AcasăCORONAVIRUSAntivaxerul Eric Clapton, bolnav de Covid

Antivaxerul Eric Clapton, bolnav de Covid

Celebrul chitarist britanic Eric Clapton, un opozant feroce față de vaccinurile împotriva coronavirului și a măsurilor luate de guverne în timpul pandemiei, s-a îmbolnăvit de Covid-19 şi a fost nevoit să-şi anuleze o parte a actualului său turneu.

Potrivit EFE, Clapton a confirmat pe pagina sa de Facebook că a contractat noul coronavirus şi a fost testat pozitiv,  înainte de a concerta în sala Royal Albert Hall din Londra la începutul acestei luni, fapt ce l-a obligat să-şi anuleze şi spectacolele din Zurich (Elveţia) şi Milano (Italia).

Artistul, în vârstă 77 de ani, a mărturisit că este „frustrant ca, după ce a evitat infecţia COVID-19 în perioada de lockdown şi în întreaga perioadă a restricţiilor, a contract boala tocmai în acest moment”.

Staff-ul medical l-a sfătuit pe Clapton să nu își reia activitatea prea curând, deoarece ar amâna “considerabil procesul de recuperare totală”.

„Eric este preocupat să evite infectarea vreunui membru din trupa, personalul sau echipa sa, din rândul organizatorilor şi, desigur, al fanilor”.

Eric Clapton, fost component al trupei Cream, se numără printre puţinii artişti care s-au opus măsurilor de izolare şi restricţiilor de călătorie adoptate în timpul pandemiei.

Cei vaccinaţi anti-COVID-19 se află „sub hipnoză”, ca urmare a „bombardării cu mesaje subliminale”, se arată în postările sale  pe canalul de YouTube The Real Music Observer.

author avatar
Radu Jacotă Redactor