AcasăCORONAVIRUSNECENZURAT! „Combinațiile” cu teste Covid-19 făcute de medicul Virgil Musta! Avocatul Gheorghe...

NECENZURAT! „Combinațiile” cu teste Covid-19 făcute de medicul Virgil Musta! Avocatul Gheorghe Piperea, dezvăluiri șocante!

virgil mustaNECENZURAT! „Combinațiile” cu teste Covid-19 făcute de medicul Virgil Musta! Avocatul Gheorghe Piperea, dezvăluiri șocante!

Lovitură de grație dată la temelia soclului pe care și l-a ridicat cu grijă și cu ajutorul mass-media doctorul Virgil Musta. Renumitul avocat Gheorghe Piperea face o dezvăluire incendiară despre „Clanul Musta”, apărut deja în Timișoara pe fondul pandemiei Covid-19.

Din cele relatate de Piperea, se pare că Musta ar câștiga o sumă uriașă de bani din testarea pentru COVID-19. Gheorghe Piperea a scris într-o postare pe FacebookMusta deține o clinică privată împreună cu familia sa.

Avocatul spune că doctorul Musta este prezent pe pagina de prezentare a clinicii Profilaxis din Timișoara, alături de alți trei doctori cu numele Musta.

„Un doctor, șef de secție de boli infecțioase la un spital din Timișoara, aproape că plânge de focul pacienților și de starea psihologică a colegilor din “linia întâi” a luptei cu covidul. E coleg de „suferință” cu managerul acelui spital (Oancea), care spunea că îi așteaptă cu lumânări în spital pe negaționiști. Se numește Virgil Musta și e un vector important al ideologizării covidului și al răspândirii panicii menite a subjuga sufletele și a bloca rațiunea. Același doctor este prezent pe pagina de prezentare a clinicii Profilaxis din Timișoara, alături de alți trei doctori cu numele Musta. Probabil că respectiva clinică e proprietatea familiei”, acuză Piperea.

sursa: facebook.com/gheorghe.piperea/

Respectiva clinică operează prin firma M PROFILAXIS SRL, potrivit Bugetul.ro. Asociați ai firmei sunt Virgil Musta și fratele său, medicul gastroenterolog Ioan Musta.

S-a îmbogățit pe spinarea pacienților cu Covid-19

Piperea acuză că medicul se îmbogățește pe spinarea pacienților de Covid-19. Virgil Musta ar crește numărul infectărilor la spital ca să facă teste în clinica sa și decontează banii în buzunarul personal.

Nu mai puțin de 9 milioane de lei ar fi câștigat medicul din testarea pentru coronavirus, susține avocatul Gheorghe Piperea.

„Testul Covid se face pentru „modesta” sumă de 300 de lei. Înmulțiți cu 30 de mii de teste (cu siguranță sunt mai multe, de când cu deschiderea robinetului testărilor), și o să vedeți cât de “modestă” e suma totală obținută numai din testare – 9 mil lei.”, a spus Gheorghe Piperea.

Acesta mai arată că „Musta încă nu e considerat în conflict de interese și nici nu e dat afară din funcția exercitată în instituția publică” pentru că nu a trecut în barca PSD, cum au făcut Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel.

Dr.Musta, declarații apocaliptice. „Am o mare problemă cu colegii mei”

Recent, dr. Musta a mărturisit că și-a pierdut speranţa în lupta cu noul coronavirus, iar presiunea emoţională generată de evenimentele neplăcute cu care s-a confruntat l-au afectat până la lacrimi.

„Nu vă ascund faptul că am o mare problemă cu colegii mei care au un stres extraordinar, ce se vor face când vor veni pacienţi, nu mai sunt locuri. Unde să îi trimită? Se dă telefon peste tot. Aveți loc? Nu! Aveți loc? Nu! Și pacientul stă în Salvare așteptând să primească de undeva oxigen. Și va fi un moment îngrozitor să spui, ne pare rău, nu am găsit nici un loc în Timișoara.”, a declarat el.

author avatar
Andreea Vlad
37.214 afisari

14 COMENTARII

  1. Dupa Piperea toti medicii care lucreaza la stat si au si clinici private,ar trebui pedepsiti.Pai, legea e stramba pt ca li se permite sa faca bani si la stat si la privat.Sa si faca investigatiile si analizele la stat( o internare fictiva) dar sa plateasca toate consultatiile la privat.
    La unii privati pacientul se duce cu un bilet de analize(gratuite) i se comunica faptul ca nu sunt fonduri, plateste omu’, iar privatul isi deconteaza ulterior si biletul de analize de la CNAS.
    Verifica cineva ?
    Piperea, marele candidat la parlamentare, sa schimbe legea.

  2. Normal k nu ar trebui să lucreze și la stat și la privat. Credeți k mai are timp de pacientii de la stat. Dacă au clinica sau lucrează la privat și vor si la stat, să-i verifice cineva dacă ei lucrează 8 ore la stat!! Pt k ați văzut programul unui medic afișat la cabinet; de la 9/12, 8/10/, 10/12 etc. Deci unde sânt alea 8 ore pt care sânt plătiți? Stiu. Toți amenință k pleacă afara unde sânt salarii de mii de euro. În cazul ăsta, ar trebui atunci când sânt studenți( li se plătesc burse, cazare, bonuri de masa, facilități la transport, cultura etc) ar trebui să fie condiționați prin lege sa rămână în țară câțiva ani buni. Nu doar când sânt rezidenți aici si invata meserie de la medicii mai în varsta!! Sânt salarii destul de mari pt medicii români și în Romania

  3. @ Din relatările prezentate de medici aceștia ar putea încerca să comunice că persoanele cu un nivel ridicat de colesterol prezintă riscuri mai mari la infectarea cu COVID, ?

  4. Combinațiile sunt doar in mintea PSD oștilor ! Ei știu cel mai bine sa le facă.. dl.dr.Musta avea clinica înainte de covid , dar trebuiau deștepții să găsească ceva că sa l denigreze pe acest minunat medic bănățean !

    • ESTI O PROASTA! Nu e vorba ca are o clinica privata, ci pur si simplu de faptul ca instiga la panica generalizata ca are interese cu testele. Imbogatire pe pandemie si banii saracilor oameni.

      • Nu instigă. Spune un adevăr. Sau ați fost și ați plătit un test?. În Austria prețul variază între 90-170 euro un test. Dacă vreți să mergeți acolo, vă trebuie un test actual, care îl veți face la privat aici. Fără instigarea dr. Musta.

    • Nu i contesta nimeni aptitudinile de medic,doar ca se foloseste de ele ca sa se imbogateasca.Si nu va mai panicati de covid ca nu’i asa grav precum prezinta Musta si Mass-Media calmati-va ca asta se vrea sa bage nesiguranta in noi ca apoi sa ne controleze mai mult decat pana acuma si aici nu ma refer doar la nivel national ci mondial ca „pandemia” e peste tot.Eu fac taxi de la inceputul pandemiei si taicamiu la fel care sufera de diabet si fumeaza aproape 2 pachete de tigarii pe zii si are 66 ani si e „sanatos” din punct de vedere al COVID

      Cascati ochii mai bine si puneti „piesele de puzzel” cap la cap si ve-ti vedea ca „PANDEMIA” asta de covid-19 este doar un „truc” la nivel mondial.Pace.

  5. Daca Trump a spus poporului , ca pana la alegeri vor auzi de Covid, apoi , no sa mai stie nimeni de acest virus. Ore nu este totul o minciuna? Dar poporul se lasa influientat de toti cei care detin functii . Suntem manipulati de satanisti. Pacat ca nu mai exista un VLAD TEPES, poate atunci vom remedia tara!

  6. Dr Musta, de ce bagi atâta spaima în bieții oameni? Ai vreun interes anume, chiar nu te temi de Dumnezeu ca le va trimite toate asupra ta? Asa ai jurat să-ți faci aceasta meserie nobila de doctor? Ai grija ca Dumnezeu nu e părtinitor ci face dreptate

  7. Cine să facă testele? Constructorii ??? Miticii au voie orice sa denigreze pe oricine ,cînd ii aud la tel că cei din provincie? Dar capitala e 80% provincie ei vorbesc ? De 30 de ani e policlinica și s a găsit unu!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger