AcasăCORONAVIRUSAlexandru Rafila şi Adrian Streinu-Cercel, făcuţi PRAF de un specialist din SUA!...

Alexandru Rafila şi Adrian Streinu-Cercel, făcuţi PRAF de un specialist din SUA! Mărul discordiei: certificatul verde

rafila-si-cercelAlexandru Rafila şi Adrian Streinu-Cercel, făcuţi PRAF de un specialist din SUA! Mărul discordiei: certificatul verde

Alexandru Rafila şi Adrian Streinu-Cercel, ambii parlamentari din partea PSD, au fost criticaţi dur de epidemiologul Cristian Apetrei, de la Universitatea Pittsburgh. Mărul discordiei: certificatul verde, pe care cei doi nu-l susţin sută al sută.

Adică, Rafila şi Cercel s-au opus impunerii acestui green-pass la locul de muncă, în orice condiţii.

PSD-iştii, acuzaţi de politicianism

„Din păcate, aţi optat pentru un politicianism de doi bani. Sorry. Prin cele două declaraţii aţi făcut la fel de multe deservicii luptei antipandemice ca şi Răzvan Constantinescu, Monica Pop, Adina Alberts sau Genoveva Dragnea”, a scris epidemiologul Cristian Apetrei despre comentariile făcute de cei doi medici.

Preşedintele Comisiei de Sănătate din Senat, medicul infecţionist Adrian Streinu-Cercel s-a declarat împotriva proiectului de lege care introduce obligativitatea certificatului de vaccinare la locul de muncă.

Şi Rafila gândeşte la fel: ″În ce priveşte certificatul verde COVID, cred că în România am făcut două lucruri greşite, apropo de comunicare.

Nu am explicat ce este certificatul verde şi nu am explicat foarte clar că aceste certificat verde nu presupune exclusiv vaccinarea – vaccinarea, sigur, trebuie încurajată -, ci şi testarea şi, bineînţeles, trecerea prin boală.

Unul dintre elementele importante pe care le-am menţionat în întâlnirea cu cei de la Comisiile de sănătate este accesul universal la testare.

Am discutat lucrul ăsta şi el trebuie să existe, el nu trebuie să descurajeze sau să înlocuiască vaccinarea, dar, pe de altă parte, limitarea testării nu face altceva decât să agraveze situaţia”.

author avatar
Andrei Ștefan
1.700 afisari

11 COMENTARII

  1. Singurul care e praf aici este ziaricul care dă titluri bombastice ca să-i citeasca si lui careva articolasele inepte.

  2. Dar ce legatura are certificatul verde cu virusul? De parca umbla virusul si verifica cine are certificat si cine nu si ii infecteaza doar pe aia care n-au certificat. Este una dintre cele mai mari aberatii pe care le-au auzit. Noaptea mintii.

  3. Discursul Profesorului Streinu-Cercel, in legatura cu pass ul , va ramane in istoria post-decembrista a Parlamentului Romaniei ! E de neinteles cum un cetatean american , care se vrea un intelectual de elita , poate subscrie la un atentat grosolan la libertatile individuale, prin intermediul pass ului !

  4. Prostii si idiotii conduc omenirea si gasrsc destui compatibili care sa le faca propaganda !!

  5. & Ați afirma despre cei doi medici că sunt discipoli ai domnului „Goagăl”, politicianul cu „vanghelioanele” , care a mai garantat și pentru alți „intelectuali”, ?

  6. Bai cei 2 pakalici de Rafiloi si Cercelus-Strainus, bai koruptilor, sunteti mai praf decat americanul ala, care clar e pe niste prafuri medicinale 🙂 Trebuie explicat inca o data la toti cobaii dublu vaxxinati in cap ai lui Matu caum Nazi Pass-ul ii va salva sigur si eficient sa nu prinda arma biologica chinezeasca, e ca si in cazul in care iesi pe afara dupa ora 22, e clar ca virusake asta nu te ia in colimator daca isi daca seama ca esti un cobai serios, docil si bine dresat, atunci iti da pace si merge dupa altul, cam asa functioneaza toata aceasta naratiune a Plandemiei lor de kakat !! Ha ha ha 🙂 Rafiloiule, bai sekurici imputit, alegeti odata stalpul tau preferat, ca vezi altii tot asteapta dupa tine, vrei sa iti dea un cap in gura colegii tai parlamentari ? 🙂 Vezi ca aoia nu stiu multe, si te trezesti cu ochiul vanat, mai ceva ca in filmul Idiocracy !! Ha ha ha 🙂 Hai cu Nazi Pass-ul, baieti, ca avem si noi de vanzare un pod in Brooklyn, New York, USA, nu e scump si nici nu troncane !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger