AcasăCORONAVIRUSAlertă de gradul zero. A început valul vaccinaților

Alertă de gradul zero. A început valul vaccinaților

Vaccinații, cei mai vulnerabili în fața variantelor Covid

Valul 5 sau al câtelea o mai fi prin Europa și prin lume este, cu siguranță, valul vaccinaților. Culmea este că nu Omicronul îi seceră, care nu a atins nici pe departe transmiterea comunitară despre care se tot vorbește, ci aceeași Delta, care îi atacă agresiv pe așa-zișii imunizați artificial.

Se pronunță atât de des cuvântul ”Omicron”, pe toate canalele media, încât nimeni nu mai stă să verifice dacă această ultimă variantă a Covid este sau nu responsabilă de recordurile absolute de infectări din Europa și din lume. În fapt, chiar dacă ECDC și-a luat o pauză lungă de la raportări, nicio informație oficială, bazată pe secvențierea virusului, nu arată că responsabil ar fi Omicronul.

Valul uriaș care a lovit peste tot pe mapamond este al vaccinaților, pentru că explozia de cazuri se manifestă fix în cele mai vaccinate țări. Ultimele date raportate ieri arată peste un milion de cazuri în SUA, 377.000 de cazuri în Spania, 187.000 cazuri în Marea Britanie, 67.000 în Franța, 50.000, în Germania, 38.000 în Elveția, 34.000 în Irlanda și aproape 10.000 în Israel. A fost poate cea mai neagră zi a pandemiei, pentru că niciodată în acești doi ani nu s-au înregistrat atât de multe cazuri, dovadă zdrobitoare a problemelor pe care le creează vaccinurile. Revenind la Omicron, în spatele căruia se încearcă a se arunca responsabilitatea, și acesta lovește tot în vaccinați. Din cele 93 de cazuri înregistrate în România, aproape 90% au fost la cei complet vaccinați. Mai mult, INSP a anunțat că secvențierile virusului au arătat că în România nu există transmitere comunitară cu această variantă despre care se tot spune că este supercontagioasă.

Culmea este că în țara de origine a Omicronului, Africa de Sud, numărul de infectări a scăzut brusc de la 26.000 la circa 3.000, iar noua variantă nu a pus niciun moment presiune pe sistemul sanitar, dat fiind formele ușoare pe care le-a dat.  Deși au existat voci din sistemul medical românesc care au spus că Omirconul dă forme ușoare doar în țările foarte vaccinate, trebuie amintit că Africa de Sud are 26,8% din populație vaccinată.

Vulnerabilitate maximă

Cercetătorii danezi au descoperit că persoanele vaccinate sunt cele mai vulnerabile în fața Omicron, varianta fiind de 2,7 – 3,7 ori mai infecţioasă decât Delta în rândul acestora. Studiul danezilor a arătat că virusul SARS-CoV-2 se răspândeşte mai rapid în prezent pentru că a devenit mai bun în ceea ce priveşte capacitatea lui de a evita imunitatea dobândită prin vaccinare. Cu toate acestea, oamenii de știință din Danemarca au ajuns și ei la concluzia că riscul de a fi spitalizat din cauza Omicron este de două ori mai mic decât în cazul variantei Delta, fapt care arată că acesta ar putea fi ultimul val al pandemiei. Totodată, cercetările de până acum indică faptul că cei mai bine protejați în fața variantelor Covid sunt nevaccinații, a căror imunitate complexă îi apără mult mai bine.

În România se anunță Apocalipsa

Deși România a intrat în scenariul verde încă de la jumătatea lui noiembrie, autoritățile au refuzat să ridice restricțiile dure impuse, pe motiv că vine urgia în ianuarie, sabotându-și acel parteneriat cu populația bazat pe încredere. A fost de ajuns o creștere a numărului de cazuri, pe fondul triplării numărului de teste efectuate, că s-a și anunțat Apocalipsa.  Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a prezis un număr de cazuri de două ori mai mare în valul 5, față de valul 4, însă rămâne de văzut dacă valul chiar se va manifesta în România. Cert este că nu testele pozitive ar trebui să fie principalul criteriu, ci spitalizările și numărul de cazuri grave. Din acest punct de vedere, odată cu creșterea numărului de cazuri, internările la ATI au scăzut, iar spitalele sunt, în continuare, aproape pustii.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
5.866 afisari

15 COMENTARII

  1. Rafila , canalie pana la capat ! Conform directivelor. Diversiunea este esuata din start prin folosirea asa zisei „testari” ca baza propagandistica.

    • Sa stam liniștiți, au pregătit criza încălziri globale, acest progresisti satanici vor sa distrugă omul de rand, totul este gândit demult, trist ca foarte multa lume au înghițit lozincile ieftine ale globalismului

  2. OPRIȚI DEFINITIV VACCINĂRILE CRIMINALILOR IN SERIE CE SUNTEȚI! FII SATANEI PE PAMANT SI PUI DE NĂPÂRCI CARE UCIDETI OAMENII DE 2 ANI. ACUM VREȚI VACCINARE CA SA MOARĂ MAI MULȚI, LA FEL CA IN ȚĂRILE UE.
    TOTI CRIMINALII TARII CARE FACETI ASTA, STREANGUL VA MAI SCAPĂ DE VULCANUL DE FURIE DIN NOI TOȚI. NENOROCITILOR!

  3. Valul 5 explicatii:
    1. Rafila aduce pastia Pfizer (repede, imediat dupa aprobare, sa fim primii),
    2. Pastila numita Paxlovid este alcătuita din două componente de antiviral nirmatrelvir și ritonavir (care e un medicament ce a fost folosit de mult timp ca agent de amplificare în regimurile HIV). Ritonavirul suprimă o enzimă hepatică cheie numită CYP3A, care metabolizează multe medicamente, inclusiv nirmatrelvirul.
    Cateva din medicamentele a caror metabolizare va fi compromisa: anticoagulante; medicamente anticonvulsivante; medicamente pentru ritm cardiac neregulat, hipertensiune arterială și colesterol ridicat; antidepresive și medicamente împotriva anxietății; imunosupresoare; steroizi (inclusiv inhalatoare)…
    3. Pastila se va da persoanelor cu risc (adica celor cu boli, care iau medicamente zilnic)
    4. Medicamentele lor zilnice nu vor fi metabolizate, astfel creste toxicitatea lor, le va fi rau, se decompenseaza bolile de care sufera,
    5. In stare grava, vor fi internati in spitale suport covid, unde „beneficiaza” obligatoriu de protocol covid ( multi mor, rar se scapa).
    Mortalitate ridicata= val 5= soc si groaza=vaccineaza!

  4. Valul celor de o să pice la ATI in urma injecțiile amplificate se 5Gee radiații și chemtrails .

  5. Pentru cei care nu au inteles inca, in Europa acum se desfasoara un imens exercitiu plandemic, asta cu valurile e numai vorbe de-ale lor, de fapt fiecare asa-zis val e o noua arma biologica aruncata pe piata de elitele globaliste !! In caz ca nu stiti, toti marii miliardari si multi-milionari care conteaza se ascund cam de 1 an in continuu, toti au disparut din prim-plan ca sobolanii, stii ei de ce !! Asa ca, bai nemtilor nazisti, austriecilor hitleristi, italienilor fascisti, o veti lua cu toii in mana, cat de curand !! Ha ha ha 🙂 Si nu uitati: Multa Sanatate, dar nu pentru cobaii multilateral intepati in cap si in vene !! Ha ha ha 🙂 Scapa numai cine si care poate 🙂

  6. Cred ca pe tine care ai scris articolul o sa te ia Delta si Omicron ca furi curent rau..mister

  7. Las’ ca vin acusi alegerile… Sa vedeti cum se schimba procentele la „marile” partide daca apare certificatul „verde” si preseaza cu vasccinarile. O sa devina micile partide!

  8. MINUNE!!!
    Un articol care se apropie de adevar. Sunt mii de specialisti , care atrag atentia de luni bune ca acest experiment malefic este o crima impotriva umanitatii.
    Noroc ca „idiotii Europei” nu sunt asa de prosti cum ii credeau unii si nu au pus botul la aceasta farsa sinistra. (mai putin usr-istii , dar in cazul lor se aplica zicala ca unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere).
    @Zeus esti asteptat sa faci doza 4, 5, 6 de vaccin. Nu incerca sa gandesti….. risti sa-ti explodeze chestia de pe umeri!

  9. Concluzia, vaccinurile distorsioneaza profund raspunsul imunitar al organismului. Aici este marele pericol, cel putin deocamdata. A spus-o chiar inventatorul vaccinului obtinut prin aceasta tehnologie si este …..cenzurat !

  10. @ Au băgat ăștia la vaccinuri și „secvențe cu rasism”, la secvențierea pentru producerea vaccinurilor, de „alimentează” conflicte vaccinați-nevaccinați , ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger