AcasăCORONAVIRUSApelul venit din direcția unui minister: ”Vă rugăm din suflet să purtați...

Apelul venit din direcția unui minister: ”Vă rugăm din suflet să purtați masca de protecție…”

Apelul MAI: ”Vă rugăm din suflet să purtați masca de protecție...”(sursa foto: Facebook/Ministerul Afacerilor Interne, Romania)

În contextul creșterii numărului cazurilor noi de infectări cu COVID-19 confirmate în România, încă de dinaintea aflării cifrelor raportate joi de către reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică (GCS) – DETALII AICI, din direcția Ministerului de Interne s-a transmis un apel mai ieșit din tipare.

În sensul în care se face apel la… latura sufletească a tratării recomandărilor dispuse de autorități, în încercarea de a se stăvili, pe cât de mult posibil, răspândirea noului coronavirus la nivel național.

Concret, pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a apărut un scurt mesaj, cu un apel adresat românilor. ”Vă rugăm din suflet să purtați masca de protecție… Vă rugăm din suflet să evitați aglomerațiile…”, transmit, între altele, reprezentanții ministerului condus de către Marcel Vela.

Mesajul MAI vine în condițiile în care în ultimele zile, tocmai pe fondul creșterii infectărilor cu noul coronavirus în România, au fost sporite verificările pe care le fac reprezentanții legii, pentru a vedea în ce măsură se respectă măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Dar și după reacțiile generate de varianta ca astfel de controale să fie fpcute de polițiști în civil. Citiți aici:Polițistul civil anti-mască, o gogoriță. Nu există personal!

author avatar
Cristina Stefan
228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger