AcasăCORONAVIRUSAu venit rezultatele anchetei epidemiologice de la Şcoala nr. 28 din Capitală:...

Au venit rezultatele anchetei epidemiologice de la Şcoala nr. 28 din Capitală: este DEZASTRU!

teste pcrAu venit rezultatele anchetei epidemiologice de la Şcoala nr. 28 din Capitală: este DEZASTRU!

Rezultate-bombă în urma anchetei epidemiologice de la Şcoala nr. 28 din Bucureşti: şapte dintre cele 11 probe suplimentare prelevate de la angajaţi au ieşit pozitive la COVID-19. Patru probe vor fi trimise la secvenţiere.

Probele au fost prevelate, după ce ancheta epidemiologică a fost extinsă, având în vedere contagiozitatea mare a noii tulpini din Marea Britanie.

Oficialii Ministerului au precizat că patru dintre probe vor fi transmise la secvenţiere, întrucât au prezentat caracteristici care ridică suspiciuni.

Un angajat fusese confirmat cu noua tulpnă din Marea Britanie

Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a decis extinderea anchetei epidemiologice la Şcoala Gimnazială 28 din Bucureşti, acolo unde un angajat a fost confirmat cu noua tulpină de coronavirus din Marea Britanie.

Ministerul Sănătăţii a transmis, sâmbătă seară, că nouă dintre cei zece contacţi ai unuia dintre pacienţii depistaţi cu noua tulpină de coronavirus au fost depistaţi pozitiv la testul RT-PCR.

Şcoala a fost dezinfectată în întregime

O echipă de control formată din trei inspectori şcolari au participat online la Adunarea Salariaţilor Şcolii Gimnaziale Nr. 28, Sector 2. La întâlnire au fost prezente 37 de persoane.

În urma discuţiilor purtate cu personalul unităţii, s-a identificat că în unitate au fost confirmate 9 (nouă) cazuri de infectări cu virusul COVID-19: 2 (doi) profesori, 2 (două) persoane din personalul didactic auxiliar şi 5 (cinci) persoane din rândul personalului nedidactic.

De asemenea, din notele telefonice purtate în mod aleatoriu cu diverşi profesori din unitate şi din discuţiile din cadrul şedinţei, s-a surprins faptul că, în unitate, nu a avut loc niciun fel de festivitate, masă sau agapă care ar fi înlesnit răspândirea virusului printre angajaţi şi nici nu s-au primit pachete din străinătate”, a explicat ISMB.

În şcoală s-au repetat luni proceduri de dezinfecţie generală prin nebulizare, după ce acestea au fost aplicate şi în 21 ianuarie.

author avatar
Andrei Ștefan
617 afisari

4 COMENTARII

  1. cum s-a infectat scoala cada este inchisa, terminati cu minciunile. Va bati joc de copii astia. Putorile de profesori s-au invatat sa -si ia banii, salariul si sa stea acasa. Hoo, terminati cu minciunile. comunicati asta ca sa nu sedeschida scolile.

  2. Doctorii,profesorii si asazisii jurnalisti,triada care va duce la disparitia Romaniei de pe harta si a poporului ei.

  3. Mai bine invatati sa scrieti romaneste, decat sa comentati aiurea! Incetati sa mai „siluiti” limba romana!

  4. Sa traiti dom” profu,la multi bani !Da” mata,de ce ai scris „siluiti” cu ghilimele?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger