AcasăCORONAVIRUSAlexandru Rafila le-a impus românilor o singură condiţie, ce ar duce la...

Alexandru Rafila le-a impus românilor o singură condiţie, ce ar duce la oprirea pandemiei

alexandru rafilaAlexandru Rafila le-a impus românilor o singură condiţie, ce ar duce la oprirea pandemiei

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a venit cu o măsură de ultimă oră, menită să ducă la stoparea efectelor dezastruoase pe care le are pandemia în ţara noastră.

Este necesară o lună de solidaritate pentru oprirea pandemiei COVID-19, spune Alexandru Rafila. El adaugă că solidaritatea trebuie să implice vaccinarea și înțelegerea faptului că fiecare dintre noi este parte a acestui efort.

Rafila, apel la solidaritate

Este un moment crucial, dar sper să încheiem aceste momente de criză – sanitară și politică – cât mai repede.

Cred că este necesară o lună de solidaritate pentru oprirea pandemiei, pentru oprirea deceselor în România, o solidaritate națională care să implice două lucruri extrem de importante: vaccinarea și înțelegerea faptului că fiecare dintre noi este parte a acestui efort”, a scris Rafila pe Facebook.

Măsurile care vor fi stabilite pentru reducerea transmiterii trebuie respectate, dar e și nevoie să încercăm să-i convingem pe cei din jurul nostru să le aplice”, a adăugat PSD-istul.

Dacă această lună va fi încununată de succes, o să putem sărbători pe 1 decembrie Ziua Națională în condiții mult mai bune”, a mai scris Rafila.

Medicul îi invită pe toți cei care doresc să vină la Centrul de vaccinare deschis la Biblioteca Națională.

author avatar
Andrei Ștefan
1.118 afisari

9 COMENTARII

  1. Tacsu lu rafilla,a fost șefu securitatii Arad, torționar, venit pe tancurile sovietice in România, iar fisu ajunse senator PSD pus de ciolacaca pe liste. Ne mîndrim cu asemenea persoane? Punem copii călăilor neamului românesc sa ne conduca? Tot usereu e plin de copii de securiști de pina-n 89, pina și șora care a fost demnitar comunist in cea mai neagra peroadă stalinistă acu e redenumit ca ,,filozof”! Filozofii in antichitate erau oameni sfinți,drepți, credincioși, perfecti ,taumaturgi! este hîndelul de șora așa cv?

    • Si tasu lui Sică mandolină a fost securist, dar asta nu te-a împiedicat să-l votezi cu două mâini.

  2. Bai Rafiloiule sekurist, sa vezi tu ce solidaritate o sa iti iei in mekla aia a ta de nazist ordinar, cat de curand, bai taranoiule emancipat !! De luni incepe distractia peste tot, sper ca sunteti cu totii pregatiti, cine nue gata e luat cu lopata !! Adica cu medicina alopata 🙂 Bai, astia cobailor de ziua a 7-a, ia poftiti frumos voi rapid in sir indian ca la Auschwitz la inteparea in cap, sa scapam odata si de voi, iar de trantorii astia de politicieni ne vom ocupa si de ei, in 2-3 saptamani !! Rafiloiule, ar trebuie sa fii sigur de locul ala liber din acel anume bunkar din Bukale, sa nu te lase astia in kurul gol pe dinafara, ca te vor manca oamenii de viu !!

  3. Vaxinarea, ca vaxinarea, dar medicamente in farmacii sa se trateze omul si sa nu mai ajunga in spitalele mortii, se poate? De ce nu se produc in tara? Antibiotice sau Terapia sunt gata sa le produca, dar nu sunt lasate. De ce ? Aveti „norma” la vaxin?

  4. Vedeata as fiert….cum mor romanii chinuiti tot neamul tau sa fie la fel
    Mizerabili,satane,duceti va pe pustiu!
    Soarta alora intubati sa aveti tot,cu inteparea voastra!

  5. S-a trezit si Rahaila , probabil sa-si justifice indemnizatia, sa ne mai „insurubeze” in creier (a cata oara), ordinul tamp al organizatiei (azi) de trista denumire (OMS) – vaccinati-va !!! Tansul n-a aflat inca ca vaccinarea fara alte masuri e frectie la piciorul de lemn ??? Da, lemn, ca gandirea sa profunda.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger