AcasăCORONAVIRUSAlin Stoica aruncă BOMBA peste populaţia ţării: când vom ajunge la 1600...

Alin Stoica aruncă BOMBA peste populaţia ţării: când vom ajunge la 1600 de cazuri de Covid-19 pe zi

alin stoicaAlin Stoica aruncă BOMBA peste populaţia ţării: când vom ajunge la 1600 de cazuri de Covid-19 pe zi

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a abordat subiectul celui de-al patru val al pandemiei de coronavirus. Acesta a declarat că, în urma unor estimări făcute de specialiști, România se va confrunta cu o medie de 1600 de cazuri de coronavirus pe zi la jumătatea lunii septembrie.

S-a declarat că undeva la mijlocul lunii septembrie, vor fi cam 1600 de cazuri pe zi. Până la acel moment trebuie să ne pregătim pentru că estimăm că pe București-Ilfov vor fi cam la jumătate.

Sistemul sanitar este în regulă. Personalul medical trebuie să fie în regulă pentru următorul val”, a spus Alin Stoica.

Câte cazuri va avea Bucureştiul?

Bucureștiul va avea 700-800 de cazuri de coronavirus pe zi, la jumătatea lunii septembrie, conform declarației lui Alin Stoica. „ASSMB a efectuat un sondaj pentru a afla care sunt cauzele pentru care o parte din personalul sanitar nu vrea se vaccineze, ca mai apoi să mergem către ei cu o campanie de vaccinare”, a mai spus Alin Stoica.

„Medicii sunt pregătiți pentru valul patru. Au planuri pentru operaționalizarea spitalelor. Momentan, doar Balș este spital COVID. Nu știu câte cazuri Delta sunt în Capitală”, a mai spus prefectul Capitalei.

153 noi cazuri de Covid-19, azi

În România s-au înregistrat 153 de cazuri noi de coronavirus și un deces, de joi până vineri. Au fost raportate și două decese anterioare, din luna iunie, din județul Mureș.

Până vineri, 30 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.083.033 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.047.682 de pacienți au fost declarați vindecați.

author avatar
Andrei Ștefan
533 afisari

18 COMENTARII

  1. Si-a cautat el undeva si a vazut cate cazuri vor fi? Poate s-a referit la cazuri demne de Balaceanca din cadrul guwernerului. Asa mai merge.

  2. @ Tocmai ce și-a instalat Iohannis consilierul ambasador la Washington, probabil ca să îl umple de bani, că rezultate nu prea se văd din ceea ce l-a consiliat,? De urmărit totuși dacă influențează și creșterea COVID-ului, ? Oricum, Murar nu e totuși George Maior , căutătorul de hakeri , ?

  3. Vrăjitorule, cum ai aflat tu asa ceva? Pe ce căi oculte detii tu atâtea minciuni mizerabile care caracterizează întreaga guvernare?
    Cum veniți voi cu tupeul ăsta de ue, că noi toți vă dăm la marea ue.
    Nu scăpați de noi nicicum, nici săpun să nu scăpați că veți fi „executați”! Poponeii vin la noi vreo 5 zile defilare, le vom da cu smoală-n cale. Hai veniti la Barna-n brațe, va așteaptă-atât cât poate, vai de poponelul lui.
    Să vedeți ce vrea ROMÂNUL, DE NICI NU VĂ CUPRINDE GÂNDUL.
    VĂ DĂM NOI denaturați, degradați si despuiați! HUO LA TOȚI GAY ii!

      • De ce esti, ma, bou?
        Sau asa sinteti voi, nazistii ?
        Vezi sa nu te gidile cineva cu un corp ascutit in zona jugularei, fiindca e pacat mare !

        • Hai s-o sougi, vierme roșu. F.m.m. de gunoi împuțit și borât, șobolan roșu nenorocit. Cu gunoaie roșii ca tine trebuie tăiat tot stuful din Deltă.

  4. @ Un prefect care anunță despre COVID că urmează să aibă perioade de manifestare tipice gripei, ?

  5. & Condamnarea lui Robert Roșu o avea ca și consecință și atragerea atenției și despre felul cum avocații își folosesc influența când exercită funcții publice, ?

  6. Bai prefektule de idiot util, esti mai prost decat toata familia ta de hoti ordinari, esti si tu numai un hot ordinar, si atat !! Sa vezi ce bubuiala va dau romansii vostrii, astia care mai au inca capul pe urmar, o sa stearga pe jos cu cobaii vostrii vaxinati in cap, bai trantorule ordinar !! Nimeni nu mai crede nimic din ce delirezi tu acolo, cu toata presa voastra de prostituate !! Si i-ati acasa postacii tai platiti la ora, ca nimeni nu ii baga in seama, locul lor e pe adevarul si pe g4media, alea sunt site-uri de sclaveti cobai vaxinati in cap !! 🙂 Vine razboiul, bai paduke de trepadus, o sa vezi tu si sclavetii tai cum arata drakul, la propriu !!

  7. Prefectorasule, nu crezi ca ar trebui sa precizezi cine sunt „specialistii” care au facut estimările pe care te bazezi si eventual care sunt studiile științifice pe care se bizuie ca să facă astfel de estimări?
    Crezi ca ar fi o idee proastă să te rezumi in declarații la cunoștințele tale, la ceea ce ai învătat?

  8. Idiotul asta in loc sa se ocupe cu gestionarea capitalei si a nenumaratelor probleme ale sale, ne vinde de gososi despre covid-19 si virusul „ucigas” pe care numai retardatii mental le mai cred!

  9. Sigur vor fi 1600 de cazuri de covid-16 pe zi la jumatatea lunii septembrie, doar se fac din pix sau se identifica cu testele PCR pe care CDC din SUA le-a declarat nevalide!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger