AcasăCORONAVIRUSAndreea Moldovan sună alarma! De ce spune că ar putea apărea noi...

Andreea Moldovan sună alarma! De ce spune că ar putea apărea noi mutaţii ale virusului

andreea-moldovanAndreea Moldovan sună alarma! De ce spune că ar putea apărea noi mutaţii ale virusului

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andreea Moldovan, a afirmat, luni, că virusul COVID-19 este „atât de circulant”, astfel există riscul apariției unor noi mutații.

Andreea Moldovan a mai zis că SARS Cov-2 se răspândește foarte rapid, încât „creează premisa apariției altor mutații”, pe care este posibil să nu e putem controla.

Faptul că este un virus atât de circulant nu face decât să creeze premisa apariţiei altor mutaţii, cu care nu ştim cum ne vom putea descurca şi ce alte încercări ne vor oferi„, a declarat secretarul de stat.

Aceasta a mai spus că vaccinarea anti-COVID este un element important în stoparea apariţiei unor noi variante ale virusului: „pun probleme de răspuns la administrarea vaccinului din punct de vedere imunologic”.

Ne aflăm într-o perioadă extrem de grea a pandemiei, în care vedem cu toţii că numărul cazurilor creşte, creşte numărul cazurilor grave, creşte numărul cazurilor la persoane tinere faţă de primul sau al doilea val şi, de asemenea, creşte numărul de cazuri care au nevoie de internare în terapie acută sau terapie intensivă„, a declarat Andreea Moldovan.

Luni, au fost raportate 3.611 cazuri noi

S-au aflat cele mai noi informații cu privire la situația generată de COVID-19 la nivel național, după ce Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a făcut publică raportarea zilnică.

Astfel, din bilanțul GCS rezultă că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 3.611 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19).

Până luni, 5 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 977.986 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), iar 875.487 de pacienți au fost declarați vindecați – transmite aceeași sursă.

author avatar
Andrei Ștefan
263 afisari

5 COMENTARII

  1. Și cind suna ea alarma așa ce face? suflă in vreo trompeta progresista ? sau la saxofon? Taragot cu greutăți?

  2. Tanti, părerea mea este că voi medicii ați devenit niște mutanți genetici. Aberati zilnic la televizor si umflați statisticile si vă cresc nasurile de atâtea minciuni. Vă mai crede cineva? De un an de zile bateți câmpii si ucideți oamenii. Sunteți niște naziști ca si politicienii. Criminali cu acte si diplome. HUO!

  3. La groapa de gunoi cu tine tradatoareo. Nimic din ce declarati nu are valoare. Minciuna este egal cu zero. Mars sa te manance cainii curvo.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger