AcasăCORONAVIRUSAtenție, se filmează! „Hedgehogs”, filmul care a prezis pandemia Covid-19! Totul este...

Atenție, se filmează! „Hedgehogs”, filmul care a prezis pandemia Covid-19! Totul este un scenariu Big Pharma – Noua Ordine Mondială!

Un film pentru copii din 2016 a prezis pandemia COVID-19 din 2020! Se spune că viața bate filmul, dar nu și în cazul în care filmele de animație prezic viitorul. Și, totuși, iată că scenariile utopice ale creatorilor de animație, scrise în urmă cu câțiva ani, imită cu exactitate evenimentele din prezent! Un  film realizat în China anului 2016 aduce în lumină aspecte prolifice din anul 2020. Uluitor, nu?!

Hedgehogs, un film de animație pentru copii realizat în 2016, prezintă povestea în care omenirea supraviețuiește unei pandemii nemaivăzute doar după ce populația acceptă să se vaccineze! Iar virusul mortal era adus de niște „animăluțe”.

Personajul principal este ariciul Bobby, care începe o călătorie de căutare a propriei identități. În timpul călătoriei sale, el trebuie să lupte cot la cot cu prietenii săi porumbei împotriva bolii, a ostilității și excluderii umane față de animale.

În film, persoanele îmbrăcate în costume antivirale pot fi văzute pulverizând o stradă din oraș cu dezinfectant încă de la debutul focarului.

Scena neobișnuită se potrivește perfect cu filmările din 2020 din Wuhan (China), extinse ulterior și în alte metropole de pe glob. Ca urmare a panicii instituite de pandemie, oamenii își pun imediat măști faciale.

Animalele „infectate” au fost ulterior localizate cu dispozitive de urmărire prin GPS, care seamănă cu programele actuale de urmărire a contactelor în 2020.

Experții în sănătate, personaje negative și în film, dar și în realitate

Făcând lucrurile și mai sinistre, antagonistul filmului este un doctor care, împreună cu elita sa, susține că  va duce animalele la „adăposturi”, dar se pare că animalele nu au fost niciodată duse acolo, ci la o unitate creată special pentru exterminarea lor.

„Domnilor, inițiați operațiunea Bye-Bye!”, i-a instruit doctorul pe doi dintre acoliții săi. Aceștia s-au privit confuzi și s-au întrebat: Cea cu vata de zahăr? Doctore … Operațiunea Bye-Bye este cea cu vata de zahăr sau cea de exterminare?” a întrebat unul dintre ei.

Doctorul în cauză amintește azi de „săgețile” Organizației Mondiale a Sănătății, răspândite în toată lumea. În desenele animat Hedgehogs, specialiștii în sănătate insistă să le explice tinerilor care doreau să salveze animalele că „aricii sunt purtătorii unei boli” și că ei „trebuie eradicați pentru binele tuturor”.

Animația orwelliană continuă să descrie o presiune a mass-mediei în a lansa un nou vaccin care va învinge boala respiratorie.

„Sunt bucuros să vă anunț că am descoperit un vaccin – nu mai trebuie să trăiți cu frică – toată lumea poate reveni la viața lor normală, deoarece suntem pe punctul de a trimite acest mic virus înapoi în epoca de piatră”, a declarat doctorul Huang, alt personaj al filmului „Hedgehogs”.

De reținut este că filmul pentru copii a fost lansat în 2016, cu patru ani înainte de actuala pandemie COVID-19 și prezintă literalmente evenimentele desfășurate în prezent.

author avatar
Nicoleta-Mirela Pirvu
767 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger