când ne-am strâns în fața Parlamentului, au făcut pe ei de frică, a fost prima dată când parlamentarii și-au murdărit nădragii. Mai ales că Jandarmeria le-a dat și ea, tot pentru prima dată, de înțeles că nici ei nu sunt de acord să se lase înțepați forțat, așa că îi lasă pe mâna poporului revoltat. Degeaba Iohannis a spumegat de furie teutonă, că îl ceartă stăpânii că în România nu numai că „le-am dat cu flit” cioclilor vaxx și nu ne-am dus ca oile să ne înțepăm cu serul ucigaș ca tembelii de occidentali, dar nici nu acceptăm chiar așa dictatura vaxx. Pesedilor și peneleilor le-a fost mai frică de mânia românilor decât de spumele sasului. Cunosc din grupările naționaliste, eram pregătiți pentru Revoltă violentă, când nu mai ai nimic de pierdut poți lejer lua gâtul unui parlamentar căcăcios. Să mai încerce deci. A doua oară nu mai scapă nescopiți.

  14. Vaccinul contine RNA sintetic, printre altele cum ar fi metale grele etc. Toti trebuie injectati cu forme de viata sintetice, ca sa nu mai existe oameni normali

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger