AcasăCORONAVIRUSAlexandru Rafila ne sperie din nou cu Covidul. Motivul pentru care insistă...

Alexandru Rafila ne sperie din nou cu Covidul. Motivul pentru care insistă cu vaccinul

alexandru rafilaSCANDALUL VACCINURILOR. Rafila rupe tăcerea! Ministerul Sănătăţii putea să refuze dozele suplimentare, dar a „uitat”

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a confirmat că se înregistrează în ţară, similar celorlalte state europene, un trend crescător al cazurilor de COVID.

Pentru cui îi era „dor” de raportarea zlinică a cazurilor noi de Covid, vă informăm că marţi, 13 decembrie, s-au înregistrat 700 de cazuri la nivel naţional.

Formele de Covid din România, uşoare

Există o creştere a cazurilor de COVID. Dacă vă uitaţi la numărul de cazuri, este un anumit trend crescător. Şi azi au fost circa 700 de cazuri la nivel naţional. Este un trend care se observă în toate ţările europene.

Nu suntem noi într-o situaţie diferită. Nu putem discuta de o îngrijorare, mai ales că nu există un impact asupra cazurilor spitalizate. Dacă acest impact creşte şi majoritatea formelor sunt uşoare, pentru care izolarea la domiciliu este suficientă, nu avem motive de îngrijorare.

Pentru tulpinile circulante, inclusiv noile variante care au fost identificate în Europa nu există niciun semn că aceste cazuri ar fi mai grave sau că pun probleme deosebite faţă de tulpinile care au circulat până acum”, a afirmat Rafila, marţi, la Parlament.

A trimis oamenii peste 65 ani la vaccinare

Având în vedere că este disponibil în România vaccinul cu noua formulă, care include şi tulpina Omicron – BA.4, BA.5 -, este cel mai modern vaccin pe care l-am luat.

Sfatul meu este ca persoanele de peste 65 de ani şi toţi cei care au boli cronice, la care o infecţie virală, în general, e valabil şi la gripă, ar putea să evolueze mai grav, să acceseze medicii de familie sau centrele de vaccinare pe care le avem la dispoziţie.

În momentul de faţă, atât ministerul, cât şi Institutul de Sănătate Publică avem o campanie care va fi derulată, astfel încât toată lumea să aibă informaţia corectă şi să ia o decizie responsabilă, aşa cum crede fiecare că este bine să îşi protejeze sănătatea”, a adăugat Rafila.

author avatar
Andrei Ștefan
941 afisari

22 COMENTARII

  1. Cei mai in virsta au risc mai mare de la covid, dar si de la vaccin. Alt motiv pentru vaccinarea batranilor este reducerea obligatiilor pentru fondul de pensii

    • A cumparat Rafila 3 milioane de doze impotriva variantei Omicron care e insasi vaccinul anti covid. Aruncam bani pe geam!

  2. Daca statisticile arata ca acum mor vaccinatii cum sa msi faca campanie??? Dar asta a devenit min mortii asa ca poate are sens!!!

    • ”Motivul pentru care insistă cu vaccinul”. Rafila fiu de TORTIONAR vrea sa omoare mai multi oameni decat a omorat ta-su!

  3. MARE JEG PORCU ASTA! DUPA CE A BAGAT POPORUL SI TARA IN GENOCID SI DATORII, MAI LATRA?! NU II ASTUPA GURA PAMANTUL, CRIMINAL SI FIU DE CRIMINAL! MUCLES, BANDITULE! MILIARDE PE VACCIN CA SA ITI IEI PARANDARATUL?! MARS POTAIE!

    • Cu tot respectul ,dar fiul unui torționar criminal de romani, nu ar fi trebuit sa ocupe funcții publice niciodată ,dacă eram un stat sănătos la cap

  4. bil gheit a spus ca trebuie sa ramana juma de mld de oameni . oms este finantat de bil gheit . rasela este trompeta oms . asta-i motivul , sa rareasca lumea + bani ca la nebuni .

  5. Eu cred ca articolul asta este O DEZINFORMARE, fiindca pe site-ul Ministerului Sanatatii nu apare aceasta informatie (https://www.ms.ro/buletine-de-presa-covid/).
    Oricum, NU NE MAI INTERESEAZA ASTFEL DE INFORMATII, INDIFERENT DE LA CINE AR VENI.
    DACA SISTEMUL MEDICAL DIN ROMANIA NU ESTE CAPABIL SA SE OCUPE DE SANATATE, II DAM FOC SI NE TRATAM SINGURI, sau emigram dracului in Rusia, care este o tara normala.
    VA DAM FOC NENOROCITILOR, CA SA VEDETI CE PATESC TRADATORII DE NEAM !

  6. satanistul asta spagar inventeaza din pix carcalac sa ii dam m uie la greu si sa ii spargem rozeta acestui tortionar sociopat platit de mafie sa manipuleze, la cazan cu smoala sobolan obosit, isi vine rindul la groapa ba diavol ce esti!

  7. Bai prafila, poporul tau de romanasi insa te trimite inapoi la mata in peesda, de acolo de unde ai iesit, si vezi sa il bagi la inghesuiala si pe marele pitik de maciuca, numai daca incape si el cu tine, tot pe acolo, apoi incepeti sa va dati palme intre voi, ca in filmele cu Stan si Bran 🙂

  8. care-i deosebirea dintre covid si gripa ? nr mortilor este fals , oamenii au murit asa cum mor de mii de ani de diferite boli . dar in timpul mascaradeiau fost trecuti din pix la covid .

    • Am avut covrig si pot sa-ti spun ca e mult deosebit de gripa. E cacacios rau si fara antivirale nu scapi de el. Asta stia si Rafila si Arafat si d-aia la runda Covid Delta nu s-au gasit decat aspirina si paracetamol. Trebuiau sa moara oameni. Atunci a fost clar CRIMA.

  9. & Dacă după privatizarea Petrom mai multe persoane cu numele Petre „s-au epuizat” mai repede, chiar și„ înainte de pensionare, comparativ cu perioada anterioară privatizării Petrom, ?

  10. & Și câte Petruțe și câți Petre au mers să lucreze în Uniunea Europeană, „să se facă oameni”, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger