AcasăCORONAVIRUSAnghel Iordănescu, confirmat cu noul COVID-19 după ce a apărut public alături...

Anghel Iordănescu, confirmat cu noul COVID-19 după ce a apărut public alături de Gabriela Firea și candidații propuși pentru București

Anghel Iordănescu, confirmat cu noul COVID-19 după ce a apărut public alături de Gabriela Firea și candidații propuși pentru BucureștiAnghel Iordănescu, confirmat cu noul COVID-19 după ce a apărut public alături de Gabriela Firea și candidații propuși pentru București

Fostul selecționar Anghel Iordănescu a fost confirmat cu noul COVID-19 și prezintă simptomele specifice, însă starea lui de sănătate este una bună. 

Se pare că Anghel Iordănescu a avut și are în continuare siptome specifice infectării cu SARS-CoV-2, ceea ce l-a determinat să se testeze, iar rezultatul a fost pozitiv.

În prezent, fostul selecționar se află la domiciliu și urmează tratamentul specific bolii prescris de medicul său, potrivit telekomsport.ro.

Anghel Iordănescu prezintă simptome specifice coronavirusului

„Din fericire, nu pot să confirm vestea asta. S-a simțit rău acum vreo 2-3 zile. Are gust, are miros, nu sunt semne clare, dar s-a simțit rău, în sensul că l-a durut capul destul de tare și noaptea a făcut și un pic de temperatură. A decis să meargă și să-și facă toate analizele. Așteptăm răspunsul la toate analizele, este sub observație, sub control, i-a luat sânge, i-a făcut și testul.

Întâmplarea face că de atunci se simte mult mai bine, nu s-a agravat. El și sora s-au izolat. Mama a fost plecată ceva timp de acasă, a plecat cu fratele meu mai mic, au fost într-un concediu. Tata a rămas în București, urma să plece împreună, dar am preferat toți să avem grijă, să fim precauți, iar ei stau separat față de noi restul.

Ideea este că în primă fază nu s-a gândit la asta. Ulterior s-a gândit să elimine scenariul ăsta și a făcut testul. Inițial se gândise la alte lucruri, că poate a răcit. Sper să fie totul ok și să nu fie probleme”, a declarat Edi Iordănescu, la Digi Sport în cursul dimineții de duminică.

Fostul mare jucător al Stelei candidează pentru o funcție în Consiliul General al Municipiului București în echipa coordonată de Gabriela Firea. Acesta a fost alături de colegii săi la depunerea candidaturilor, alături de actualul primar al Capitalei, în urmă cu câteva zile.

Pe lista Gabrielei pentru CGMB mai apar nume precum: Monica Davidescu, Cornel Dinu, Mitică Dragomir, Sorin Ilieșiu, Elisabeta Lipă, Daniel Pancu.

author avatar
Alexandru Tîrcavu
185 afisari

1 COMENTARIU

  1. Legendele,putinele ramase,ale Romaniei vor sa se umple de noroi.Mai e Nastase Ilie,Hagi, Dukadam si cam atat ca altii nu mai stiu sa fie in viata.Restul sunt in lumea celor drepti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger