Cauta

NECENZURAT! „Combinațiile” cu teste Covid-19 făcute de medicul Virgil Musta! Avocatul Gheorghe Piperea, dezvăluiri șocante!

virgil musta

NECENZURAT! „Combinațiile” cu teste Covid-19 făcute de medicul Virgil Musta! Avocatul Gheorghe Piperea, dezvăluiri șocante!

Lovitură de grație dată la temelia soclului pe care și l-a ridicat cu grijă și cu ajutorul mass-media doctorul Virgil Musta. Renumitul avocat Gheorghe Piperea face o dezvăluire incendiară despre „Clanul Musta”, apărut deja în Timișoara pe fondul pandemiei Covid-19.

Din cele relatate de Piperea, se pare că Musta ar câștiga o sumă uriașă de bani din testarea pentru COVID-19. Gheorghe Piperea a scris într-o postare pe FacebookMusta deține o clinică privată împreună cu familia sa.

Avocatul spune că doctorul Musta este prezent pe pagina de prezentare a clinicii Profilaxis din Timișoara, alături de alți trei doctori cu numele Musta.

„Un doctor, șef de secție de boli infecțioase la un spital din Timișoara, aproape că plânge de focul pacienților și de starea psihologică a colegilor din “linia întâi” a luptei cu covidul. E coleg de „suferință” cu managerul acelui spital (Oancea), care spunea că îi așteaptă cu lumânări în spital pe negaționiști. Se numește Virgil Musta și e un vector important al ideologizării covidului și al răspândirii panicii menite a subjuga sufletele și a bloca rațiunea. Același doctor este prezent pe pagina de prezentare a clinicii Profilaxis din Timișoara, alături de alți trei doctori cu numele Musta. Probabil că respectiva clinică e proprietatea familiei”, acuză Piperea.

sursa: facebook.com/gheorghe.piperea/

Respectiva clinică operează prin firma M PROFILAXIS SRL, potrivit Bugetul.ro. Asociați ai firmei sunt Virgil Musta și fratele său, medicul gastroenterolog Ioan Musta.

S-a îmbogățit pe spinarea pacienților cu Covid-19

Piperea acuză că medicul se îmbogățește pe spinarea pacienților de Covid-19. Virgil Musta ar crește numărul infectărilor la spital ca să facă teste în clinica sa și decontează banii în buzunarul personal.

Doctorul Virgil Musta, avertisment dur: Avem nevoie de un nou blocaj total

Nu mai puțin de 9 milioane de lei ar fi câștigat medicul din testarea pentru coronavirus, susține avocatul Gheorghe Piperea.

„Testul Covid se face pentru „modesta” sumă de 300 de lei. Înmulțiți cu 30 de mii de teste (cu siguranță sunt mai multe, de când cu deschiderea robinetului testărilor), și o să vedeți cât de “modestă” e suma totală obținută numai din testare – 9 mil lei.”, a spus Gheorghe Piperea.

Acesta mai arată că „Musta încă nu e considerat în conflict de interese și nici nu e dat afară din funcția exercitată în instituția publică” pentru că nu a trecut în barca PSD, cum au făcut Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel.

Dr.Musta, declarații apocaliptice. „Am o mare problemă cu colegii mei”

Recent, dr. Musta a mărturisit că și-a pierdut speranţa în lupta cu noul coronavirus, iar presiunea emoţională generată de evenimentele neplăcute cu care s-a confruntat l-au afectat până la lacrimi.

„Nu vă ascund faptul că am o mare problemă cu colegii mei care au un stres extraordinar, ce se vor face când vor veni pacienţi, nu mai sunt locuri. Unde să îi trimită? Se dă telefon peste tot. Aveți loc? Nu! Aveți loc? Nu! Și pacientul stă în Salvare așteptând să primească de undeva oxigen. Și va fi un moment îngrozitor să spui, ne pare rău, nu am găsit nici un loc în Timișoara.”, a declarat el.

PRESSALERT LIVE - Emisiune 20.10.2020 / Invitat: Dr. Virgil Musta

Ultimele stiri

  • Scandal la Mangalia: Repetă Mohammad Murad rețeta ilegală din 2020?
  • PSD continuă să aloce fonduri uriașe pentru a păstra ritmul investițiilor în infrastructură
  • Horoscop luna iunie 2024 – pentru toate zodiile. Noroc şi reuşite în multe activităţi. Planurile de călătorie ţin capul de afiş
  • Românii care îşi pot pierde „leafa” din cauza noilor prevederi din Legea Pensiilor 2024. Seniorii care riscă să rămână fără bani
  • Planul Oficial al lui Sebastian Burduja pentru București, dezvăluit românilor din Capitală
  • Zile libere legale pentru români în luna iunie 2024. Cei mai mulţi au 3, dar există şi norocoşi care primesc 4
  • Veşti proaste despre Kate Middleton după anunţul că se luptă cu cancerul!
  • Traian Băsescu, avertisment pentru Klaus Iohannis: „Liderii statelor NATO se feresc să fie șantajați”
  • Guvernul României, pus la colţ! Trebuie să plătească 42 de milioane de euro către băieţii deştepţi din energie
  • Mai este profitabil să investeşti într-un apartament, în 2024? Ce câştig îţi poate aduce o afacere în imobiliare
  • Exit mobile version