AcasăCORONAVIRUSAngajații, ”mituiți” să se vaccineze: O mare companie oferă zi liberă și...

Angajații, ”mituiți” să se vaccineze: O mare companie oferă zi liberă și 100 de lei pentru prima doză de vaccin

doza 3 vaccin

Angajații de la ALRO Slatina sunt încurajați de angajator să se vaccineze, aceștia primind în schimb anumite beneficii, precum o zi liberă, dar și suma de 100 de lei. Anterior, în luna mai, compania cu peste 2.000 de salariați a deschis un centru de vaccinare pentru întreaga platformă industrială a Slatinei

Societatea de prelucrarea a aluminiului ALRO S.A. își dorește să crească numărul de salariați vaccinați, prin măsuri de ordin economic. Astfel, începând de astăzi, 21 octombrie, fiecare angajat vaccinat cu prima doză beneficiază de suma de 100 de lei, dar și de o zi liberă de la muncă.

Produsul folosit este cel de la Pfizer, care se administrează în două doze, doza a doua la interval de 21 de zile de prima. Până la ora actuală, peste 4.000 persoane au fost vaccinate la acest centru de la ALRO, angajaţi ai societăţii ALRO, ai altor societăţi de pe platforma industrială a Slatinei, precum şi membri de familie ai acestora.

La nivelul ALRO, 60% din personal este vaccinat cu schema completă, anunță liderul Sindicatului ALUMINISTUL, Constantin Popescu, citat de adevarul.ro.

author avatar
Alina Costache
442 afisari

3 COMENTARII

  1. A innebunit toata lumea, ca la o comanda unica. A cui comanda? Care este scopul? Cred ca o sa ne serveasca VACCIN PE PAINE (DACA O MAI FI PAINE) IN LOC DE MANCARE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger