AcasăCORONAVIRUSAlexandru Rafila, acuze la Vlad Voiculescu: "Ce catastrofă e în Ministerul Sănătăţii......

Alexandru Rafila, acuze la Vlad Voiculescu: „Ce catastrofă e în Ministerul Sănătăţii… Să vină cu dovezi!”

alexandru rafilaAlexandru Rafila, acuze la Vlad Voiculescu: "Ce catastofă e în Ministerul Sănătăţii... Să vină cu dovezi!"

Medicul Alexandru Rafila l-a atacat pe Vlad Voiculescu, după ce acesta din urmă ar fi răspândit „neîncredere în populaţie” atunci când a spus că au fost realizate raportări greşite de infecţii şi decese din cauza COVID-19.

Reprezentantul României la OMS îi cere dovezi fostului ministru al Sănătăţii.

Am avut încredere în Vlad Voiculescu, dar vedeţi ce catastofă e în Ministerul Sănătăţii, cu lipsa asta de asumare şi de responsaiblitate care a fost încununată în timpul conferinţei de presă.

Mi se pare incredibil. Dânsul a menţinat că nu are dovezi. El a spus că nu poate să dovedească. Fac o declaraţie, dar nu pot să dovedesc. Lansez această informaţie care creează neîncredere în populaţie.

Sigur, dacă există o diferenţă între platforme de 1 un 2 cazuri, se poate întâmpla. Dacă e vorba de diferenţe mari, sistematice datorate unor neglienţe sau rele intenţii, e altă discuţie„, a precizat Alexandru Rafila la postul RomaniaTV.

Rafila îi reproşează lui Voiculescu pasivitatea

Dacă el ştia lucrul ăsta, de ce nu a făcut nimic? De ce nu a solicitat o investigaţie? Lucrează cu STS.

Mi se pare doar o declaraţie pentru presă şi public ca să accentueze neîncrederea în sistemul de sănătate.

Ne-am răzbunat că nu mai suntem ministru şi lansăm bombe de presă. Dacă sunt diferenţe mari, nu avea decât să se adreseze Parchetului.

Nu ştiu la ce s-a referit. Sunt neraportate sau supraraporte? Din moment ce dânsul a fost gestionarul acestor platforme, nu înţeleg la ce anume se plânge„, a mai zis dr. Rafila.

author avatar
Andrei Ștefan
302 afisari

1 COMENTARIU

  1. Vladut Voiculescu, un mincinos patentat, se pare ca a invatat bine la scoala de securitate
    personal cred ca are probleme psihice baiatul asta

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger