AcasăCORONAVIRUSAlexandru Arșinel, depistat cu COVID-19, după vaccinare. Actorul, internat la ”Matei Balș”

Alexandru Arșinel, depistat cu COVID-19, după vaccinare. Actorul, internat la ”Matei Balș”

alexandru arsinelAlexandru Arșinel, internat într-un azil de lux! Cum arată căminul pentru bătrâni / Are piscină și jacuzzi

Alexandru Arșinel a dat piept cu noul coronavirus, deși a fost vaccinat împotriva COVID-19. Atât cunoscutul actor de comedie, cât și partenera de viață a acestuia, Marilena, sunt internați la ”Matei Balș”, în Capitală.

Marți s-a aflat că soții Arșinel se află de câteva zile deja în grija cadrelor medicale de la Institutul național de Boli Infecțioase ”Matei Balș”. De altfel, chiar actorul în vârstă de 81 de ani a făcut câteva precizări despre toată această situație cu care se confruntă, în ciuda imunizării contra COVID, în urmă cu două luni.

”Am făcut toate vaccinurile (ambele doze, n.r.) şi de patru, cinci zile suntem internaţi aici, unde e domnul doctor Marinescu. Medicii spun că avem o formă uşoară”, a declarat Alexandru Arșinel, pentru news.ro.

În 2013 a fost supus unui transplant de rinichi

Actorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase s-a mai confruntat, de-a lungul ultimilor ani, cu probleme de sănătate. Arșinel suferă de diabet, în decembrie 2017 a ajuns la Spitalul Universitar, unde i-a fost montat un stent, iar în 2013 a fost supus unui transplant renal.

Cunoscut datorită rolurilor din filmele în care a jucat, între ele și ”Miss Litoral” sau ”A doua cădere a Constantinopolului”, dar și a rolurilor din diferite producții teatrale, de-a lungul carierei sale Alexandru Arșinel a fost apreciat de public și grație momentelor umoristice realizate alături de regretata Stela Popescu.

De altfel, actorul a fost foarte afectat de plecarea din rândul celor vii a fostei vedete a Teatrului de Revistă Constantin Tănase din Capitală. Stela Popescu s-a stins din viață în noiembrie 2017.