AcasăCORONAVIRUSALERTĂ! America a inventat o nouă variantă de Covid, cu o rată...

ALERTĂ! America a inventat o nouă variantă de Covid, cu o rată de mortalitate de 80%!

Vin informații despre un demers al unor oameni de știință de la o cunoscută universitate de dincolo de Ocean. E vorba de un pas ce iscă îngrijorare în rândul specialiștilor. Testele s-au făcut pe șoareci.

Oamenii de știință de la Universitatea din Boston au fost arătați cu degetul, în ideea că „s-au jucat cu focul”. Totul, după ce recent s-a aflat că au creat o nouă tulpină, letală, de Covid într-un laborator, potrivit Daily Mail. Site-ul a dezvăluit că echipa a creat un virus hibrid – care combină Omicron și tulpina originală Wuhan – care a ucis 80% dintre șoareci într-un studiu.

Primele reacții la acest demers nu au întârziat să apară. Profesorul Shmuel Shapira, om de știință de top în guvernul israelian, a spus: „Acest lucru ar trebui să fie total interzis, e joacă cu focul”.

În noua cercetare, care nu a fost revizuită de colegi, o echipă de cercetători din Boston și Florida a extras proteina spike a lui Omicron – structura unică ce se leagă și invadează celulele umane. Și au atașat-o tulpinii originale care a apărut pentru prima dată în Wuhan la începutul pandemiei.


Teste pe șoareci

Cercetătorii au studiat modul în care șoarecii s-au comportat în cazul noii tulpini hibride în comparație cu varianta originală Omicron.

Conform sursei citate, când un grup similar de rozătoare au fost expuse la tulpina standard Omicron, toți au supraviețuit și au experimentat doar simptome „ușoare”.

Ce se menționează în lucrarea cercetătorilor

(captură site Daily Mail)

În lucrare, s-a menționat că: „La… șoareci, în timp ce Omicron provoacă o infecție ușoară, non-letală, virusul purtător de Omicron S provoacă o formă severă a bolii, cu o rată a mortalității de 80%”.

Cercetătorii au mai menționat că, în timp ce proteina spike este responsabilă de infecțiozitate, modificările altor părți ale structurii sale determină caracterul letal.

Avertismentul unui profesor: „Aceste experimente par profund neînțelepte”

Pe de altă parte, un alt specialist a lansat un avertisment, în privința acestor experimente de laborator. E vorba de David Livermore, profesor de microbiologie la University of East Anglia.

Specialistul a declarat site-ului menționat următoarele: „ Având în vedere marea probabilitate ca pandemia de Covid să provină din scăparea unui coronavirus manipulat de laborator în Wuhan, aceste experimente par profund neînțelepte”.

 

author avatar
Andrei Coman
1.087 afisari

6 COMENTARII

  1. Acum mai urmeaza sa-l “scape” din laborator si ramanem 2 miliarde. Sa vezi atunci interes pentru vaccin. Doamne fereste!

    • Nici macar nu trebuie sa il „scape” cu adevarat, ci doar sa „anunte” ca l-au scapat si sa vezi panica si anarhie… iar dupa 2-3 saptamani vor anunta si au deja si vaxx-ul si sa vezi cum 8 miliarde de oite proaste se vor incolona la vaxinare…

  2. La cat au câștigat din vaxxinuri este tot mai evident că tot ei, amerlocii, l-au scapat și pe covid 19! Numai cine-i idiot-idiot nu pricepe o „scăpare” banală și sunt destui

  3. ” UN GRUP (similar de rozātoare) AU FOST EXPUSE ”. Nu mai învatā āstia limba românā nici în zece vieti. E ei ziarici? Esteeee!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...