AcasăCORONAVIRUSAlexandru Rafila a precizat prima condiţie ce trebuie bifată pentru a mai...

Alexandru Rafila a precizat prima condiţie ce trebuie bifată pentru a mai „relaxa” restricţiile din pandemie

alexandru rafilaAlexandru Rafila a precizat prima condiţie ce trebuie bifată pentru a mai "relaxa" restricţiile din pandemie

Ministrul Sănătăţii a spus că în prezent se urmărește cu foarte mare atenție evoluția numărului de cazuri internate de la terapie intensivă, pentru că scăderea la terapie intensivă este mult mai lentă decât scaderea persoanelor care sunt internate.

Alexandru Rafila a precizat că momentul în care gradul de ocupare al secțiilor de ATI COVID va scădea sub 5% se va putea discuta concret despre ridicarea treptată a restricțiilor.

Trebuie să scădem la sub 900 de paturi ocupate la ATI

Așteptăm să scădem sub 50% grad de ocupare la terapie intensivă, asta înseamnă sub 900 de paturi ocupate și cred că atunci putem discuta despre ridicarea primelor măsuri de restricții sau măsuri de protecție, pentru că utilizarea măștii în exterior nu e o restrictie, ci o măsură de protecție individuală și colectivă”, a declarat vineri, Alexandru Rafila, ministrul Sănătății.

Acesta a precizat că primele măsuri de relaxare vor viza purtatul măștii și obligativitatea prezentării certificatului de vaccinare.

Va rămâne doar recomandarea, nu altceva, a utilizării măștii în spații extrem de aglomerate chiar dacă sunt deschise, renunțarea la limitările orare și eventual pentru accesul în magazinele acestea de mare suprafață, care să nu mai fie condiționat de utilizarea certificatului electronic, eventual mărirea pragului de la 30% la 50% a activității în unități culturale sau de alimentație publică”, a mai zis Rafila.

author avatar
Andrei Ștefan
568 afisari

16 COMENTARII

  1. O sa iesim in strada si o sa-ti ”precizam” noi ce trebuie sa faci. Ce noi ne cersim cu tine care esti angajatul nostru? TU trebuie sa asculti de noi ca noi te platim,

    • Toate televiziunile vasal globalismului satanic, au comutat discurs pe razboi, sunt mari strategi militari, au terminat cu sfaturile de mari virusologi, covidu sa fasait rău, iar acum urmează reacțiile adverse ale serurilor experimentale, iar globalisti încearcă minimalizarea acestor reacții, nimeni ju mai vb de sărăcia și dezastru economic în care a fost tarata România de cozile de topor PNL

  2. ALEXANDRU RAFILA TREBUIE OMORAT CU PIETRE PENTRU HOTIILE SI JEGUL PE CARE LE-A GIRAT IN SANATATE. SA NU ITI AJUTE DUMNEZEU SA APUCI SFARSITUL ANULUI DECAT GRAV BOLNAV SAU MORT. FIU DE TORTIONAR SI TU CHIAR CRIMINAL. SA TE LEGE DRACU CU RAED ARAFAT DE GAT SI PE VOI TICALOSII PLANDEMIEI LA UN LOC…NU MERITATI SA TRAITI…

  3. Bai tampitule, daca porneste alarma nu ma pot adaposti in buncarul de la mall pentru ca nu am certificat. La fel, nu pot intra sa-mi fac aprovizionarea in magazinele de bricolaj, sau sa-mi cumpar haine in caz de pericol sa fiu pregatit. Cred ca mai repede intram in magazine direct cu soldatii rusi decat cu democratia voastra de c**at.

    • Mergi si te vaccineaza. Au adus lot nou de la Moderna. Ai de unde alege , rasfatatule!

  4. si pe el vor sa-l faca psd si securitatea presedinte al Romaniei . o sa plingem dupa johanis .

  5. Grăsanul ăsta care nu știe decât să zică certificat , la fiecare 2 vorbe , ar trebui să-și doneze organele , acu cât nu s-a împițit de tot

  6. Domnul Stefan, va rog sa il intrebati pe rafila cand va mai vedeti cu el ca avand in vedere ca urmareste scaderea mai lenta a cazurilor de la ati pentru a da niste relaxari , de ce nu urmareste si cresterea lenta de la ati cand da restrictii. Ca poate catadicseste sa motiveze prostia care ziceti dumneavoastra ca a zis-o. Va multumesc!

  7. Bai Rafilstein, bai kakanarule politruk de mukava, sa vezi ce capete in gura o sa iti iei, bai nazist imputit ordinar, cat de curand !! Bai agariciule, tu crezi ca cineva intreg la cap se mai uita in gura voastra de mercenarri globalisti, bai tarane valah ? Ha ha ha 🙂 Bai Rafilstein, deja esti mai prost decat permite legea, asa ca, si prin urmare, trebuie musai ca sa iti dai rapid 10 palme peste ceafa, sa iti vina mintea la cap, bai spalatule pe creier cu dero medicinal !! Ha ha ha 🙂 Toti stiu ca voi omorati toti naivii si idiotii inutili care au nevoie de ceva senzatii tari, ep care chiar le si gasesc in spitalele voastre Soylent Green !! Toti stiu ca voi faceti genocid deja de 2 ani, asa ca toti veti ajunge ca Mussolini, cu capul in jos, pe streang, sus pe streang !! Ha ha ha 🙂 Tu crezi ca mai exista dialog social, ca mai exista contract social ? Vise placute, bai ametitule, sa vezi ce te vom trezi noi, o sa iti revii direct in Iad, bai criminalule nazist !! Canta si tu cu noi imnul noilor anormali ca tine, si sleahta ta de tefelei dementi: Am cravata mea si sunt pionier, Ma mandresc cu ea si sunt pionier !! Ha ha ha 🙂 Sieg Heil, Sieg Heil, Rafilstein Macht Frei 🙂

  8. & Bă, „Ra-filache”, care pandemie bă, ai văzut sau n’ai văzut că e cu „altceva”, ? Îți închipui că „evoluția civilizaților” așteaptă , pandemia să rezolve „problemele delicate” ale „globalizării de etapă”, ?

  9. & Deci, ce studii Ministerul Sănătății despre „spermatozoizii politici globali” și despre „proliferarea nucleară a spermatozoizilor politici globali” și consecințe despre evoluția și degradarea speciilor, ?

  10. Ca să nu mai avem atâtea decese și atâtea cazuri este suficient să dăm niște definiții cu adevărat științifice și realiste cazurilor covid și deceselor. Dacă s-ar fi făcut de la început așa, nici măcar nu am fi avut „pandemie” și nici vacxinare. Dar, mă rog, știința a devenit o extensie a religiei, după cum spunea un domn într-un blog, pentru că cel mai des în ultimii 2 ani s-a utilizat întrebarea: „Cum, nu crezi în știință?” Am uitat ceva: nici nu s-ar fi îmbogățit atâția hoți și kriminali peste noapte.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger