AcasăCORONAVIRUSAtenţie, Raed Arafat cere măsuri dure pentru combaterea COVID! Ce vrea să...

Atenţie, Raed Arafat cere măsuri dure pentru combaterea COVID! Ce vrea să facă șeful DSU și cine sunt românii afectați

Raed ArafatAtenţie, Raed Arafat vrea să vă închidă în case!

Raed Arafat, secretarul de stat în MAI, doreşte implementarea unor măsuri severe pentru combaterea epidemiei generate de noul coronavirus.

Șeful DSU a lăsat de înţeles că autorităţile ar putea impune munca de la domiciliu în mai multe zone de activitate. În special, sunt vizaţi angajaţii de la stat, care ar putea lucra mai mult de acasă.

Vor fi măsuri de readaptare a sistemului sanitar, astfel încât, dacă sunt creşteri semnificative, să facă faţă fluxului de pacienţi cu COVID. În ceea ce priveşte alte măsuri, poate că sunt activităţi care trebuie analizat dacă să rămână sau nu în forma actuală, sau să se efectueze mai multă muncă la domiciliu şi nu la faţa locului.

Noi am implementat aceste măsuri, cu încurajarea unei părţi a personalului să lucreze de acasă. Acest lucru poate să devină imperativ dacă observăm o creştere continuă, pentru a limita contactul şi mişcarea„, a declarat Arafat.

Raed Arafat este de părere că munca remote, pe care au adoptat-o deja mai mulţi angajatori, ar fi o măsură de efect. „Deja este implementată. La mine în Departament sunt persoane care petrec zile din săptămână muncind la domiciliu. Un jurist poate lucra la domiciliu: îi trimiţi documentele, lucrează, le dă înapoi. Există posibilitatea ca o parte din angajaţi să lucreze la domicilui şi aplicăm acest lucru„, a mai declarat Arafat.

Raed Arafat știe când vom scăpa de Covid-19

Cel puțin până la primăvară sau până la vara anului viitor nu vom scăpa de virusul SARS-CoV-2 și va trebui să învățăm să trăim cu el, a spus, duminică, secretarul de stat, Raed Arafat.

Din punctul de vedere al modului în care va evolua virusul, eu cred că cel puțin până la primăvară sau vara anului viitor nu vom sta liniștiți. Va trebui să învățăm să trăim cu virusul respectând toate regulile pe care mulți ne îndeamnă să nu le respectăm. Dacă renunțăm la anumite aspecte din viața noastră temporar, fără să o afectăm semnificativ, atunci este posibil să ieșim cu bine când lucrurile vor reveni la o cvasinormalitate, adică către primăvară – vară„, a mai spus Arafat.

author avatar
Andrei Ștefan
575 afisari

1 COMENTARIU

  1. r..ahatul acesta dupa ce ne prosteste furand bani cu smurdul vrea sa ne si extermine ca pe daunatori ,da-til in suturi afara din tara dupa ce i-ati golit conturile !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger