AcasăCORONAVIRUSAproape 2.000 de medici din Italia, suspendați pentru că au refuzat să...

Aproape 2.000 de medici din Italia, suspendați pentru că au refuzat să se vaccineze

mediciMedicii de familie protestează: „Acest sistem informatic perimat pune în pericol activitatea medicală” / Ce cer CNAS

În Italia, 1.913 de medici și stomatologi au fost deja suspendați pentru că nu s-au vaccinat împotriva Covid-19, a anunțat vineri asociația medicilor italieni FNOMCeO.

Concret, este vorba despre medicii care nu au încărcat încă un certificat de vaccinare în sistemul prevăzut în acest scop și care, prin urmare, nu mai sunt autorizați să-și exercite profesia.

35.000 de medici nu au un registru complet de vaccinare

Personalul medical italian are obligația de a se vaccina încă din luna aprilie. În noiembrie, 1.656 de medici și stomatologi au fost suspendați și încă se spera la acea vreme ca numărul medicilor vaccinați să crească.

În total, aproape 35.000 de medici nu au un registru complet de vaccinare, potrivit FNOMCeO. În această grupă sunt incluși însă și medicii care încă așteaptă vaccinul după ce au trecut prin boală și așteaptă să se vaccineze, care au fost vaccinați în străinătate sau care nu se pot vaccina din motive de sănătate.

Alte sectoare sanitare sunt și ele afectate de suspendări. Astfel, aproape 6.000 de asistente și asistenți medicali sunt suspendați pentru că nu au fost vaccinați. Alte 6.000 de asistente și asistenți nu mai lucrează, deoarece sunt infectați sau în carantină.

Cifrele epidemiei tind să se stabilizeze și în Italia, a informat vineri Institutul Superior de Sănătate (ISS). Săptămâna trecută, incidența pe șapte zile la 100.000 de locuitori a fost de 1.988, în această săptămână este de 2.011. De asemenea, situația în secțiile de terapie intensivă este stabilă.

 

author avatar
Tudor Borcea
380 afisari

4 COMENTARII

  1. Așteptăm ca macaronarii să termine a treia doză și să treacă al a patra. După care a cincea, a șasea….

  2. E timpul ca makaronarii sa inceapa sa se sinucida mai comod, nu e nevoie pentru asta sa se vaxxineze in cap si in vene la fiecare 3-4 luni, ca drogatii, mai bine se arunca cu totii in Tibru !! Ha ha ha 🙂 Hai cu Italia Fascista, cea de-a a 2-a Republica a lui Draghi, 1-a fiind a lui Mussolini !! Tot ce e scris in Cartea Apocalipsei se adevereste, pas cu pas, asa ca lasati vrajeala, bai makaronarilor docili si bine spalati pe creieras cu Silan si Persil, mai aveti mult de tras pana ajungeti cativa la doxa 7 in cap si in vene !! Ha ha ha 🙂 Sieg heil, Sieg Heil, Novaxx Djokovici Macht Frei 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger