AcasăCORONAVIRUSAlertă! Campaniile de vaccinare se prăbușesc în toată lumea

Alertă! Campaniile de vaccinare se prăbușesc în toată lumea

Oamenii s-au săturat de vaccinul anti-Covid

Numărul persoanelor care se mai vaccinează anti-Covid a scăzut drastic în toate țările, iar dozele se mai consumă acum doar pentru boostere. Prăbușirea campaniilor de vaccinare a început să se manifeste încă din luna octombrie a anului trecut, semn că la acel moment cam toată lumea a înțeles cum stă treaba cu ”imunizarea”. Mai mult, vaccinați sau nevaccinați, oamenii au început să protesteze în toată Europa împotriva vaccinării și a restricțiilor.

Cu toate eforturile comunicatorilor de la OMS și de la organismele europene, care încearcă să convingă oamenii să-și administreze cât mai multe doze, campania de vaccinare s-a prăbușit în toate statele. Necesitatea inoculării unei a treia și chiar a unei a patra doze a trezit logica instinctuală a populațiilor, care nu mai acceptă discursul trunchiat al adevărului despre beneficiile vaccinării la nesfârșit. Sesizând respingerea generală, chiar și oficialii Pfizer au ieșit public să spună că nu este chiar indicat să se facă doze multiple și că trebuie găsit un vaccin care să se facă anual.

Israelul, statul care și-a supus populația unor presiuni uriașe pentru a o forța să se vaccineze încă din decembrie 2020, ajunsese în 7 septembrie 2021 la 60% populație vaccinată. Efectele secundare multiple care, cu toată cenzura agresivă, au ajuns în spațiul public, au determinat o rezistență acerbă a nevaccinaților, astfel că, până în 7 noiembrie, doar 3% dintre israelieni s-au mai vaccinat, iar până în 22 ianuarie 2022, încă 3%, ajungându-se la 66% complet vaccinați. În Statele Unite, în 15 iulie 2021 erau 50% vaccinați, iar în noiembrie, peste 4 luni, procentul abia a crescut la 60%.

În ultimele două luni doar 4% dintre americani au mai acceptat să se vaccineze. Tot în ultimele două luni, procentele de vaccinați au fost de 4% în Suedia, 6% în Franța, 4% în România, 3% în Italia, 5% în Germania, 3% în Polonia, 1% în Olanda, 2% în Belgia și 9% în Austria, unde cetățenii au fost forțați să se vaccineze. Explozia numărului de cazuri în țările cu cele mai ridicate procente de vaccinare a scăzut și mai mult interesul pentru vaccinare, astfel că, în următoarea perioadă, se așteaptă un scandal uriaș referitor la achizițiile nesăbuite făcute de Comisia Europeană.

Încep violențele

Reflexul democratic al popoarelor europene de a protesta pașnic începe să dispară. Încrederea în propriile guverne, manifestată în statele UE dezvoltate și cu un nivel de trai mult mai ridicat decât al țărilor din fostul bloc comunist, s-a prăbușit catastrofal și toți cei aflați la conducerea țărilor sunt percepuți acum ca inamici ai popoarelor. Ursula von der Leyen & company s-au transformat, foarte rapid, din salvatorii Uniunii Europene, în demolatorii acesteia, euroscepticismul scurcicuitând toate statele UE. Bolovanii aruncați în geamurile Comisiei Europene, la ultimul protest de la Bruxelles, nu sunt deloc manifestări huliganice izolate, ci reprezintă începutul transformării protestelor pașnice în adevărate războaie civile. Legăturile Ursulei cu Pfizer, devoalate în anchetele jurnalistice, nu au trecut nici ele neobservate, și, spre deosebire de români, pentru care corupția este o stare de normalitate, europenii nu acceptă așa ceva.

România, în linia întâi

Imaginea de hoți și bananieri pe care o aveau românii în Europa s-a schimbat radical în ultimele luni. Răspândiți prin toate statele UE, românii au ieșit curajos la toate protestele, arborând drapelele țării mame și câștigând simpatia tuturor. Ca să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului, un merit important l-a avut și europarlamentarul Cristian Terheș, care a ieșit, nu alături de protestatarii din țările Uniunii Europene, ci, de cele mai multe ori, chiar în fruntea acestora, cu steagul României nelipsit din peisaj. Acțiuni care nu au rămas fără consecințe, presa din Suedia etichetându-l pe europarlamentarul român ca fiind ”cel mai periculos politician”.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
3.271 afisari

8 COMENTARII

  1. „Alertă” pentru Big Pharma, pentru viermi drogați ca Cuțu, mizerii muslime ca aRahat și nenorociți ca Fauci, atât.

    SPERĂM CA LIGHIOANA DE CUȚU SĂ FACĂ ZECI DE ANI DE BULĂU PENTRU CELE 120 DE MILIOANE DE DOZE!

  2. La inceput se spunea: faceti ”vaccinul” si aveti imunitate la boala prin celulele T care vor recunoaste virusul daca va infectati. Dar…. trebuie si boosterul la 2 saptamani, nu?
    Ei nu numai ca nu au avut imunitate ci chiar au devenit tinte ale virusului care au imbolnavit si omorat….. vaccinati. Unii din ei aveau si al treilea ”vaccin”.

  3. Cine nu-i cu noi, e impotriva noastra. Asta-i veche decand lumea, dar, cred ca se apropie scadenta pentru mincinosii lumii. Aseara unu isi dadea cu stangu-n dreptu, la intrebarile ”mitraliate” ale unui senator american, desigur ca doar nu v-ati facut iluzie ca era de la noi. Au inceput, timid ce-i drept si unii dintre apologetii vacsinurilor de la noi s-o dea cotita, insa s-o creada ei ca poporul a uitat. Cand toata lumea(normala la cap) spunea ca trebuie testare si apoi izolare si tratare, acestia o tineau langa cu vacsinarea ( ca doar asa li s-a miscat lesa). Acum urmeaza parandaratul. Sa vedem.

  4. Să fie vaccinați toți arahații cu dozele viermelui de câțu!!!! Și apoi la bulău că băieții de acolo vor aprecia ceva prospătură….

  5. Normal..VINE ADEVARATA RESETARE..AIA RUSEASCA! V-ATI JUCAT DESTUL CU SANITARUL PRICEPUT…CAPUL LUI RAED ARAFAT TREBUIE SACRIFICAT SI E TIMPUL…
    IN REST…PROVIZII, RUGACIUNE SI RESETARE CU KATIUSA! IMBECILILOR CARE V-ATI PUS IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU…VA RESETEAZA ACU…

  6. VIAȚĂ PENTRU VIAȚĂ! MOARTE CRIMINALILOR!
    LEGEA TALIONULUI LI SE APLICĂ CELOR CARE AU UCIS ATÂȚIA OAMENI!
    HOLOCAUSTUL MONDIAL CE A DURAT 2 ANI TREBUIE RĂZBUNAT!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger