AcasăCORONAVIRUSAustria pregătește „arestul la domiciliu” pentru nevaccinați! Planul în 5 pași al...

Austria pregătește „arestul la domiciliu” pentru nevaccinați! Planul în 5 pași al noului cancelar

Alexander SchallenbergAustria pregătește lagărele pentru nevaccinați! Planul în 5 pași

În contextul creșterii rapide a numărului de noi infectări, cancelarul Austriei i-a amenințat pe cei nevaccinați cu posibile restricții dure. Aceste restricții ar presupune, printre altele, ca persoanele nevaccinate să-și părăsească locuința doar dacă au un motiv întemeiat.

În același timp, Alexander Schallenberg a subliniat că nu va exista un lockdown care să vizeze și persoanele vaccinate sau trecute prin boală. Guvernul austriac ignoră datele pentru a stabili că imunitatea oferită de vaccin este de scurtă durată și că cei vaccinați sunt cel puțin la fel de expuși la forme severe de COVID ca și cei nevaccinați.

Rata de vaccinare din Austria e de 62% – de două ori mai mare față de cea din România, dar înregistrează o mică creștere a cazurilor de COVID-19. Încă aproximativ 3000 de cazuri pe zi. Și o creștere a internărilor pentru cazuri grave de aproximativ 10%. Cifrele nu sunt alarmante, dar sunt suficiente pentru Cabinetul Schallenberg ca să înceapă să vorbească despre lockdown!

Lockdown pentru persoanele nevaccinate

Noul cancelar a întocmit un plan în cinci pași, al cărui final include posibilitatea unui lockdown, dar nu pentru toți. Doar pentru cei nevaccinați!

Cele cinci etape sunt definite în funcție de procentul de paturi ocupate din secțiile de terapie intensivă: începând de la 10% (nivelul 1), se schimbă nivelul la fiecare 5%, până la 30% din paturile ocupate, care corespund nivelului 5 de gravitate.

La nivelul 3, cu o rată de ocupare de 20%, testul antigen nu ar mai fi valabil în Austria, de exemplu. La nivelul 4 (25% ocupare), persoanele nevaccinate nu vor mai putea merge la restaurante, hoteluri și alte evenimente culturale și sportive. Izolarea persoanelor nevaccinate ar urma să fie declanșată în faza 5.

„Toți oamenii nevaccinați ar trebui să realizeze că responsabilitatea pentru propria lor sănătate nu depinde doar de ei, ci și de cea a semenilor lor”, a spus Alexander Schallenberg într-o conferință de presă. El a adăugat că nu va permite ca sistemul de sănătate să fie suprasolicitat doar pentru că unii oameni refuză să fie vaccinați.

author avatar
Andreea Vlad
2.737 afisari

8 COMENTARII

  1. Alt dictator mincinos care nu vrea sa recunoascsi faptul ca vaccinatii se infecteaza si trsnsmit si ca dupa perioada prevazuta de protectie sunt tot csa cei nevaccinati!!!! Astia toti subt teleghidati de stapanii lor de la nom si ce era normal acum cativa ani in urma au anulat ei polittucii!!!

  2. A plecat coruptul ala, a venit homosexualul asta corupt… nu exista scapare decat prin boicot total.. refuz de a prezenta acel cod qr…

  3. Bravoooooo!
    Sa simta si ei ce am simtit noi anul trecut !!!
    Dar, ar trebui sa le dea voie sa iasa 30 minute zilnic, sa-si ia snps, dupa care sa intre in cotetele istorice construite cu singele amaritilor care au trudit in inchisoarea popoarelor !

  4. O măsură rațională. Care va fi aplicată. Cu toate țipetele bezmeticilor guralivi, care vor avea ocazia să rămână în sucul propriu (urât mirositor). Libertatea de exprimare nu înseamnă anarhie.

    • Ma întreb cine era beat in familie, ma-ta sau tactu, cand te au conceput? Idiotule, pe vremea nazistilor, exista un certificat verde, ca nu esti evreu. Acum ca esti vaccinat. Chiar trăiți degeaba si nu vreți sa învătați din istorie ca totul se repeta? O sa ii omorâți pe nevaccinați, apoi vor ajunge eroi, precum se cred evreii acum ca au fost persecutați de evrei

  5. A aparut iar postakul platit la ora de Ghe. Barbu, un bosketar rupt un fund, sau poate e unul dintre tovarasii lui postaci de la adevarul/pravda de Bukale, respectiv de la g4media lui Tapalaga pwula bleaga 🙂 Bai postakule, du-te in pessda matii inapoi de unde ai venit, nu il bagati in seama pe ordinarii astia de 3 lei, dupa ce incepe razboiul, o sa avem noi ac de cojokul lor rupt in fund !! Bai Ciukalaule umflat, i-ati inapi postacii platiti la ora, daca nu vrei sa ii fwutem in gura non-stop, vrei sa se razvrateasca si impotriva ta, bai porc umflat de Ciuca, care poti sa ii prinzi pe toti rebelli de Maciuca, stii bine ca romanasii sunt tradatori din nastere 🙂 Bai austriecilor, voi aveti nevoie de un Hitler 2.0 serios, nu comediantul asta de clown, care habar nu are pe ce lume e, vai de capul vostru de cobai nazisti, praful sa se aleaga de voi, bai natie de nazisti obedienti, sa va tina asa cu virusul chinezesc mic si invizibil inca 5 ani, sa innebuniti cu totii, daca nu stiti sa luptati impotriva diktaturii naziste-globalsite !! Cancelare de carton, trage-ti ceva plumb in cap, vei ca are arabul ala gras de Arahat un pistolet cu apa, dar care functioneaza numai cu ulei, e bun si ala pentru capul tau mare si prost !! Ha ha ha 🙂

  6. Puneti-le nevaccinatilor steaua galbena in piept, sau o seringa taiata. Ce mai asteptati? Comisarul european pentru Justitie Didier Reynders avertizeaza tarile UE sa nu utilizeze certificatul verde pentru discriminarea nevaccinatilor: „Regulamentul afirma clar ca vaccinarea nu e o conditie prealabila pentru exercitarea dreptului de libera circulatie. Folosirea certificatelor in alte scopuri decat facilitarea liberei circulatii in UE nu intra in domeniul de aplicare a regulamentului”
    Ce naiba au patit astia? Participa la un concurs de slugi? Erau tari de la care aveam pretentii (Italia, Franta, Austria). Dar vad ca li s-a suit covidul la cap.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger