AcasăCORONAVIRUSALERTĂ în PRO TV. Angajații postului, infectați cu COVID-19

ALERTĂ în PRO TV. Angajații postului, infectați cu COVID-19

pro tv
  • Cea mai importantă televiziune din România are mai multe cazuri confirmate de COVID-19, potrivit unui comunicat transmis de postul din Pache Protopopescu.

PRO TV admite într-un mesaj public că există cazuri de infectare cu Covid-19 printre angajați. „În cursul acestei săptămâni, câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19. Colegii noștri urmează cu strictețe recomandările autorităților și ale specialiștilor”, arată mesajul publicat pe protv.ro.

Totodată, televiziunea informează că se fac teste în rândul echipei, iar întregul sediu, studiourile și mașinile au fost dezinfectate – „adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie”.

„Întreaga echipă care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată. De asemenea, au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie.”, a transmis postul.

PRO TV a trimis notificări să nu se scrie despre cazurile de Covid-19 din televiziune

Mesajul vine la doar o zi după ce compania a trimis notificări presei să nu scrie despre posibile cazuri de Covid-19 în Pro TV.

Conform Pagina de media, în comunicat se cere jurnaliștilor „să se abțină de la divulgarea, comunicarea publică și/sau reproducerea, indiferent de formă, format și/sau mediu (în materiale difuzate/postate/publicate pe internet, pe rețelele de socializare, în programele serviciilor media audiovizuale, în publicațiile scrise sau online sau în oricare alte mijloace de comunicare deținute, administrate sau controlate cu orice titlu și în orice mod de dumneavoastră) a mărcii, însemnelor și/sau denumirii subscrisei și/sau a imaginii, numelui și/sau stării de sănătate a salariaților și/sau colaboratorilor subscrisei PRO TV, în legătura cu presupusa existență a unor cazuri pozitive de COVID-19 în rândul salariaților și/sau colaboratorilor subscrisei ori membrilor familiilor acestora.”

Ieri, PRO TV a cerut presei să nu scrie sau să menționeze numele postului sau numele unor angajați în legătură cu presupusa existență a unor cazuri pozitive în rândul salariaților.

Comunicatul oficial al postului îi avertizează pe jurnaliști că vor fi trași la răspundere dacă aleg totuși să publice astfel de materiale. „În cazul în care nu vă veți conforma prezentei notificări vom lua toate măsurile necesare și vom sesiza autoritățile competente în vederea atragerii răspunderii Dvs., cu consecința obligării Dvs. la acoperirea integrală a oricărui prejudiciu”, mai scrie în notificarea citată de Pagina de Media.

author avatar
Andreea Vlad
550 afisari

7 COMENTARII

  1. PENTRU TOATA ROMANIA NU MAI FOLOSITI CANALUL PRO TV, atunci cand vorbeste BUSU ,DEDU,ESCA ,si BABA NETY tot ecranul se umple de COVID.

    • BRAVO BA TITIREZ , NOI NE UITAM PE ROMANIA TV , E MULTI PROSTI CARE SE UITA PE PRO TV !!!!!

  2. Ma de ce nu va inchideti climatizarea? Aerisire nu inseamna ventilatie. Un streptilobacilocop e transportat cu precautie prin alveola fiecareia. La boii pleyboii acum cateva luni le-a dat leptospiroza daca nici vacile alea nu au bani de filtru…

  3. ???? pai ăștia erau mai prosti de la ProTv decat aia de la antene? La câți bani le da guvernul, te faci ca esti si mort, numai sa încasezi. Țara de oi, ce halesc orice. Asa sunt mai credibili daca se îmbolnăvesc si vedetele. Ma oilor, sa nu va faceți icoana cu Orban cel bețiv, ca va scăpat si de banii pe care ii mai aveați

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger